کتاب اسمت برام دردآوره آکیرا ‍ + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:آکیرا ‍
انتشارات:نشر لی‌لا
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب اسمت برام دردآوره

کتاب الکترونیکی «اسمت برام دردآوره» نوشتهٔ «آکیرا» و با ترجمهٔ «کیمیا عرفانی» توسط نشر لی‌لا منتشر شده است. این اثر در دستهٔ کتاب‌های شعر و ناداستان احساسی قرار می‌گیرد و با زبانی موجز و صمیمانه، تجربه‌های عاطفی و اندوه‌های عاشقانه را روایت می‌کند. نویسنده با بهره‌گیری از جملات کوتاه و تاثیرگذار، احساسات پس از جدایی و دلتنگی را به تصویر کشیده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اسمت برام دردآوره

«اسمت برام دردآوره» اثری است که در قالب مجموعه‌ای از نوشته‌های کوتاه، شعرگونه و گاه ناداستانی، به تجربه‌های عاطفی پس از جدایی می‌پردازد. این کتاب با ساختاری آزاد و بدون فصل‌بندی کلاسیک، بیشتر شبیه به دفترچه‌ای از یادداشت‌های پراکنده و احساسات لحظه‌ای است که در طول زمان گرد آمده‌اند. نویسنده، «آکیرا»، در این اثر از زاویهٔ دید اول شخص، روایتگر اندوه، دلتنگی، خاطرات و کشمکش‌های درونی پس از پایان یک رابطهٔ عاشقانه است. متن کتاب سرشار از جملات کوتاه، پرسش‌های بی‌پاسخ و اعترافات صادقانه است که فضای اثر را به‌شدت شخصی و ملموس می‌کند. «اسمت برام دردآوره» را می‌توان در دستهٔ آثار ادبیات معاصر احساسی و عاشقانه قرار داد که مرز میان شعر و ناداستان را کم‌رنگ کرده است.

خلاصه کتاب اسمت برام دردآوره

در «اسمت برام دردآوره»، نویسنده با زبانی ساده و بی‌پیرایه، تجربهٔ جدایی و اندوه پس از آن را روایت می‌کند. متن کتاب مجموعه‌ای از جملات و پاراگراف‌های کوتاه است که هرکدام بخشی از احساسات و خاطرات را بازتاب می‌دهند. نویسنده از لحظهٔ جدایی، نابودی خاطرات مشترک، دلتنگی‌های شبانه و مرور پیام‌های بی‌پاسخ سخن می‌گوید. در این میان، پرسش‌هایی دربارهٔ صداقت احساسات، معنای عشق یک‌طرفه و رنجِ دوست داشتن کسی که دیگر بازنمی‌گردد، مطرح می‌شود. کتاب به‌گونه‌ای پیش می‌رود که خواننده با هر جمله، تکه‌ای از دل‌شکستگی و امید به بازگشت را لمس می‌کند. نویسنده بارها به خاطرات گذشته، لحظات خوش و تلخ، و حسرتِ فرصت‌های از دست‌رفته بازمی‌گردد. در نهایت، اثر تصویری از عشق بی‌پاسخ، پذیرش فقدان و تلاش برای رهایی از وابستگی را پیش روی مخاطب می‌گذارد.

چرا باید کتاب اسمت برام دردآوره را بخوانیم؟

این کتاب با بیان صادقانه و بی‌واسطهٔ احساسات پس از جدایی، می‌تواند برای کسانی که تجربهٔ مشابهی داشته‌اند، همدلی و تسکین به همراه بیاورد. «اسمت برام دردآوره» با جملات کوتاه و تاثیرگذار، فضای ذهنی و عاطفی فردی را به تصویر می‌کشد که درگیر خاطرات و دلتنگی است. مطالعهٔ این اثر فرصتی است برای مواجهه با احساسات سرکوب‌شده و بازاندیشی دربارهٔ عشق، جدایی و پذیرش.

این کتاب برای علاقه‌مندان به ادبیات معاصر احساسی، دوستداران شعر و ناداستان‌های عاشقانه و افرادی که با تجربهٔ جدایی یا دل‌شکستگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال همدلی و بازتاب احساسات خود در متنی ادبی هستند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب اسمت برام دردآوره

«هیچ‌گاه از با تو بودن پشیمان نمی‌شوم و هیچ‌گاه با خود نمی‌گویم کاش ندیده بودمت؛ زیرا روزگاری تو تمام چیزی بودی که نیاز داشتم. هنوز هم گاهی پیغام‌هایی که برایت فرستادم و تو نخواندی را مرور می‌کنم؛ کار دیگری بود و من نکردم تا تو بمانی؟ هیچ‌وقت نخواهی فهمید چه اشک‌هایی که برایت نریختم. هیچ‌گاه دست از عشقت نشستم. تنها وانمود می‌کردم که خاطرت هست که هر روز با هم حرف می‌زدیم؟ دل‌تنگ آن روزها هستم. دیدنت همیشه برایم عذاب‌آور خواهد بود.»