کتاب تفکر ۱۰۱
معرفی کتاب تفکر ۱۰۱
کتاب تفکر ۱۰۱ نوشتهٔ وو کیونگ آهن و ترجمهٔ آرزو رمضانی است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی روشهای بهتر استدلال برای زندگی بهتر است.
درباره کتاب تفکر ۱۰۱
کتاب تفکر ۱۰۱ به شیوهای روان و با مثالهای جذاب و گاه طنزآمیز، از پژوهشهای نوین روانشناسی استفاده میکند تا اشتباهات متداولی که مرتکب میشویم را توضیح دهد و راهحلهایی عملی برای مقابله با آنها ارائه دهد. از بایاس تاییدی و تفسیر نادرست تا چالشهای نسبت دادن علتها، این کتاب ابزارهای لازم برای ارتقای تفکر انتقادی و هوشمندانهتر زیستن را به شما میدهد.
این کتاب با هدف ارتقای مهارتهای تفکر و تصمیمگیری افراد نوشته شده است. نویسنده تلاش کرده است تا با بهرهگیری از آخرین پژوهشهای روانشناسی شناختی، به خوانندگان نشان دهد چگونه میتوانند با شناسایی و مقابله با تعصبات فکری خود، تصمیمات بهتری بگیرند و زندگی بهتری را تجربه کنند.
درباره نویسنده
وو کیونگ آهن استاد روانشناسی و دارندهٔ جایزهٔ «لکس هیکسون» برای برتری در آموزش علوم اجتماعی از دانشگاه ییل است. او تحقیقات گستردهای در زمینه تعصبات شناختی داشته و این کتاب اولین اثر منتشر شده او برای عموم است.
خواندن کتاب تفکر ۱۰۱ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تفکر ۱۰۱
«پس از نمایش کلیپ، به دانشجویان اعلام میکنم که جوایزی در نظر گرفته شده است و کسانی که میتوانند این بخش را به درستی برقصند، جوایز را برنده خواهند شد. ما کلیپ را ۱۰ بار دیگر میبینیم و حتی نسخه آهستهای که برای آموزش رقص به همراه این آهنگ ساخته شده، تماشا میکنیم. سپس داوطلبان را دعوت میکنم. ۱۰ دانشجوی دلیر به جلو میآیند تا شهرت کوتاهی کسب کنند و سایر دانشجویان با شور و هیجان زیادی آنها را تشویق میکنند. صدها تن از آنها، احتمالاً، فکر میکنند که آنها نیز میتوانند حرکات را انجام دهند. بعد از دیدن آن کلیپ بارها و بارها، حتی من احساس میکنم که میتوانم آن را اجرا کنم - در نهایت تنها ۶ ثانیه است. چقدر میتواند سخت باشد؟»