کتاب مطالبه خسارت در دعاوی تصرف مزاحمت و ممانعت از حق
معرفی کتاب مطالبه خسارت در دعاوی تصرف مزاحمت و ممانعت از حق
کتاب الکترونیکی مطالبه خسارت در دعاوی تصرف مزاحمت و ممانعت از حق نوشتۀ علی رستمی است و انتشارات قانون یار آن را منتشر کرده است. کتاب مطالبه خسارت در دعاوی تصرف مزاحمت و ممانعت از حق، به بررسی شرایط تحقق جرم مزاحمت از نظر قانونی پرداخته است.
درباره کتاب مطالبه خسارت در دعاوی تصرف مزاحمت و ممانعت از حق
دعوی مزاحمت دعوایی که به موجب آن متصرف مال غیرمنقول درخواست جلوگیری از تصرفات کسی را مینماید که نسبت به تصرفات او مزاحم است بدون اینکه مال را از تصرف متصرف خارج کرده باشد و دعوای ممانعت از حق عبارت است از تقاضای کسی که رفع ممانعت از حق ارتفاق یا انتفاع خود را در ملک دیگری بخواهد. مزاحمتها به دو دسته مزاحمت عمومی و مزاحمت خصوصی تقسیم میشوند که مزاحمت عمومی فعل یا ترک فعل غیرقانونی است که تمام یا قسمتی از زندگی، سلامتی یا آسایش عموم را به خطر انداخته یا مختل میکند یا به وسیله آن جامعه یا قسمتی از آن جهت اجرای یک حق عمومی با مانع برخورد میکند و مزاحمت خصوصی عبارت است از: ایجاد اختلال غیرقانونی در استفاده و بهره برداری اشخاص از ملکشان یا بعضی حقوق(مانند حق ارتفاق) که ممکن است شخص در رابطه با آن ملک داشته باشد. به دنبال ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق، ممکن است خسارتی به خواهان وارد شود که جبران این خسارت فقط با صدور دستور رفع مزاحمت ممانعت از حق امکانپذیر نباشد و زیاندیده جهت مطالبه خسارات ناشی از مزاحمت و ممانعت از حق علیه فرد مزاحم اقامه دعوی نماید. در کتاب مطالبه خسارت در دعاوی تصرف مزاحمت و ممانعت از حق پس از بیان کلیاتی در خصوص شرایط تحقق مزاحمت و ممانعت از حق در حقوق ایران و کامن لا، در خصوص شرایط تحقق مسئولیت مدنی، ضمانت اجرا و عوامل رافع مسئولیت مدنی ناشی از این دعاوی در این دو نظام حقوقی بحث شده است.
خواندن کتاب مطالبه خسارت در دعاوی تصرف مزاحمت و ممانعت از حق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای دانشجویان رشتۀ حقوق مناسب است.
بخشی از کتاب مطالبه خسارت در دعاوی تصرف مزاحمت و ممانعت از حق
«مزاحمت در لغت به معناي اذیت کردن – انبوهی کردن و تنگ گرفتن بر کسی مـیباشـد. وسعت این کلمات در لسان عمومی به قدری است که نه تنها دعوای تصرف عدوانی و ممانعت از حق بلکه هر گونه آزار روانی و حیثیت را نیزدر برمیگیرد. لذا مزاحمـت در تعریـف عـام خود، اقسام زیادی دارد که هم شـامل ایجـاد مزاحمـت نسـبت بـه اسـتفاده از امـوال غیرمنقـول میشود و هم شامل مزاحمتهای دیگر مانند ایجاد مزاحمت برای اشخاص به وسیله اسلحه و یا چاقو( ماده ۶۱۷ق. م. ا)، ایجـاد مزاحمـت و تعـرض نسـبت بـه زنان(مـاده ۶۱۹ ق. م. ا)، ایجـاد مزاحمت به وسیله تلفن (ماده۶۱۴ق. م. ا)، ایجاد مزاحمت به وسیله اخـلال در نظـم و آرامـش و...»
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۴۴ صفحه
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۴۴ صفحه