معرفی و دانلود کتاب لبخند بر لب شعر (گزیده‌ شعر طنز از گنجینه‌ی هزار سال شعر فارسی) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب لبخند بر لب شعر (گزیده‌ شعر طنز از گنجینه‌ی هزار سال شعر فارسی)subscriptionAvailable

کتاب لبخند بر لب شعر (گزیده‌ شعر طنز از گنجینه‌ی هزار سال شعر فارسی)

۴.۳ امتیاز(از ۶ رأی)
اسماعیل امینی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب لبخند بر لب شعر (گزیده‌ شعر طنز از گنجینه‌ی هزار سال شعر فارسی)

«لبخند بر لب شعر» مجموعه‌ای است از گزیده هزارسال شعر طنز فارسی شامل اشعاری از شاعران بزرگ پارسی همچون ابوالقاسم فردوسی، مولانا و ... که اسماعیل امینی گردآوری کرده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب لبخند بر لب شعر (گزیده‌ شعر طنز از گنجینه‌ی هزار سال شعر فارسی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابلبخند بر لب شعر (گزیده‌ شعر طنز از گنجینه‌ی هزار سال شعر فارسی)
موضوعشعر کهن، طنز، شعر کلاسیک
نویسندهاسماعیل امینی
انتشاراتانتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۱۰/۱۷
فرمت کتابPDF

mobina
۱۳۹۹/۰۹/۱۵

اغلب شعرهای کتاب خوب انتخاب شده بودند و اگر به شعر طنز علاقه دارید لذت کافی خواهید برد. متاسفانه نسخه پی دی اف بود و نتونستم اینجا به اشتراک بگذارم ولی من از شعرهای سیف الدین محمد فرغانی خیلی لذت...بیشتر

فرامرز
۱۴۰۰/۰۴/۱۷

شعراش خوب بود ولی بنظرم اسم اون شاعرا رو تو طاقچه سرچ بزنین، بعضیاشون آثارشون هست که ممکنه دوست داشته باشید بخونید.

sadra
۱۴۰۳/۱۱/۰۴

به نظر من این کتاب بسیار خوب و عالی است و بیشتر برای کسانی که شعر دوست دارند بسیار عالی است و من پیشنهاد میکنم که این کتاب را بخرید

Mirahmd Ahmadi
۱۴۰۱/۰۳/۲۲