دانلود و خرید کتاب ریاضیات ضیاءالدین سردار ترجمه ابراهیم اسکافی
تصویر جلد کتاب ریاضیات

کتاب ریاضیات

معرفی کتاب ریاضیات

کتاب الکترونیکی ریاضیات نوشتۀ ضیاءالدین سردار و جری راوتز و ترجمۀ ابراهیم اسکافی است و انتشارات شیرازه کتاب ما آن را منتشر کرده است. کتاب ریاضیات، تاریخ علم ریاضی را با زبانی ساده و با کمک تصاویر بیان کرده است.

درباره کتاب ریاضیات

ریاضیات بدون شک بزرگ‌ترین اختراع ذهن بشر است. بسیاری از مفاهیم ریاضی در بخش‌های متفاوت جهان و تمدن‌های متفاوتی کشف و برای اولین‌بار به کار گرفته شدند و با این‌همه ریاضیات بر تمامی جوانب زندگی همه ما در هر کجای جهان که باشیم تأثیرگذار است و زندگی روزمره همه ما، فارغ از نوع و سبک زندگی‌مان به آن وابسته است. کتاب ریاضیات، قدم اولی است برای آشنایی با تاریخ ریاضیات در کهن‌ترین تمدن‌ها تا دنیای امروز. در این کتاب مهم‌ترین کشفیات ریاضی یادآوری شده‌اند و مباحث متنوع ریاضیات همچون نظام‌های اعداد، هندسه، جبر و حسابان، نظریۀ بی‌نهایت، احتمالات و نظریۀ آشوب به ساده‌ترین زبان بازگو شده‌اند.

خواندن کتاب ریاضیات را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‎‌مندان به آشنایی با تاریخ علم ریاضیات مناسب است.

بخشی از کتاب ریاضیات

«توانایی بکارگیری ریاضیات مثل هر نوع رفتار انسانی دیگری نظیر رقصیدن، نیاز به استعداد و مهارت خاصی دارد. درست همانطور که اجرای باله‌ای کامل، هنری پیشرفته و عالی است، ریاضیات نیز در ذات خودش بسیار باشکوه و زیباست.

البته گرچه اغلب ما نمی‌توانیم یک هنرمند تمام‌عیار رقص باله بشویم، همۀ ما می‌دانیم که رقصیدن چیست و همه ما کمابیش می‌توانیم برقصیم. به همین سیاق، همه ما می‌دانیم که ریاضیات در مورد چیست و قادریم که چهار عمل اصلی را بفهمیم و انجام بدهیم.

کودکان در مدرسه شمارش، محاسبه و اندازه‌گیری را می‌آموزند. پس از این که آموختند، این فنون برای آن‌ها ابتدایی به نظر می‌رسد. اما برای نوآموزان پر از رمز و راز است.

نام‌گذاری اعداد، به ویژه زمانی که به اعداد بزرگتر می‌رسیم، کاری سحرآمیز می‌شود. شمردن تا صد خسته‌کننده است، اما رسیدن به هزار دیگر مثل کوهنوردی است! آخرین عدد، بزرگتر از همه اعداد چیست؟

اعداد را چگونه نام‌گذاری می‌کنیم و آن‌ها را یکی پس از دیگری می‌شماریم؟ شاید فقط چندتا عدد کافی باشد. بعضی از حیوانات مجموعه‌ای متفاوت از اعداد تا پنج یا هفت را شناسایی می‌کنند و به بیشتر از آن می‌گویند «خیلی». به هر حال چون می‌دانیم که اعداد همین‌طور پیوسته ادامه دارند، نمی‌توانیم بدون قاعده‌ای مشخص به نام‌گذاری اعداد بپردازیم و برای هر عدد نامی ابداع کنیم...»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است