معرفی و دانلود کتاب عشق با صائب pdf + خلاصه رایگان

گزیده غزلیات

۵.۰(از ۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب عشق با صائب

کتاب عشق با صائب نوشتۀ محمدعلی صائب تبریزی با گردآوری صمد خرد در انتشارات هونر به چاپ رسیده است. این کتاب گزیده‌ای از ۶۰ غزل عاشقانه از صائب تبریزی، شاعر معروف دورۀ صفویه و یکی از غزل‌سرایان بزرگ شعر فارسی است.

درباره کتاب عشق با صائب

محمدعلی صائب تبریزی اصفهانی، یکی از غزل‌سرایان بزرگ فارسی در قرن یازدهم هجری قمری و معروف‌ترین شاعر دورۀ صفویه بود. او در ۱۰۰۰ هجری قمری در تبریز متولد شد و مدتی بعد خانواده‌اش از آنجا به اصفهان کوچ کردند. صائب در آنجا به آموختن علم مشغول شد و در ۱۰۳۴ هجری قمری به هندوستان رفت و از آنجا نیز رهسپار هرات و کابل شد. در ۱۰۴۲ هجری قمری به ایران بازگشت و در اصفهان دوباره مقیم شد. صائب در دورۀ شاه عباس دوم مقام ملک‌الشعرایی یافت و در ۸۰سالگی در همان اصفهان درگذشت.

صائب تبریزی اشعار بسیار زیادی سروده است که تعداد آن‌ها را بین ۶۰ تا ۱۲۹ هزار بیت برآورد کرده‌اند. از میان این اشعار جز ۴ هزار بیت قصیده و یک مثنوی کوتاه به نام قندهارنامه، همگی اشعار او غزل هستند. او در سبکی شعر می‌گفت و آن را به کمال رساند که بعدها سبک هندی نامیده شد. اندیشه‌های لطیف، مضامین ظریف و معانی باریک در شعر او بسیار دیده می‌شود. غزل‌های او در هر بیت استقلال معنایی دارند تا جایی که او را شاعر تک‌بیت‌ها نامیده‌اند. در کتاب عشق با صائب، ۶۰ غزل از میان حدود ۷ هزار غزل انتخاب شده است. صمد خرد، گردآورندۀ این کتاب، در انتخاب غزل‌ها کوشیده است تا علاوه بر تنوع در آهنگ و کلام، غزل‌ها مضامین عاشقانۀ ملموسی داشته باشند.

خواندن کتاب عشق با صائب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران اشعار کهن فارسی، علاقه‌مندان به غزل فارسی و نیز اشعار عاشقانه پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب عشق با صائب

فارغم از هر دو عالم تا گرفتارم ترا

ای که می‌پرسی چه پیش آمد که پیدا نیستی

خویشتن را کرده‌ام گم تا طلبکارم ترا

از من ای آرامِ جان، احوالِ صائب را مپرس

خاطرِ آسوده‌ای داری، چه آزارم ترا؟»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عشق با صائب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابعشق با صائب
عنوان دیگرگزیده غزلیات
موضوعشعر کهن، شعر کلاسیک
نویسندهمحمدعلی صائب تبریزی
گردآورندهصمد خرد
انتشاراتانتشارات هونر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۱/۱۰/۱۲
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
گناه دریاتصویر جلد کتاب گناه دریا
فریدون مشیری
تصویر عشق: مجموعه اشعار و پیام‌هاتصویر جلد کتاب تصویر عشق: مجموعه اشعار و پیام‌ها
مجتبی کاشانی
در غبار برف (جلد اول و دوم)تصویر جلد کتاب در غبار برف (جلد اول و دوم)
عمران صلاحی
رباعیات شمس تبریزیتصویر جلد کتاب رباعیات شمس تبریزی
مولانا جلال‌الدین محمد بلخی مولوی
شوخی جوهر(گزیده غزل‌های بیدل)تصویر جلد کتاب شوخی جوهر(گزیده غزل‌های بیدل)
بیدل دهلوی
پاسخ به پرسش‌های دینی زرتشتیانتصویر جلد کتاب پاسخ به پرسش‌های دینی زرتشتیان
اردشیر خورشیدیان
حق بندگیتصویر جلد کتاب حق بندگی
عطار نیشابوری
عاشقانه‌های احمدرضا احمدیتصویر جلد کتاب صوتی عاشقانه‌های احمدرضا احمدی
احمدرضا احمدی
دوبیتی‌های بی‌مرز؛ دوبیتی‌های ۵۰ شاعر پارسی زبان معاصرتصویر جلد کتاب دوبیتی‌های بی‌مرز؛ دوبیتی‌های ۵۰ شاعر پارسی زبان معاصر
محسن چالاک
تک بیت های ناب از سخنوران پارسی گوی کم نام (جلد اول)تصویر جلد کتاب تک بیت های ناب از سخنوران پارسی گوی کم نام (جلد اول)
سیدمحمد نحوی
حکایت هایی از گلستان سعدیتصویر جلد کتاب حکایت هایی از گلستان سعدی
زینب یزدانی
گزیده شعر احمدرضا احمدیتصویر جلد کتاب گزیده شعر احمدرضا احمدی
احمدرضا احمدی
مجموعه بهترین های جبران خلیل جبرانتصویر جلد کتاب مجموعه بهترین های جبران خلیل جبران
جبران خلیل جبران
جبران خلیل جبرانتصویر جلد کتاب جبران خلیل جبران
جبران خلیل جبران
مجموعه اشعار شمس لنگرودی (دفتر اول)تصویر جلد کتاب مجموعه اشعار شمس لنگرودی (دفتر اول)
محمد شمس لنگرودی
لولی وش واژه هاتصویر جلد کتاب لولی وش واژه ها
سیدعلی صالحی
بیهوده می‌بارد این بارانتصویر جلد کتاب بیهوده می‌بارد این باران
عزیز نسین
۵۰۴ جمله پشت نیسان آبیتصویر جلد کتاب ۵۰۴ جمله پشت نیسان آبی
زهره یوسفی
۱۰۰۰ نکته و ۱۰۰۰ مثال در ریاضی عمومی ۱تصویر جلد کتاب ۱۰۰۰ نکته و ۱۰۰۰ مثال در ریاضی عمومی ۱
منصور برزگری
مردی که از بستر برنمی خاستتصویر جلد کتاب مردی که از بستر برنمی خاست