کتاب مدرسه افسانه ای؛ جایی برای خوب ها و بدها (جلد سوم، ملکه تاریکی)
معرفی کتاب مدرسه افسانه ای؛ جایی برای خوب ها و بدها (جلد سوم، ملکه تاریکی)
کتاب مدرسه افسانه ای؛ جایی برای خوب ها و بدها (جلد سوم، ملکه تاریکی) با عنوان اصلی School for and good and evil نوشتهٔ «سومان چینانی» و ترجمهٔ «مطهره ابراهیمزاده» توسط نشر نگاه آشنا منتشر شده است. این کتاب سومین جلد از مجموعهای فانتزی و ماجراجویانه است که داستان دو دوست به نامهای «سوفی» و «آگاتا» را در دنیایی جادویی دنبال میکند؛ جایی که مرز میان خوبی و بدی، عشق و قدرت و سرنوشت و انتخاب به چالش کشیده میشود. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب مدرسه افسانه ای؛ جایی برای خوب ها و بدها (جلد سوم، ملکه تاریکی)
«سومان چینانی» در این جلد از مجموعهٔ «مدرسهٔ افسانهای» با عنوان «مدرسهٔ افسانهای؛ جایی برای خوبها و بدها (جلد سوم، ملکهٔ تاریکی)»، داستان را در قالب یک رمان فانتزی نوجوانانه و ماجراجویانه ادامه داده است. روایت کتاب حول محور شخصیتهای اصلی یعنی، «سوفی» و «آگاتا» و «تدروس» میچرخد که هرکدام با چالشهای تازهای در دنیای افسانهها روبهرو میشوند. ساختار کتاب بر پایهٔ روایتهای موازی و چندلایه است؛ بخشی از داستان در دنیای جادویی مدرسه و بخشی دیگر در دنیای واقعی «گاوالدون» رخ میدهد. نویسنده با استفاده از عناصر کلاسیک قصههای پریان، مفاهیمی مانند عشق، دوستی، خیانت و هویت را بهشکلی تازه بازآفرینی کرده است. در این جلد، مرز میان خیر و شر بیش از پیش مبهم میشود و شخصیتها ناچار هستند با انتخابهای دشوار و پیامدهای آنها روبهرو شوند. رمان «ملکهٔ تاریکی» با فضاسازی پررمزوراز و شخصیتپردازیهای پیچیده، مخاطب را به دل ماجراهایی میبرد که در آن سرنوشت نهتنها به جادو، بلکه به انتخاب و فداکاری گره خورده است.
خلاصه کتاب مدرسه افسانه ای؛ جایی برای خوب ها و بدها (جلد سوم، ملکه تاریکی)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان با تمرکز بر سرنوشت «سوفی» و «آگاتا» آغاز میشود؛ جایی که پس از وقایع جلد پیشین، هرکدام در دنیایی متفاوت گرفتار شدهاند. سوفی در کنار مدیر مدرسه که حالا جوان و زیبا شده اما روحی تاریک دارد، در برج نقرهای زندانی است و با وسوسهٔ پذیرش حلقهٔ ازدواج او و تبدیلشدن به ملکهٔ تاریکی دستوپنجه نرم میکند. در سوی دیگر، آگاتا و «تدروس» پس از بازگشت به «گاوالدون»، با واقعیت تلخ زندگی عادی و بیگانگی با محیط و خانواده روبهرو میشوند؛ جایی که نهتنها خوشبختی وعدهدادهشده محقق نشده، بلکه تهدید اعدام و طردشدگی در انتظارشان است. در این میان، قصهنویس افسانهها از نوشتن داستان جدید خودداری میکند و همین امر باعث میشود جهان افسانهها رو به خاموشی و نابودی برود. آگاتا و تدروس که متوجه میشوند خوشبختیشان بدون نجات سوفی و بازگرداندن تعادل به دنیای افسانهها ممکن نیست، تصمیم میگیرند به مدرسه بازگردند، اما راه بازگشت پر از خطر و معما است؛ از خیانت و فداکاری والدین گرفته تا مواجهه با دشمنان قدیم و رازهای پنهان گذشته. در این جلد، هر شخصیت با انتخابهایی روبهرو میشود که نهتنها سرنوشت خودش، بلکه سرنوشت کل جهان افسانهها را رقم میزند. داستان با تعلیق و پیچیدگیهای احساسی و اخلاقی پیش میرود و مخاطب را با این پرسش روبهرو میکند که مرز میان خوبی و بدی تا چه اندازه قابل جابهجایی است.
چرا باید کتاب مدرسه افسانه ای؛ جایی برای خوب ها و بدها (جلد سوم، ملکه تاریکی) را بخوانیم؟
این جلد از مجموعهٔ «مدرسهٔ افسانهای» با گسترش دنیای داستان و عمیقترکردن روابط میان شخصیتها، تجربهای متفاوت از قصههای کلاسیک پریان ارائه میدهد. روایت چندلایه و پرتعلیق همراه با پرداختن به موضوعاتی چون هویت، انتخاب، فداکاری و معنای واقعی خوشبختی باعث میشود خواننده نهتنها با ماجراهای پرهیجان روبهرو شود، بلکه به تأمل دربارهٔ مفاهیم اخلاقی و انسانی نیز واداشته شود.
مطالعهٔ این کتاب برای نوجوانان و جوانانی که به داستانهای فانتزی، ماجراجویی و قصههای پریان علاقه دارند مناسب است؛ همچنین برای کسانی که دغدغههایی مانند هویت، دوستی، انتخاب و مرز میان خیر و شر دارند.
بخشی از کتاب مدرسه افسانه ای؛ جایی برای خوب ها و بدها (جلد سوم، ملکه تاریکی)
«۳۲. معنای شرارت
آگاتا بهدنبال سوفی میدوید و نور پریها و تیرهای آتشین مسیرش را روشن میکرد. سوفی خیلی از او جلوتر بود هرچه بیشتر پیش میرفتند، مسیر تاریکتر میشد تا اینکه مسیر بهطور کامل تاریک شد.
آگاتا که دیگر نمیتوانست جایی را ببیند فریاد زد: «صبر کن، سوفی!»
نوری صورتی بهسمتش شلیک شد و آگاتا بهموقع جاخالی داد. سرش را که بلند کرد متوجه شد سوفی هنوز دارد میدود.
نور انگشتش را بهعنوان فانوس بهکار گرفت و به مسیر ادامه داد. در این فکر بود که سوفی دارد کجا میرود. بعد چشمش به برجهای مدرسه افتاد. سوفی حالا ملکۀ شرورها بود و میتوانست دروازههای مدرسه را باز کند. اگر سوفی زودتر از او به دروازه میرسید، قبل از اینکه آگاتا وارد شود آن را میبست.
آگاتا سرعتش را بیشتر کرد. خارهای بزرگ و مرگباری که از دروازه محافظت میکردند بیدار شدند. آگاتا میدانست که فقط چند لحظه فرصت دارد. همانطورکه داشت پشتسر سوفی به دروازه نزدیک میشد چیزی جلوی دیدش را گرفت. یک خار غولپیکر و مرگبار جلویش را گرفت.»
من این کتاب رو زبان اصلی خوندم برای همین من نمیدونم آیا داخل کتاب سانسور شده چیزی یا نه اما بهتون بگم اول داستان بعد از اون اتفاق مرگِ....... داشتم فقط گریه میکردم و نمیدونم بقیه چجوری فقط درمورد رافائل
عالی به نظر من حتما کتاب ش را بخرید و مطالعه کنید
خیلی طولانی شد شش جلد داره البته دو جلد آخر هنوز ترجمه نشدن بازم بنظرم کتاب قشنگی چون جای هم واقعا درس اخلاق داشت
خیلی قشنگه. جلد سوم خوب های بد بدهای خوب هست و واقعا داستان قشنگ و زیبایی داره. داستان نویس، داستان سوفی و آگاتا رو توی این جلد تموم می کنه.
خیلی قشنگه بخونین حتما واقعا زبونم بند اومد از این که( اسپویل!!! ) سوفی و آگاتا خواهر بودن البته در ادامه داستان شیر و مار شروع میشه که خیلیییی باحاله حتما این مجموعه رو بخونین
عالیییییی عالیییییی
میتونم بگم بهترینننن کتابی که در طول کل زندگیم خوندم همین بودش اگه کتابی میخواید که فانتزی باشه و یکم عاشقانه این رو بخونین یعنی اصلا زبانم در وصف زیبایش قاصره خیلییی خوب بود ۶ جلد هست و همان انتشارات
من نمیدونم این چه ترجمه ایه، کلا مترجمش به خودش زحمت نداده. هرجا یه ذره سختشبوده متن کلا حذف کرده یا یه چرتی جاش نوشته و خیلی زیاد هم این اتفاق افتاده، بعد انگار زورش کرده بودن کتاب تخیلی ترجمه
کتاب باحالیه
عاشقشمممممممممم