کتاب مجموعه مقالات حقوق جزایی (جلد دوم)
معرفی کتاب مجموعه مقالات حقوق جزایی (جلد دوم)
کتاب الکترونیکی مجموعه مقالات حقوق جزایی (جلد دوم) نوشتۀ حسین یاراحمدی است و انتشارات قانون یار آن را منتشر کرده است. کتاب مجموعه مقالات حقوق جزایی (جلد دوم)، به بررسی برخی از موارد حقوق جزایی پرداخته است.
درباره کتاب مجموعه مقالات حقوق جزایی (جلد دوم)
حقوق کیفری دارای ابعاد و زوایای بسیار متنوع و متعددی است که تحقیق و پژوهش در این ابعاد و زوایای مختلف میتواند کمک قابل توجهی به روش بهتر اجرای عدالت بکند. به عنوان مثال در حوزه آیین دادرسی کیفری، با تحقیق و تدوین در بررسی وظایف و اختیارات ضابطان دادگستری و مقامات قضایی، بررسی صلاحیت دادسراها و دادگاهها و... میتواند در طول زمان در حوزه قانونگذاری به اصلاح صحیح قوانین کمک نماید. در هر صورت محقق در حوزه حقوق کیفری، با بهرهمندی از اندوختههای علمی خود به عنوان یک نظریهپرداز در موضوعاتی که در حیطه کاری او قرار دارد اقدام به نظریهپردازی میکند و صد البته باید متوجه این قضیه باشد که تحقیق و پژوهش، فرایندی تکبعدی نیست و برای به ثمر رساندن آن نیازمند همکاری سایر محققان و پژوهشگران است. کتاب مجموعه مقالات حقوق جزایی (جلد دوم) شامل مباحثی چون مصادیق جدید شرب خمر از منظر فقه و حقوق موضوعه، بررسی و شناخت مصادیق بزه دیدگی زنان در دیوان بینالمللی كیفری با مداقه در دسته بندی خاص سازمان ملل، بررسی و تحلیل کلاهبرداری به واسطه استفاده از سکههای تقلبی، مطالعهای پیرامون ابعاد تأثیرپذیری پروندههای کیفری از رسانهای شدن اخبار و بازتاب آن بر رسیدگی قضایی، نقد و بررسی جرم کلاهبرداری رایانهای و راهکارهای مقابله با آن میشود.
خواندن کتاب مجموعه مقالات حقوق جزایی (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای دانشجویان رشتۀ حقوق مناسب است.
بخشی از کتاب مجموعه مقالات حقوق جزایی (جلد دوم)
«موضوع شرب خمر به دلیل آثار و تبعات فردی و اجتماعی کـه بـه دنبـال دارد همیشـه مورد بررسی و نقد و تحلیل فقیهان و حقوقدانان قرار گرفته و کتـب متعـددی نیـز در ایـن خصوص به رشته تحریر در آمده است که بیشتر آنان به بیان شرایط مسکر، راههـای اثبـات شرب خمر و کیفیت اجرای حد پرداخته اند ولی کتابی که به صـورت تفصـیلی بـه بررسـی مصادیق جدید شرب خمر بپردازد وجود ندارد یا حداقل تا جایی که راقم این سطور تفحص و جستجو نموده است کتابی که به صورت تفصیلی بـه بررسـی مسـاله جدیـد شـرب خمـر پرداخته باشد یافت نشد همچنین در میان پایان نامههای دانشگاهی نیـز صـرفاً بـه بررسـی معنای کلمه خمر در لغت و ادله شـرعی آن، پیشـینه تـاریخی مشـروبات الکلـی و پیشـینه قانونگذاری منع مصرف آن و تفسیر آیات قرآن در این زمینـه پرداختـه شـده امـا در مـورد مصادیق جدید شرب خمر مطلبی در پژوهشهای مذکور دیده نمیشود...»
حجم
۱٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۰۶ صفحه
حجم
۱٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۰۶ صفحه