کتاب تو کله خر هستی؛ برو پیش موفق می‌شوی جن سینسرو + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:جن سینسرو
امتیاز:
۳.۷از ۴۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب تو کله خر هستی؛ برو پیش موفق می‌شوی

کتاب تو کله خر هستی؛ برو پیش، موفق می‌شوی! با عنوان اصلی You Are a Badass: How to Stop Doubting Your Greatness and Start Living an Awesome Life نقشه‌ی راه موفقیتی از جین سینسرو است. بله، گاهی برای موفق‌شدن باید کله‌خر باشی، باید دل به دریا بزنی، باید تجربه‌های جدید به دست بیاوری و جسور باشی. این کتاب شامل ۲۷ داستان کوتاه الهام‌بخش است که به شما نشان می‌دهند بعضی وقت‌ها باید از خط بیرون بزنید. داستان‌های این کتاب به زبان طنز و به شیوه‌ای جذاب و خواندنی نوشته شده‌اند و می‌توانند برای همه‌ی ما تلنگری باشند که شاید لازم است از دایره‌ی امن احتیاط خارج شویم و به دل تجربه‌های تازه بزنیم. نفیسه معتکف این کتاب را به فارسی ترجمه و انتشارات نسل نواندیش چاپ و منتشر کرده است. شما می‌توانید نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره‌ی کتاب تو کله خر هستی

کتاب تو کله خر هستی؛ برو پیش، موفق می‌شوی! یکی از محبوب‌ترین کتاب‌های انگیزشی و خودیاری است که سال ۲۰۱۳ منتشر شد و در فهرست پرفروش‌ترین‌های نیویورک‌تایمز قرار گرفت. این کتاب در واقع روایت افرادی است که از دل سیاهی روزنه‌ای رو به نور ساخته‌اند و با تصمیم‌های جسورانه زندگی‌شان را نجات داده‌اند. مخاطبان در سرتاسر دنیا از این کتاب استقبال گرمی کرده‌اند و گفته‌اند که کتاب روحیه‌ی جنگنده و قوی درونشان را بیدار کرده است.

کتاب تو کله خر هستی با زبان طنز به دغدغه‌ی جدی و مهمی می‌پردازد. همه‌ی ما گاهی در زندگی به بن‌بست می‌خوریم، گاهی فکر می‌کنیم راهی پیش‌رویمان نیست و دیگر نمی‌توانیم با شرایط مقابله کنیم، گاهی احساس شکست‌خورده بودن می‌کنیم و معتقدیم فرصت یگانه‌ی زندگی را باخته‌ایم؛ این کتاب دقیقاً برای همین موقعیت‌ها نوشته شده است. برای این‌که بدانیم در تاریک‌ترین شرایط هم می‌توانیم راهی پیدا کنیم و دوباره به جریان زندگی برگردیم. برای این‌که تن به شرایط و سرنوشت ندهیم و با همه‌ی توانایی و هوشمان به سراغ راه‌حل‌های تازه برویم که گاهی خیلی ساده منتظر ما هستند. با خواندن داستان‌های این کتاب می‌توانید در ابعاد مختلف زندگی، از زندگی شخصی گرفته تا رابطه با اطرافیان و زندگی شغلی، تغییرات شگفت‌انگیزی ایجاد کنید.

خلاصه کتاب تو کله خر هستی

کتاب تو کله خر هستی شامل پنج بخش و ۲۷ فصل است. هر بخش این کتاب در فصل‌های متعدد به مسائل مختلفی می‌پردازد؛ به‌طور مثال بخش اول چگونه به خواسته‌هایت برسی؟ نام دارد و در پنج فصل به ما یاد می‌دهد که چطور به خواسته‌هایمان برسیم. بخش دوم چگونه دل و جرئت خود را درک کنی؟ نام دارد و به کشف گنج درون خودمان کمک می‌کند. بخش سوم چگونه به شاهرگ خود تلنگر بزنی؟ به ما یاد می‌دهد چطور جسارت را در خودمان بیدار کنیم، چطور به خودمان تلنگر بزنیم و از ترس‌هایمان رها شویم، چطور از کلیشه‌ها فرار کنیم، چطور مراقبه کنیم و چطور تصمیم‌های شجاعانه و آگاهانه بگیریم. بخش چهارم خلاصی از شرّ چرندیات است و به مبارزه با عادت‌های بد و باورهای مخرب کمک می‌کند. و در نهایت بخش پنجم چگونه انگیزه پیداکردن برای انجام امور است و به انگیزه‌های درونی و گرفتن تصمیم‌های محکم می‌پردازد.

به‌طور کلی کتاب شامل یک نقشه‌ی راه است تا ابتدا خودمان را بشناسیم، بعد با عادت‌ها و باورهای نادرست مبارزه کنیم و در نهایت با جسارت دل به تصمیم بزنیم و زندگی‌مان را رنگ تازه‌ای ببخشیم.

یکی از ویژگی‌های مثبت کتاب این است که بسیار خوش‌خوان و جذاب پیش می‌رود، راهکارهای ساده و در دسترسی دارد و هر کس می‌تواند با کمک‌گرفتن از راهنمایی‌های کتاب، به‌سادگی مسیر زندگی‌اش را تغییر دهد. این کتاب تنها به شما کمک می‌کند به درون خودتان سفر کنید و جسارت، شجاعت و خلاقیت خودتان را از زیر کوله‌بار روزمرگی و عادت‌ها بیرون بکشید.

درباره‌ی جن سینسرو؛ نویسنده‌ی کتاب

جین سینسرو نویسنده‌ی آمریکایی و خالق پرفروش‌ترین آثار انگیزشی و موفقیت است. او سال ۱۹۶۵ متولد شد و در رشته‌ی ادبیات انگلیسی تحصیل کرد. سینسرو آثار زیادی در زمینه‌ی کسب‌وکار و زنان نوشت، بااین‌حال کتاب تو کله خر هستی او را به قله‌های شهرت و موفقیت رساند و الهام‌بخش افراد زیادی در سرتاسر جهان شد. این نویسنده یکی از مشهورترین مربی‌های موفقیت است که سالانه با کتاب‌ها و سخنرانی‌هایش، مسیر زندگی را برای افراد زیادی هموار می‌کند.

چرا باید این کتاب را بخوانیم؟

کتاب تو کله خر هستی برخلاف بعضی از کتاب‌های موفقیت نقشه‌ی یک راه سخت‌ و پُرپیچ‌وخم نیست، این کتاب در واقع یک تلنگر است؛ تلنگر برای این‌که به خودتان نگاه کنید و توانمندی‌هایتان را از اعماق وجودتان بیرون بکشید. زندگی روزمره گاهی ما را می‌بلعد و از ما افرادی محتاط و حتی ترسو می‌سازد، بااین‌حال همه‌ی ماجرای موفقیت از جایی شروع می‌شود که ما از دایره‌ی امنمان پا فراتر می‌گذاریم.

کتاب تو کله خر هستی به ما کمک می‌کند با بازبینی ساده‌ای نسبت به زندگی و شخصیت خودمان، راه‌های تازه‌ای برای ادامه‌ی زندگی پیدا کنیم، از تجربه‌های دیگران الهام بگیریم و اعتمادبه‌نفس و عزت‌نفسمان را افزایش دهیم. دنیای امروز دنیای دیدن فرصت‌ها و باورکردن آن‌هاست و ما نمی‌توانیم در این دنیا موفق شویم جز این‌که شکل دیگری ببینیم و کله‌خر باشیم. در ضمن این کتاب به‌دلیل استفاده از زبان طنز، خوش‌خوان و جذاب است و باعث می‌شود تجربه‌ی دلنشینی از خواندنش به دست بیاوریم.

خواندن و دانلود کتاب تو کله خر هستی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب تو کله خر هستی برای گروه خاصی از خوانندگان نیست؛ این کتاب می‌تواند برای تمام آدم‌ها و گروه‌ها راهگشا باشد. فرقی ندارد در چه شرایطی هستید؛ دانش‌آموزید، دانشجویید، صاحب کسب‌وکارید یا هر موقعیت دیگری، به هر حال برای پیش‌رفتن در موقعیت خودتان نیاز به نکات ریز و حساب‌شده‌ای دارید تا به اهدافتان نزدیک‌تر شوید. نیاز دارید تلنگری بخورید تا بدانید که باید دست‌به‌کار شوید و به‌دنبال فرصت‌ها و راه‌حل‌های تازه باشید، چون زندگی منتظر شما نمی‌نشیند و این شما هستید که باید سرنوشت خودتان را رقم بزنید. هر آن‌که می‌خواهد در زندگی‌اش تغییر ایجاد کند و به سوی موفقیت گام بردارد، می‌تواند از کتاب تو کله خر هستی کمک بگیرد تا راه‌های جدیدی برای رویارویی با شرایط زندگی‌اش پیدا کند.

بخشی از کتاب تو کله خر هستی؛ برو پیش موفق می‌شوی

«چند سال پیش هنگام بازی بولینگ حادثه‌ای ناگوار برایم پیش آمد. قرار بود بین من و دوستانم برنده نهایی تعیین شود. من به‌قدری حواسم به برنده شدن و هدف‌گیری نهایی بود و رجزخوانی می‌کردم که هنگام پرتاب توپ به موقعیت پاهایم که در کجا قرار داشتند، توجه نکردم.

پس از این واقعه بود که فهمیدم چرا در بازی بولینگ به کسی که شست پایش را جلوتر از خط‌کشی بگذارد، پنالتی می‌دهند. معمولاً کف مسیر باریکی را که توپ به سوی هدف پرتاب می‌شود، روغن می‌مالند تا لیز و لغزنده شود. اگر کسی بر حسب اتفاق روی قسمت روغن مالی شده پا بگذارد و لیز بخورد، حسابش با کرام الکاتبین است. و این بلا بر اثر بی‌توجهی خودم بر سرم آمد.

چند هفته بعد برای خرید تخت‌خوابی مناسب به فروشگاه میسیز رفتم و ضمن صحبت با فروشنده برایش تعریف کردم که پس از آن اتفاق، نیمه شب‌ها به دلیل درد شدید پاهایم از خواب می‌پرم. طبق تشخیص دکتر طب سوزنی، این درد بر اثر آسیب عصب کمرم بود که هنگام زمین خوردن ضربه خورده بود و برای اینکه شب‌ها راحت بخوابم، مجبور بودم تشک جدید سفت‌تری بخرم.

فروشنده در تأیید حرف‌هایم گفت: «پاهای من هم موقع خواب درد می‌گیرد.»

موقع خرید تشک، خوابیدن روی آن و امتحان‌کردن سفتی‌اش برایم کاری عجیب و غریب بود. اما چاره‌ای به‌جز این کار نداشتم.

متوجه شدم که وقتی سایر مشتریان برای خریدن تشک و امتحان آن روی تخت دراز می‌کشند، فروشندگان هم دور تخت جمع می‌شوند و برای فروش جنس خود بازارگرمی می‌کنند.

به هر حال با چرب زبانی‌های فروشنده، در رودبایستی گیر کردم و تشک را خریدم.

اخلاق خانوادگی ما طوری است که نمی‌توانیم قاطعانه نه بگوییم. اجداد مادری‌ام اصل و نسب اروپایی داشتند و پروتستان بودند. مادرم هم در خانواده‌ای بزرگ شده بود که همه اعضایش معتقد بودند فقط باید بچه‌ها را دید ولی حرفشان را نشنیده گرفت. آنان عقیده داشتند که ابراز احساسات در شأن آن‌ها نیست و منحصر به افراد عامی و بی‌سر و پا است.

هرچند مادرم سعی می‌کرد محیط خانوادگی گرم و پر از مهر و محبت و سرشار از شادی و لبخند را برای ما فراهم کند، سال‌ها طول کشید تا من توانستم در برابر عبارت «باید با هم حرف بزنیم» جمله‌ای ادا کنم.»

۱۳۹۷/۰۶/۱۹

کتاب صد و‌ شصتم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی ، کل کتاب در همین یک جمله خلاصه شده : " به خودت عشق بورز " ، در همه جا هم این کار رو انجام بده ، نگران هم نباش اصلا که ممکنه

- بیشتر
elnaz
۱۳۹۸/۰۹/۰۱

اسم کتاب اشتباه ترجمه شده گوگل ترنسلیت هم این طوری ترجمه نمیکنه, اسم کتاب در اصل "تو خفن هستی ", مرسی از ترجمه واقعا😐😐

smne
۱۳۹۸/۱۱/۱۲

رایگانش کنین😁با تشکر

علیرضا
۱۳۹۶/۰۷/۱۸

بسیار کتاب خوب و پرکاربردیه من که یه سررسید با یه خودکار برداشتم و نکاتشو یادداشت میکنم

yasi
۱۳۹۷/۰۸/۰۲

قیمت رو پایین بیارین

فرزانه رضایی
۱۳۹۹/۰۷/۰۷

کتاب قانون جذبی ای بود. قانون جذب رو توضیح نداده بود اما تمرین ها و محتواش بر اساس قانون جذب بود. من جملات زیادی اش رو علامت های زیادی گذاشتم، و برای من این یعنی کتاب خیلی خوبی بود.

ر

۱۳۹۹/۰۵/۰۹

کتاب جالبی بود درکل داستانای اموزنده ایم داشت❤

melis
۱۳۹۸/۰۷/۲۴

من کتاب های روانشناسی مثل این خیلی خوندم خودت باش دختر شرمنده نباش دختر تخت خوابت را مرتب کن خودت را به فنا نده ۱۰۱ سوال دهه ۲۰ سالگی و ... اما اینو یه جور دیگه دارم میخونم هر کدوم از

- بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

خواستن یعنی اینکه روی مبل لم بدهی و بی‌خیال مجله ورق بزنی. اراده کردن یعنی از جای خودت بلند شوی، آستین همت را بالا بزنی و به دنبال تحقق رؤیاهایت بروی.
محمدرضا
همیشه ایمان تو باید قوی‌تر از ترس‌هایت باشد.
سیّد جواد
اگر کسی بی‌عرضه و دست و پا چلفتی باشد تقصیر خودش نیست. اما اگر همان‌طور بی‌عرضه باقی بماند، خودش مقصر است
ツAlirezaツ
اگر افسرده هستی، در گذشته زندگی می‌کنی. اگر مضطرب هستی، در آینده زندگی می‌کنی. اگر آرام هستی، در زمان حال زندگی می‌کنی. ـ لائو تسه؛ فیلسوف چینی و بنیان‌گذار فلسفه تائوئیسم
مروارید
طوری به خودت عشق بورز که انگار تافته جدابافته هستی.
سیّد جواد
تا به حال توجه کرده‌ای که اگر برای انجام کاری شش ماه وقت داشته باشی، چطور شش ماه طول می‌کشد تا انجام شود، اما اگر برای انجام کاری یک هفته وقت داشته باشی، همان یک هفته طول می‌کشد؟
مروارید
تو می‌توانی از هیچ و با دست خالی شروع کنی و از جایی که امید نداری برایت گشایشی حاصل می‌شود.
به همین کسی که هستی، عشق بورز
سیّد جواد
همیشه ایمان تو باید قوی‌تر از ترس‌هایت باشد.
🌻حبّه انگور🌻

۵۰%