کتاب مبارزه با پوکی استخوان به وسیلهی تمرین بدنی
معرفی کتاب مبارزه با پوکی استخوان به وسیلهی تمرین بدنی
کتاب مبارزه با پوکی استخوان به وسیلهی تمرین بدنی نوشته کارل نئوپف با ترجمه اعظم عباس زاده و مریم مزیدی منتشر شده است. این کتاب از مجموعه کتابهای نشر مبانی است که با هدف آموزش مفاهیم صحیح ورزش و سلامت و تندرستی برای تمام افراد جامعه تألیف شده است. این کتاب با نگاهی دقیق و صحیح تاثیر ورزش بر تراکم استخوان را بررسی میکند.
درباره کتاب مبارزه با پوکی استخوان به وسیلهی تمرین بدنی
یکی از شایعترین بیماریهای عضلانی اسکلتی در جوامع امروز پوکی استخوان است که به دلیل نداشتن علائم بالینی در مراحل اولیه خاموش بوده و تشخیص آن با علائم بالینی میسر نمیشود.
این اختلال باعث میشود تا بافت استخوان، که ماده اساسی آن را کلسیم تشکیل میدهد، به تدریج تحلیل رفته و استخوان کاملا تهی و پوک شود و در نتیجه با کوچکترین ضربه یا صدمهای بشکند. ارتباط مستقیمی بین بروز و شدت روند بیماری با کاهش فعالیت بدنی و حرکت وجود دارد. در بیماران دچار پوکی استخوان، ورزش ضمن تأثیر مستقیم بر تعادل مثبت کلسیم خون و جایگزینی آن در استخوان، به دلیل اثر بر بهبود تعادل، هماهنگی و انعطافپذیری، نقش بسیار برجستهای در جلوگیری از زمین خوردن و حفظ تعادل بدن و در نتیجه کاهش احتمال شکستگی دارد. ورزش های توصیه شده برای این دسته از افراد که پوکی استخوان دارند، معمولا ورزشهای تحمل وزن، به خصوص پیاده روی و در درجه دوم ورزشهای قدرتی، مانند ورزشهای همراه با وزنه بر حسب توان افراد است. در این کتاب سعی شده است که تمرینات موثر و کارآمدی، به امید بهبود وضعیت این بیماران معرفی گردد. اکثر ما بَعد از رشد، استخوانهای بدنمان را فراموش میکنیم، در حالیکه برای فهم بهتر پوکی استخوان، شناخت استخوانها و درک اینکه آنها واقعاً چه هستند، مهم است. این کتاب کمک میکند بدانید چطور بدنتان را سالم نگهدارید.
خواندن کتاب مبارزه با پوکی استخوان به وسیلهی تمرین بدنی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ورزش و کسانی که دوست دارند زندگی پرنشاط تری داشته باشند پیشنهاد میکنیم