کتاب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی
معرفی کتاب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی
کتاب «انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی» نوشتۀ محمد نیمافر، صابر فرخی سورکی و رضا آزادی است و انتشارات آذرفر آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی
مبدل حرارتی تجهیزی است که برای انتقال حرارت بهینه از یک محیط به محیط دیگر به کار میرود. مبدلهای حرارتی، حرارت را بین دو یا چند جریان سیال که درون دستگاه جریان دارند منتقل میکنند. مبدلهای حرارتی به طور وسیعی در کاربردهای مهندسی مانند صنایع شیمیایی و پتروشیمی، نیروگاههای برق، صنایع غذایی، مهندسی محیطزیست، بازیافت انرژی، تهویه هوا و سیستم تبرید بکار میروند. امروزه باتوجهبه پیشرفت تکنولوژی از جمله در فرایندهای صنعتی، نیاز به مبدلهایی با بازده و کارایی بالا بیشتر احساس میشود. افزایش سطح انتقال حرارت یکی از روشهای قدیمی در افزایش نرخ انتقال حرارت است. محققان از روشهای گوناگونی براي افزایش کارایی مبدلهای حرارتی استفاده میکنند تا بتوانند در حجمهای کوچکتری از مبدلهای حرارتی بیشترین مقدار انتقال حرارت را داشته باشند مبدلهای حرارتی به دلیل کاربردهای متفاوت صنعتی تنوع زیادی دارند.
اصلیترین معیار انتخاب مبدل حرارتی مناسب، وابسته به کاربرد موردنیاز است. انتخاب مواد مناسب براي مبدل حرارتی به نوع سیال عبوري و مشخصات دمایی کارکرد و همچنین شرایط محیطی وابسته است. مبدلهای حرارتی بر اساس پیوستگی یا تناوب جریان، فرایند انتقال، نحوۀ ساختمان و مشخصات هندسی آن، درجه حرارت کارکرد، سازوکار انتقال حرارت، تعداد سیال و آرایش جریان دستهبندی میشوند. کتاب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی منبعی جامع و کامل برای دانشجویان و کسانی است که در حوزۀ مدلهای حرارتی و نانو سیالات مطالعه دارند.
کتاب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی در ۴ فصل تنظیم شده است. عناوین فصلهای کتاب عبارت است از: «فصل اول: مبدلهای حرارتی»، «فصل دوم: فناوری نانو»، «فصل سوم: نانوسیال» و «فصل چهارم: نمونهای از کاربرد نانوسیال در مبدل حرارتی»
خواندن کتاب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دانشجویان رشتههای مکانیک، فیزیک و محققان حوزۀ نانو سیالات و مدلهای حرارتی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی
«مبدلهای حرارتی پوسته و لوله با دسته لوله U شکل دارای کمهزینهترین ساختار است، زیرا در آن فقط به یک صفحه لوله نیاز است. سطح داخلی لولهها به دلیل خم U شکل تند، نمیتواند با وسایل مکانیکی تمیز شود. در این مبدلها تعداد زوجی از گذرهای لوله به کار میرود؛ ولی محدودیتی از نظر انبساط گرمایی وجود ندارد. آرایشهای مختلف جریان در سمت پوسته و لوله، بسته به ظرفیت گرمایی، افت فشار، سطح فشار، تشکیل رسوب، شیوههای ساخت و هزینهبر، کنترل خوردگی و مسائل تمیزکاری، استفاده میشوند. بافلها برای افزایش ضریب انتقال حرارت در سمت پوسته و برای نگهداشتن لولهها استفاده میگردند. مبدلهای پوسته و لوله، بر حسب نیاز، برای هر ظرفیت و شرایط کارکرد، طراحی میشوند. این مشخصه مبدلهای پوسته و لوله، متفاوت با بسیاری از انواع دیگر مبدلها است.»
حجم
۷٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۲۶۴ صفحه
حجم
۷٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۲۶۴ صفحه