دانلود و خرید کتاب اینترنت اشیا آنابث آگارد ترجمه مصطفی مرشدی
تصویر جلد کتاب اینترنت اشیا

کتاب اینترنت اشیا

معرفی کتاب اینترنت اشیا

کتاب الکترونیکی «اینترنت اشیا» اثر آنابث آگارد با ترجمهٔ مصطفی مرشدی در انتشارات دنیای اقتصاد تابان چاپ شده است. این کتاب در سال ۲۰۱۹ منتشر شده است. کتاب اینترنت اشیا به نقش تحول دیجیتال در ایجاد نوآوری و رقابت‌پذیری در سازمان‌ها می‌پردازد و ابزارها و رویکردهایی را معرفی می‌کند که می‌توانند به سازمان‌ها در تطبیق با محیط دیجیتال کمک کنند.

درباره کتاب اینترنت اشیا

این اثر با تمرکز بر مدل‌های کسب‌وکار دیجیتال به بررسی چگونگی تأثیر فناوری‌های نوآورانه بر سازمان‌ها و فرآیندهای مدیریتی می‌پردازد. کتاب اینترنت اشیا همچنین مفاهیم و چارچوب‌هایی را برای درک و پیاده‌سازی مدل‌های کسب‌وکار دیجیتال ارائه می‌دهد. نویسنده به تحلیل چگونگی ظهور فناوری‌های جدید مانند هوش مصنوعی، بلاک‌چین، اینترنت اشیا (IoT) و داده‌های بزرگ می‌پردازد و تأثیر آن‌ها بر زنجیره ارزش، مشتری‌مداری و رقابت در بازار را بررسی می‌کند. بخش اول کتاب به تعریف مدل‌های کسب‌وکار دیجیتال و اهمیت آن‌ها در عصر حاضر اختصاص دارد. بخش دوم فناوری‌های تحول‌آفرین را معرفی می‌کند و چگونگی تأثیر آن‌ها بر فرایندهای سازمانی را شرح می‌دهد. در بخش‌های بعدی، تمرکز بر استراتژی‌ها و ابزارهایی است که سازمان‌ها می‌توانند برای توسعه مدل‌های کسب‌وکار دیجیتال به‌کار گیرند.

از ویژگی‌های قابل‌توجه کتاب، ارائه مطالعات موردی از سازمان‌های پیشرو در تحول دیجیتال است که تجربیات موفقیت‌آمیز و چالش‌های خود را به اشتراک می‌گذارند. این رویکرد، دیدگاه عملی و کاربردی برای خوانندگان فراهم می‌کند و به آن‌ها کمک می‌کند تا این مفاهیم را در سازمان‌های خود پیاده کنند. کتاب اینترنت اشیا نه‌تنها به مدیران و رهبران کسب‌وکارها ابزارهای لازم برای مدیریت تحول دیجیتال را ارائه می‌دهد، بلکه برای دانشجویان و پژوهشگران حوزه مدیریت صنعتی و فناوری اطلاعات نیز مناسب است.

کتاب اینترنت اشیا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای مدیران سازمان‌ها، رهبران فناوری، دانشجویان و پژوهشگران حوزه مدیریت و فناوری، و افرادی که به دنبال بهبود عملکرد کسب‌وکار در دنیای دیجیتال هستند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب اینترنت اشیا

«تا اواسط دهه اول قرن بیست‌ویکم، رایانه‌ها و لپ‌تاپ‌های شخصی، وسایل اصلی دسترسی به اینترنت بودند که توسط افراد نظارت و استفاده می‌شدند. این شیوه در سال‌های بعد به‌سرعت تغییر کرد. ابتدا تلفن‌های هوشمند به بازار آمدند که شیوه مصرف خدمات آنلاین توسط افراد و حتی تعامل با جهان را تغییر دادند و اثر عمیقی بر شیوه‌های کسب‌وکار و جامعه گذاشتند. دیگر دستگاه‌های محاسباتی نیز از روند فعال‌سازی اینترنت پیروی کردند که عمدتاً مربوط به لوازم الکتریکی مصرفی و همچنین دستگاه‌های متفاوت در بسترهایی مانند ساخت و تولید، حمل‌ونقل و کشاورزی بودند. در آن زمان هنوز تعداد دستگاه‌ها تقریبا به‌صورت خطی با تعداد کاربران افزایش می‌یافت و پیشران رشد، عمدتا نفوذ بازار و دسترسی به بازارهای جغرافیایی جدید بود. به‌راحتی می‌شد گفت چه چیزی به اینترنت متصل است و چه چیزی نیست.

پس از دهه اول قرن بیست‌ویکم، اتفاق شگرفی رخ داد. اتصال به اینترنت فراتر از رابطه خطی افراد با اینترنت رفت: ارتباطات بین مردم قطع شد و ماشین‌ها و اشیا وارد قضیه شدند و شروع کردند به برقراری ارتباط با یکدیگر و مردم. تا سال ۲۰۱۷، سی‌میلیارد دستگاه به اینترنت متصل شد. به این پدیده، ظهور اینترنت اشیا می‌گویند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۲۷۸ صفحه

حجم

۱٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۲۷۸ صفحه

قیمت:
۹۰,۰۰۰
تومان