دانلود و خرید کتاب احساس تنهایی پریسا رازی همدانی
تصویر جلد کتاب احساس تنهایی

کتاب احساس تنهایی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب احساس تنهایی

کتاب «احساس تنهایی» نوشتۀ پریسا رازی همدانی است و انتشارات رشد فرهنگ آن را منتشر کرده است. کتاب احساس تنهایی به تحلیل این حس و مفاهیم و نظریه‌های مرتبط با آن می‌پردازد. 

درباره کتاب احساس تنهایی

فرقی نمی‌کند انسان‌ها در چه موقعیت و جایگاهی هستند، چندساله‌اند و چه مذهبی دارند، تقریباً تمام انسان‌ها در موقعیت‌هایی احساس تنهایی را تجربه کرده‌اند. در شرایط مختلفی این احساس به افراد دست می‌دهد. بسیار از مردم آن را احساسی ناخوشایند تلقی می‌کنند اما در نظر بسیاری تنهایی اتفاقاً پیامدهای مثبتی در زندگی‌شان داشته است.

احساس تنهایی مسئله‌ای است که همواره توجه روان‌شناسان را به خود جلب کرده است و متخصصان می‌خواهند تعریفی از این احساس به دست دهند اما تابه‌حال تعریفی که مورد قبول تمام پژوهشگران روان‌شناس باشد، ارائه نشده است. برخی عقیده دارند میان تنهایی عاطفی که از نداشتن روابط صمیمی با دیگران ناشی می شود و تنهایی اجتماعی تفاوت وجود دارد. عده‌ای دیگر معتقدند تنهایی یک حس ناخوشایندی است که در آن که فرد احساس جداشدگی با طردشدگی از طرف دیگران می‌کند و یا دوستانی ندارد که فعالیت‌های دلخواه خود را با آنها انجام دهد.

فهرست مطالب کتاب احساس تنهایی عبارت است از: «فصل اول: کلیات»، «فصل دوم: تیپولوژی»، «فصل سوم: خصوصیات و ویژگی‌ها»، «فصل چهارم: علل و پیامدها»، «فصل پنجم: نظریه‌ها»، «فصل ششم: ارتباط احساس تنهایی با عوامل روان‌شناختی»، «فصل هفتم: شیوع و روش‌های غلبه» و «فهرست منابع».

خواندن کتاب احساس تنهایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دانشجویان روان‌شناسی و همچنین مشاوران و درمانگران پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب احساس تنهایی

«طرح موضوع احساس تنهایی در روان‌شناسی سابقۀ زیادی ندارد. شاید بتوان مقالۀ زیلبورگ در سال ۱۹۳۸ را اولین نوشتۀ روان‌شناختی، دربارۀ احساس تنهایی دانست. تا دهۀ ۱۹۵۰ میلادي به احساس تنهایی به‌عنوان نشانه‌ای در کنار نشانه‌های دیگر روان‌شناختی نگریسته می‌شد، بدون آن که توصیف مشخصی از آن ارائه شود. تا قبل از سال ۱۹۶۰ تنها ۱۲ مقاله در مورد احساس تنهایی به زبان انگلیسی وجود داشت که عمدتاً مربوط به کارهای سالیوان و رایکمن بود. مقالۀ رایکمن در سال ۱۹۵۹ که با نگاهی به ادبیات فلسفه، روان‌شناسی و روان‌درمانی نوشته شده بود، نقطۀ آغازی در پرداختن به موضوع احساس تنهایی در روان‌شناسی بود. وی ضمن بیان جنبه‌های سازنده و مخرب این احساس و حالت‌های مشابه و ذکر تفاوت‌های افراد در تحمل آن، از احساس تنهایی به‌عنوان تجربهٔ عاطفی دردناک و ترس‌آوری که مخرب است، یاد کرده است.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۵۳۶٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۹۶ صفحه

حجم

۵۳۶٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۹۶ صفحه

قیمت:
۵۵,۰۰۰
تومان