معرفی و دانلود کتاب سرگذشت پسرک چپ دست pdf + خلاصه رایگان

کتاب سرگذشت پسرک چپ دست

۱.۰(از ۱ امتیاز)
محمود معینی

معرفی کتاب سرگذشت پسرک چپ دست

کتاب سرگذشت پسرک چپ دست نوشتهٔ محمود معینی است. انتشارات روزآمد این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب سرگذشت پسرک چپ دست

کتاب سرگذشت پسرک چپ دست داستانی واقع‌گرا درباره چالش‌های یک پسر چپ‌دست در جامعه‌ای است که راست‌دستی را هنجار می‌داند. این کتاب با نگاهی اجتماعی و روان‌شناختی، موضوعاتی مانند تبعیض، مقاومت و پذیرش تفاوت‌ها را بررسی می‌کند.

خواندن کتاب سرگذشت پسرک چپ دست را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای والدین، معلمان و تمام کسانی که با کودکان چپ‌دست سروکار دارند، مفید است. همچنین، افرادی که به داستان‌های الهام‌بخش و اجتماعی علاقه دارند، از این اثر بهره خواهند برد.

بخشی از کتاب سرگذشت پسرک چپ دست

"پیرمرد سینا را به اتاقک عکاسی راهنمایی کرد... دوربین من تشخیص داده است که تو هرگز پزشک نخواهی شد. سینا با تعجب پرسید: چرا؟ چون به شما گفتم هیچ پولی از من دریافت نکنید؟ یا دوربین شما واقعاً تشخیص داده است که من هرگز پزشک نخواهم شد؟..."

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سرگذشت پسرک چپ دست و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سرگذشت پسرک چپ دست
قیمت کتاب:۴۵۰۰۰ تومان

sh.j
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۱۱/۰۵

بدترین کتابی بود،اگر برای تحقیق کارم نبود اصلا این کتاب را مطالعه نمی کردم. نه تنها اصول داستان نویسی در نوشتنش بکار نرفته بود بلکه واقعا خسته کننده بود.