کتاب کیفیت زندگی
معرفی کتاب کیفیت زندگی
کتاب کیفیت زندگی نوشتهٔ مارتا نوسباوم و آمارتیا سن و ترجمهٔ حسن فشارکی است. انتشارات شیرازه کتاب ما این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی در باب کیفیت زندگی.
درباره کتاب کیفیت زندگی
کتاب کیفیت زندگی (The Quality of life) درمورد کیفیت زندگی است؛ به آن معنا که این مفهوم در نظریههای رفاه مورد استفاده قرار میگیرد؛ به عبارت دیگر دربارۀ پاسخهایی است به پرسشهای متمایز اما وابسته به هم در حوزۀ رفاه اجتماعی که این مفهوم با آنها سروکار دارد؛ پاسخهایی که باید آنقدر روشن و دقیق و عینی باشد که بتوان بر پایۀ آنها سیاستهای رفاهیِ کارآمدی را طراحی کرد. بخشی از این پرسشها عبارتند از اینکه چه نوع اوضاع و احوالی، شرایط مناسب زندگی را فراهم میکند؟ چه چیزی زندگی فرد را برای او به زندگی مطلوب تبدیل میکند؟ چه چیزهایی هستند که زندگی را ارزشمند میکنند؟ به طور خلاصه اینکه چه چیزهایی زندگی فرد را بهتر میکنند، موضوع کتاب حاضر است. این اثر حاوی پرسشهایی است که در نگاه اول پاسخ آنها ساده به نظر میآید، اما چنانچه از منظرهای مختلف بدانها نگریسته شود یعنی از منظرِ خود فرد میتواند به پاسخهای متنوع و متعددی بینجامد که کارِ سیاستگذاری در این زمینه را دشوار کند. همین دشواری زمانی رُخ مینماید که بخواهیم به الگوهای زیستی مختلفِ مردم، فرهنگها و سنن متعددِ جوامع و تاریخ و جغرافیایِ انسانیِ متکثری که این سیاستها باید ناظر بر آنها تدوین شوند، توجه کنیم. همراه شوید با کتابی به قلم مارتا نوسباوم و آمارتیا سن. این کتاب نخستینبار در سال ۱۹۹۳ میلادی منتشر شد.
خواندن کتاب کیفیت زندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب کیفیت زندگی پیشنهاد میکنیم.