کتاب اتحادیه ها
معرفی کتاب اتحادیه ها
کتاب اتحادیه ها بهقلم دیوید کاگسول و ترجمهٔ حمید رحیمی را انتشارات شیرازه کتاب ما منتشر کرده است. این کتاب به تاریخ تشکیل و روند فعالیتهای صنفی و اتحادیهها در امریکا میپردازد.
درباره کتاب اتحادیه ها
این کتاب در دورهٔ خیزشهای اجتماعی گسترده در آمریکا و دیگر نقاط جهان نوشته شده است. انگار که آمریکا به نقطهٔ وارونگی مشهورش رسیده است. وقتی جنبشی به نقطهٔ نهایی خود میرسد آونگ مسیر حرکتش بر عکس میشود و شروع به تغییر جهت میکند. سی سال پس از انقلاب ریگان روند به گونهای پیش رفت که اغنیاء روزبهروز ثروتمندتر و توانگرتر شده و شرکتها بیش از پیش بر زندگی مردم آمریکا مسلط شدند، حالا مردم شروع کردهاند فشار معکوسی وارد کنند هر روز اتفاقاتی میافتد که به نظر میرسد این قابلیت را دارد که مسیر تاریخ را عوض کند جنبش اشغال والاستریت فریاد اعتراضی است به بیعدالتی نظام شرکتهای جهانی که از منهتن جنوبی شروع شد و در سراسر جهان رو به گسترش است. این کتاب به روند تشکیل و سیر فعالیتهای اتحادیهها و تشکلهای صنفی در امریکا و چالشهای پیش روی آنها میپردازد.
خواندن کتاب اتحادیه ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به تاریخ معاصر آمریکا و نیز دوستداران مباحث مرتبط با جامعهشناسی و علوم سیاسی از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب اتحادیه ها
«اتحادیهها و کیفیت زندگی
هر چه تعداد درگیریها، فقیرشدگان، بیکاران و بیخانمانهای آمریکایی افزایش مییافت آنها از خودشان میپرسیدند که چه اتفاقی افتاد. لازم است بار دیگر تاریخ اتحادیهها مورد توجه جدی قرار بگیرد در حقیقت تاریخ اتحادیهها زیاد خوانده میشود، مثل نسخهای تجویزی برای مشکلات امروز مردم تاریخ اتحادیههای کارگری و سهم آنها در کیفیت زندگی آمریکاییها و در رشد طبقهٔ متوسط قدرتمند مشخصاً فراموش شده است. به نظر میرسد افراد معدودی امروز حتی بدانند که اتحادیهها چه هستند یا چه بودند و چه اهمیتی در تاریخ آمریکا داشتهاند. هر چه نفوذ اتحادیهها افول کرد کیفیت زندگی اکثریت آمریکاییان نیز افول پیدا کرد. تحقیقی در ۲۰۱۰ منتشر شد که از سوی بنیاد خصوصی خیریهٔ «رشد کودکان» تأمین مالی شده و دانشگاه دوک آن را اجرا کرده بود به این نتایج رسید که رفاه اقتصادی خانوادهها در آمریکا بهشدت افول و به سطوحی نزول کرده که از سال ۱۹۷۵ سابقه نداشته است. کنت لند مدیر پروژه و استاد جامعهشناسی و جمعیتشناسی دانشگاه دوک به سیانان گفت: «عملاً تمام پیشرفتها از طریق بیکار شدن از طریق افول درآمد واقعی و سایر جنبههای رفاه اقتصادی خانواده محو شده است.» این تحقیق مبتنی بر پیشبینیهای ۲۸ شاخص بود که شامل رفاه اقتصادی، مناسبات اجتماعی، تعلقات اجتماعی، مدارک دانشگاهی و بهداشت میشد. در سال ۲۰۱۰، ۵۰۰هزار کودک بیخانمان بودند ۷۵۰هزار نفر در خانههایی بدون تغذیهٔ کافی زندگی میکردند. فقدان دسترسی به غذاهای سالمتر برای فقرا به معنای آن است که بهداشت نیز در میان این مردم رو به افول است. زمانی که جنبش کارگری به غروب خودش در آمریکا رسید شرایط کارگری برای اکثریت به سرعت رو به وخامت نهاد. اکثریت آمریکاییها کارگران را میدیدند که حقوقشان نسبت به هزینههای زندگی کاهش مییابد. مزایایشان از بین رفته، امنیت شغلی نابوده شده است. میلیونها آمریکایی توان پرداخت هزینههای بیمهٔ درمانی را ندارند و اغلب آنها خودشان را در مبارزهشان برای رسیدن به توافقی عادلانه با شرکتهای بزرگی که آنان را استخدام کردهاند تنها میبینند بسیاری از این آمریکاییها کم کم در مورد تاریخ اتحادیهها فکر میکنند. این تاریخی که اغلب آمریکاییها فراموش کردهاند یا هرگز اطلاعی از آن نداشتهاند ناگهان تبدیل به موضوعی مهم شده است. هر چه شرایط کاری به سطحی افول کند که یادآور قرن گذشته باشد مردم بیشتری در این خصوص که اتحادیهها چه بودند و چه تأثیری بر زندگی مردم آمریکا داشتند، کنجکاو میشوند.»
حجم
۲٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۷۲ صفحه
حجم
۲٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۷۲ صفحه