کتاب دستاوردهای بین المللی انقلاب اسلامی
معرفی کتاب دستاوردهای بین المللی انقلاب اسلامی
کتاب دستاوردهای بین المللی انقلاب اسلامی بهقلم سیدعلی مرتضوی امامی زواره را انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر کرده است. این کتاب میکوشد به تحلیل دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در بعد بینالملل بپردازد.
درباره کتاب دستاوردهای بین المللی انقلاب اسلامی
انقلاب اسلامی ایران یکی از مهمترین وقایع مهم تاریخ معاصر ایران و جهان است که دارای ابعاد گوناگون سیاسی و اجتماعی و اقتصادی است و توانسته در بعد بینالمللی نیز توجهات زیادی از سوی محافل دانشگاهی و نیز جنبشهای مردمی را به خود جلب کند. کتاب پیشرو میکوشد به شیوهٔ تحلیلی به دستاورهای انقلاب اسلامی در عرصهٔ بینالملل بپردازد و جنبههای تأثیرگذار آن را مورد بررسی و واکاوی قرار دهد.
خواندن کتاب دستاوردهای بین المللی انقلاب اسلامی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دانشجویان و محققان رشتههای علوم سیاسی و نیز علاقهمندان به تحلیل وقایع تاریخ معاصر ایران از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب دستاوردهای بین المللی انقلاب اسلامی
«اهداف سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران
دولتها از زمان قدیم با یکدیگر روابط گوناگونی از نوع سیاسی اقتصادی و فرهنگی داشتهاند ولی امروزه شبکهٔ روابط بینالملل بسیار گسترده و پیچیده شده است. اینگونه روابط مشتمل است بر اعزام و پذیرش نمایندگان سیاسی عقد موافقتنامههای تجاری دریافت و پرداخت وام برگزاری کنفرانسهای بینالمللی، مسابقات ورزشی و مبادلات فرهنگی ولی سیاست خارجی را باید از این انبوه روابط تمییز داد. درحالیکه روابط بینالملل شامل روابط بین حکومتها، گروهها و افراد مختلف میباشد. سیاست خارجی فقط آن دسته از روابط را در برمیگیرد که ابتکار آن با حکومتها بوده و دولتها متصدی آن هستند. در این معنی سیاست امری رسمی است که هدایت آن به عهدهٔ حکومتها بوده و از روابط گروهها و افرادی که غیررسمی هستند، متمایز میگردد. بهعبارتدیگر سیاست خارجی مجموعه خط مشیها، تدابیر، روشها و انتخاب موازنهای است که یک دولت در برخورد با امور و مسائل خارجی در چارچوب اهداف کلی حاکم بر نظام سیاسی اعمال مینماید. بنابر تعریف فوق سیاست خارجی شامل دو قسمت مجزا میباشد. الف) اهداف ملی که هر کشوری در صحنهٔ بینالملل تعقیب و درصدد تحصیل آنها میباشد. ب) سیاستها و روشهایی که برای رسیدن به اهداف مزبور اتخاذ و اعمال میگردد. اگرچه اکثر محققان تفاوتی میان اهداف سیاست خارجی و منافع ملی قائل نیستند و در تعاریف خود از منافع و اهداف ملی بهصورت مترادف استفاده میکنند، اما باید بین این دو تفاوت قائل شد.»
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۲۲۴ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۲۲۴ صفحه