کتاب تازه کار باهوش (خلاصه کتاب)
معرفی کتاب تازه کار باهوش (خلاصه کتاب)
کتاب تازه کار باهوش (خلاصه کتاب) نوشتهٔ لیز وایزمن و ترجمهٔ گروه مترجمان شنیدار است. شنیدار نگار نوین این کتاب را روانهٔ بازار کرده است؛ کتابی در باب مزیتهای کسب تجربهٔ کاری در محیط کار.
درباره کتاب تازه کار باهوش (خلاصه کتاب)
کتاب تازه کار باهوش (خلاصه کتاب) یکی از بهترین منابعی است که میتواند به هر فردی که در مسیر حرفهای خود قرار دارد، کمک کند تا تواناییهای خود را به حداکثر برساند و به یک فرد موفق و تأثیرگذار تبدیل شود. لیز وایزمن در این خلاصهکتاب با نگاهی نو و تحلیلهایش نشان داده است که چگونه میتوان از ویژگیهای تازهکاربودن بهنفع خود استفاده کرد و به یک فرد موفق و پیشرو تبدیل شد. این اثر را یک منبع ارزشمند برای هر فردی دانستهاند که بهدنبال بهبود خود و رسیدن به موفقیت است؛ اثری که با تأکید بر ویژگیهای مثبت تازهکاران، به خوانندگان میآموزد چگونه میتوانند با بهرهگیری از این ویژگیها به موفقیتهای بزرگ دست یابند. لیز وایزمن با ارائهٔ مثالهای عملی و قابل فهم، ما را به استفاده از دیدگاه تازهکار، یادگیری مداوم، تعامل سازنده، پذیرش اشتباهات و نوآوری تشویق کرده است. این خلاصهکتاب نشان داده است که چگونه میتوان از هر چالشی بهعنوان فرصتی برای یادگیری و رشد استفاده کرد.
خواندن کتاب تازه کار باهوش (خلاصه کتاب) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب مزیتهای کسب تجربهٔ کاری در محیط کار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تازه کار باهوش (خلاصه کتاب)
«"افراد تازهکار در نوآوری عالی هستند؛ زیرا همیشه از صفر شروع میکنند"
«راه و شیوهای که آنرا میشناسی بهتر از چیزی است که شناختی از آن نداری.» بهنظر چنین ذهنیتی با کارکنان باتجربه کاملا عجین شده است. آنها اسیر روند مرسوم گذشته هستند؛ زیرا این راه به ظاهر امنیت بیشتر و ریسک کمتری دارد.
برای مثال، یک مدیر فروش بسیار باتجربه در نیویورک، در شغل خود ترفیع گرفت و مدیر فروش منطقهای بزرگتر شد.
او قبل از آن در شهر کار میکرد و بر شبکه کوچکی از رابطهای فروش متکی بود. ولی با گسترش منطقه تحت مسئولیتش، در تطبیق با آن شکست خورد.
او برای پوشش منطقهای بزرگتر به رابطهای بیشتر و استراتژهای جدیدتری نیاز داشت، ولی در روشهای رشد قدیمی خود گیر افتاده بود. پیشبینی آینده زیاد دشوار نبود و او سقوط کرد.
برخلاف مدیر فروش باتجربه، افراد تازهکار همیشه در موقعیتی هستند که باید در لحظه عمل کنند و چیزهای جدید را از صفر بسازند. آنها دانش، روند معمول و شبکهای ندارند تا به روشهای معمول کارها را انجام دهند بنابراین باید همهچیز را از نو شروع کنند.
برای مثال، جین چنگ، دانشجوی دانشگاه استنفورد، در کلاسی ثبتنام کرد که قصد داشت دستگاه انکوباتور (دستگاه NICU که نوزادان تازه بهدنیا آمده و نارس را در آن نگه میدارند) برای دنیای درحال توسعه بسازد.
جین و تیمش هیچ تیم پژوهشی بزرگ یا بودجه میلیون دلاری در اختیار نداشتند؛ آنها تنها کنجکاو و سختکوش بودند.
تیم او سعی کرد کشورهای دریافتکننده دستگاههای انکوباتور ساخت خود را درک کند. در این راه، آنها از مشکلات بومی مانند کمبود برق و عدم توانایی این کشورها در تهیه دستگاههای انکوباتور سنتی ۲۰ هزار دلاری آگاه شدند.
در نتیجه انکوباتوری ساختند که نه تنها در آزمایشگاه کاربردی بود، بلکه در کشورهای موردنظر نیز کاربردی واقعگرایانه داشت.
آنها موفق به ارائه انکوباتورهایی تنها با قیمت ۲۵ دلار شدند که نوزاد را برای ۴ ساعت گرم نگه میداشت، به آسانی تمیز میشد و با آبجوش مجدداً کار میکرد.»
حجم
۱۷٫۷ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۱۳ صفحه
حجم
۱۷٫۷ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۱۳ صفحه