دانلود و خرید کتاب جنبش دانشجویی در ایران علیرضا کریمیان
تصویر جلد کتاب جنبش دانشجویی در ایران

کتاب جنبش دانشجویی در ایران

معرفی کتاب جنبش دانشجویی در ایران

کتاب جنبش دانشجویی در ایران به‌قلم علیرضا کریمیان را انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر کرده است. این کتاب به بررسی و تشریح روند شکل‌گیری و فعالیت جنبش‌های ایران از ابتدای تأسیس دانشگاه تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی می‌پردازد.

درباره کتاب جنبش دانشجویی در ایران

دانشجویان همواره یکی از اقشار مهم و اثرگذار و نقش‌آفرین در روند شکل‌گیری و پویایی جنبش‌های اجتماعی بوده‌اند. نیروی جوانی در کنار اندیشه‌های نو و جرئت و جسارت سبب شده تا نتوان به‌هیچ‌عنوان نقش و اثر دانشجویان در وقایع مهم تاریخ معاصر ایران را نادیده گرفت. کتاب پیش رو کوششی است برای مطالعه و بازنمایی سیر فعالیت‌ها و جنبش‌های دانشجویی از طیف‌ها و گروه‌های متفاوت سیاسی از ابتدای تأسیس دانشگاه تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی.

خواندن کتاب جنبش دانشجویی در ایران را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانشجویان و محققان رشته‌های جامعه‌شناسی و تاریخ و نیز علاقه‌مندان به تحلیل وقایع تاریخی معاصر ایران از خواندن این کتاب سود خواهند برد.

بخشی از کتاب جنبش دانشجویی در ایران

«اگر از دیدگاه تقسیم کار اجتماعی به دانشگاه و دانشجو نگاه کنیم، تعلیم و تعلم، پژوهش و تحقیق و پاسداری از سنن علمی و فرهنگی وظیفهٔ اساسی دانشگاه و دانشجو تلقی می‌شود. اساساً از دانشگاه و دانشجو نمی‌توان انتظار داشت به‌طور مستقیم در فعالیت‌های سیاسی دخالت کنند اما مانند سایر نهادها یا حرفه‌ها برای دانشجو نیز در جامعه دو نوع وظیفه متصور است:  ۱) تحصیل و تحقیق ۲) حساسیت در قبال سرنوشت جامعه و مناسبات اقتصادی - اجتماعی و روند رویدادها. وظیفهٔ اول دانشجو فعالیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی و به‌عبارتی وظیفه‌ای حرفه‌ای است که به‌طور معمول به آن می‌پردازد، علاوه‌بر‌ این‌گونه فعالیت‌ها، دانشجو همچون مفسر و منتقد اجتماعی به اوضاع اجتماعی و سیاسی جامعه می‌نگرد. این ویژگی گاه از موضع پژوهش بی‌طرفانهٔ علمی صورت می‌گیرد و گاه بر اساس تعهدی سیاسی و ایدئولوژیک یا احساس وظیفهٔ دینی و آیینی. سؤالاتی که دربارهٔ جایگاه و وظیفهٔ اجتماعی و سیاسی دانشجویان مطرح می‌شود این است که چرا دانشجویان به سیاست و فعالیت سیاسی علاقه‌مند می‌شوند؟ چرا دانشجویان در معرض سیاسی شدن و فعالیت سیاسی قرار می‌گیرند؟ از طرف دیگر فعالیت سیاسی دانشجویان به لحاظ گونه‌شناسی سیاسی و تعاریفی که در جامعه‌شناسی سیاسی ارائه می‌شود در چه قالبی قابل بررسی است؟ آیا این فعالیت متعلق به حوزهٔ قدرت و سیاست است یا متعلق به حوزهٔ جامعه و نیروهای اجتماعی؟ چرا از فعالیت سیاسی دانشجویان تحت عنوان جنبش دانشجویی یاد می‌شود؟ جنبش دانشجویی به چه معنا و مفهومی است و چه خصوصیات و کارکردهایی دارد؟ برای پاسخگویی به این سؤالات ابتدا به شناخت علل گرایش دانشجویان به سیاست و سپس به گونه‌شناسی فعالیت سیاسی و حوزهٔ مطالعه جنبش دانشجویی می‌پردازیم و در نهایت معنا و مفهوم جنبش دانشجویی و ویژگی‌های آن بررسی خواهد شد.»

توسعه علوی
علی نوازنی
چالش ها و راهکارهای توسعه گردشگری در کشورهای اسلامی
مصطفی محمودی
شطرنج، جامعه، مدیریت
امیررضا صهبایی لطفی
۱۰۰ نکته کاربردی درباره تدریس از پنی اور
پنی اور
فناوری و شبیه سازی؛ ارتقاء دهنده عملکرد کارکنان
ابراهیم صلواتی
فرهنگ علوم اجتماعی
محمد قلی پور
عشق درمانی با عبارات تاکیدی
پروانه الهی
المعتقدات الشعبیة فی الشعر العربی المعاصر
رسول قلندری
زمانه زندان من است
نيلوفر نام آور
۱۰۱ حکایت همراه با تفسیر روان شناختی
فرشید شهریاری
Technical Texts of Sport Sciences
صدیقه خواجه افلاطون مفرد
دانشنامه اسباب بازی ها (جلد پنجم)
غلامعلی کیومرثی
بیداری از رویای فکر (جلد دوم)
عبدالوهاب مظفری
سیستم های سازه ای ساختمان
محمد فرخ زاد
سرطان خاموش
حسین رضا میرزایی
۱۰۰ سوال و پاسـخ درباره اضـطراب
کلبر چپمن آتول
برگ های خواندنی
داریوش اسدزاده
الهدف فی النصوص الریاضیه
علی افضلی
راهنمای حفظ سلامتی و ایمنی کار در محیط آزمایشگاه
هما عاصم پور
تئوگونی هسیودس
هزیود ‍
نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۴۶۸ صفحه

حجم

۲٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۴۶۸ صفحه

قیمت:
۸۹,۰۰۰
تومان