کتاب سید شاعران انقلاب اسلامی
معرفی کتاب سید شاعران انقلاب اسلامی
کتاب سید شاعران انقلاب اسلامی نوشتهٔ حمید هنرجو را انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر کرده است. این کتاب به شرح زندگی و آثار سیدحسن حسینی از فعالان ادبی و شاعران پرکار انقلاب اسلامی میپردازد.
درباره کتاب سید شاعران انقلاب اسلامی
میدانیم که شعر فارسی عرصههای گوناگونی را درنوردیده است. در طول قرنها هر کسی از ظن خود یار شعر شده است و بر گمان خود تعریفی از شعر بهدست داده است. حضور شعر در همهٔ عرصهها از رزم و بزم گرفته تا مدرسه و مسجد و خانقاه و دیر و مجلس وعظ، همه و همه گویای این مطلب است که شعر، بیمحابا، زمان، مکان و جغرافیا را درنوردیده و در هفتاقلیم جان و جهان به دلبری پرداخته است. آمیختگی شعر با فرهنگ مردم و اندیشههای اجتماعی، این هنر را زبان گویای جوامع بشری ساخته است؛ بدانگونه که هیچ جامعهای از این زبان بارز، برای انتقال اندیشههایش بینیاز نبوده است. گاهی شعری انقلابی به پا کرده است و گاه انقلابی، شعری پویا را سامان داده است. ازجمله تحولاتی که شعر فارسی را نیز بینصیب نگذاشت، انقلاب اسلامی بود. انقلابی که استعدادهای فراوانی در آن شکوفا شدند و بالیدند. از میان این استعدادها میتوان به سیدحسن حسینی اشاره کرد. کتاب حاضر به شرح زندگی و اندیشهها و فعالیتهای این شاعر پرشور و انقلابی میپردازد.
خواندن کتاب سید شاعران انقلاب اسلامی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به شعر و ادبیات فارسی از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب سید شاعران انقلاب اسلامی
«از آن مرد بگوییم از آن سید نازنین از آن آبروی شعر و ادب مقاومت و جنگ تحمیلی از آن نگهبان جدی و تیزهوش قداست درخور سوگند قلم و آنچه که از نور و راه و رهایی است و این همه از آن قلم قدسی میتراود. از آن مرد بگوییم که شعر برایش هرگز وسیلهای برای نام و نان نبود و محملی برای دوستیابی و دستیابی به آنچه که این جهان است. از او بگوییم؛ از آن زادهٔ محلهٔ سلسبیل تهران که در تمامی عمر کوتاهش کوشید تا کوثر و سلسبیل عشق و پاکی را به مردم -مخاطبان دوست داشتنیاش- بنوشاند. او که برای قلم و اندیشه و احساس انسانی ارزشی آسمانی و ارجی لاهوتی قائل بود و تلاش مستمر و جدیاش این بود که این آبروی پرعظمت را حفظ کند و حتی بر دامنه و ژرفای آن بیفزاید. جهان و هر چه در او هست ارمغانهای خدایند به شرط آنکه بعد خدایی آنها حفظ شود.»
حجم
۱۰۰۹٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۱۶۰ صفحه
حجم
۱۰۰۹٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۱۶۰ صفحه