دانلود و خرید کتاب چگونه دیکتاتور باشیم؟ فرانک دیکوتر ترجمه زهرا صادقی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب چگونه دیکتاتور باشیم؟

کتاب چگونه دیکتاتور باشیم؟

معرفی کتاب چگونه دیکتاتور باشیم؟

کتاب چگونه دیکتاتور باشیم؟ نوشتهٔ فرانک دیکوتر و ترجمهٔ زهرا صادقی است و انتشارات باران خرد آن را منتشر کرده است. موضوع این کتاب آیین شخصیت در قرن بیستم است.

درباره کتاب چگونه دیکتاتور باشیم؟

چگونه دیکتاتور باشیم؟ یک مطالعه گسترده و جامع دربارهٔ دیکتاتورهای قرن بیستم و رشد کیش شخصیت در این قرن است. هیچ دیکتاتوری نمی‌تواند فقط از طریق ترس و خشونت حکومت کند. قدرت برهنه را می‌توان به طور موقت گرفت و نگه داشت، اما این هرگز برای طولانی‌مدت کافی نیست. در قرن بیستم، همان‌طور که فن‌آوری‌های جدید به رهبران اجازه می‌داد تصویر و صدای خود را مستقیما در خانه شهروندانشان قرار دهند، پدیدهٔ جدیدی ظاهر شد که دیکتاتورها از کیش شخصیت برای دستیابی به توهم تأیید مردم استفاده می‌کردند بدون اینکه هرگز به انتخابات متوسل شوند. 

فرانک دیکوتر در کتاب چگونه دیکتاتور باشیم؟ فرقه‌ها و تبلیغات پیرامون دیکتاتورهای قرن بیستم، از هیتلر و استالین گرفته تا مائو تسه تونگ و کیم ایل سونگ را بررسی می‌کند. این مردان بنیانگذار دیکتاتوری‌های مدرن بودند و از یکدیگر و از تاریخ آموختند که رژیم‌های خود را بسازند و تصاویر عمومی خود را حفظ کنند. دیکتاتوری‌های آنها به نوبه خود بر رهبران قرن بیست و یکم از جمله ولادیمیر پوتین، شی جین پینگ و رجب طیب اردوغان تأثیر گذاشته است. 

دیکوتر در کتاب چگونه دیکتاتور باشیم؟ با استفاده از وسعت تحقیقات بایگانی و تحلیل عمیق که مشخصهٔ آثار خود اوست، تصویری خیره کننده از دیکتاتوری، راهنمای کیش شخصیت و نقشه‌ای برای افشای دروغ‌هایی که دیکتاتورها برای ساخت و حفظ رژیم‌های خود می‌گویند، ارائه می‌دهد.

خواندن کتاب چگونه دیکتاتور باشیم؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر می‌خواهید بدانید دیکاتورها چگونه دیکتاتور شدند این کتاب را حتما بخوانید.

بخشی از کتاب چگونه دیکتاتور باشیم؟

«موقعی که من همراه او در ویلای بورگز در رم قدم می‌زدم، هیتلر به مهمانانش در بیست‌ویک جولای در یک مهمانی شام گفت: «در حال حاضر لوفت وافه در حال بمباران مسکو ست.» می‌توانم نیم‌رخ او را با مجسمه‌های نیم‌تنهٔ رمی‌ها مقایسه کنم. او یکی از همان سزارهای رمی بود. او توضیح داد: «ورود دوچه به روم یک نقطهٔ عطف در تاریخ بود.» لباس قهوه‌ای‌ها احتمالاً بدون سیاه‌جامگان نمی‌توانستند وجود داشته باشند.

دو دههٔ قبل زمانی که حزب نازی هنوز در دوران طفولیت بود و چیزی در حدود ۱۰۰۰۰ عضو داشت، ورود موسیلینی به رم در ماه مارس برای این گروه الهام‌بخش بود. آن‌ها در ۳ نوامبر ۱۹۲۲ هیتلر را موسیلینی رم دانستند و به او ادای احترام کردند. همان‌طور که موسیلینی خودش را دوچهٔ مردم خواند. اعضای حزب نازی هم هیتلر را پیشوا نامیدند.

سه سال قبل وقتی پیشوا اولین سخنرانی خود را در سالنی در مونیخ ایراد کرد هیچ‌کس نمی‌توانست پیشگویی کند که او به قدرت خواهد رسید. وقتی جوان بود دلش می‌خواست در وین در رشتهٔ هنر تحصیل کند اما برای دو بار در آکادمی هنرهای زیبا رد شد. او به سبک بوهمین علاقه داشت و مطالعات زیادی در زمینهٔ اپرا و معماری داشت.

در سال ۱۹۱۴ او در ارتش اتریش – مجارستان پذیرفته نشد؛ بنابراین تصمیم گرفت در ارتش بایرن آلمان ثبت‌نام کند. او در یکی خونین‌ترین نبردهای جنگ جهانی اول شرکت کرد. در اکتبر ۱۹۱۸ در بمباران شیمیایی بریتانیا بینایی خود را موقتاً از دست داد. در بیمارستان خبردار شد که ارتش آلمان شکست‌خورده است و به همین دلیل دچار یأس شد. این یأس یک‌شبه به نفرت تبدیل شد. به‌مانند بسیاری از ملی‌گرایان دیگر او هم معتقد بود که به ارتش آلمان از پشت خنجر زده‌اند؛ و فکر می‌کرد رهبران غیرنظامی که خاندان هوهن تسولرن را سرنگون کردند و می‌خواستند جمهوری وایمار را تأسیس کنند و پیمان صلح انقلاب نوامبرلیا انقال را امضا کنند به ارتش آلمان خیانت کرده‌اند.»

کاربر 7281487
۱۴۰۲/۰۸/۳۰

حتما بخونید

اول از همه باید به این نکته اشاره کنم که انسان یک کشش مستمر و بی‌وقفه نسبت به قدرت دارد و تنها مرگ می‌تواند آن را متوقف کند. دلیل این کشش بی‌حدوحصر همیشه در تمایل نوع بشر برای شادی بیشتر یا عدم رضایت در داشته‌هایش نیست. شاید به این دلیل انسان همیشه در تلاش برای دستیابی به قدرت بیشتر است زیرا مطمئن نیست قدرت فعلی او بتواند متضمن شادی و رفاه او شود
Narjes
با این‌که دیکتاتورها از مردم خود می‌ترسند اما ترس آن‌ها از ملازمان خود به‌مراتب بیشتر است.
Anonymous
قدرتی که با اعمال خشونت به دست می‌آید تنها با خشونت حفظ می‌شود زیرا خشونت یک ابزار صریح و بی‌تعارف است.
کاربر ۱۹۸۴۸۹۵
قدرتی که با اعمال خشونت به دست می‌آید تنها با خشونت حفظ می‌شود زیرا خشونت یک ابزار صریح و بی‌تعارف است.
Anonymous
یک دیکتاتور همه را به دروغ‌گو تبدیل می‌کند. وقتی همه دروغ‌گو هستند خیلی سخت است دروغ‌گو را شناخت و یا با هم تبانی کرد و برعلیه دیکتاتور کودتا کرد.
Anonymous
برای بشر ناامید کردن کسی که او را دوست دارد به‌مراتب آسان‌تر از ناامید کردن کسی است که از او می‌ترسد.
Anonymous
او و هر دیکتاتور دیگری می‌داند که هر قدرت برهنه‌ای یک تاریخ انقضا دارد.
Anonymous
یک دیکتاتور به قدرت نظامی، پلیس مخفی، گارد محافظتی، جاسوس‌ها، مخبرها، شکنجه‌گرها، بازجوها متکی است.
Anonymous
با این‌که دیکتاتورها از مردم خود می‌ترسند اما ترس آن‌ها از ملازمان خود به‌مراتب بیشتر است. آن‌ها ضعیف بودند. اگر آن‌ها قوی بودند می‌توانستند با اکثریت آرا پیروز میدان شوند؛ اما آن‌ها میان‌بر می‌زدند و با ریختن خون مخالفان راه خود را هموار می‌کردند؛ اما حالا که آن‌ها به این طریق موفق شده‌اند به قدرت دست یابند چه‌بسا دیگران هم می‌توانند با خنجر زدن از پشت این قدرت را تصاحب کنند. همواره رقبایی به همان اندازه بی‌رحم و خشن وجود دارند.
Anonymous
فقط دیکتاتورهایی که به این دو ابزار قدرت متکی بودند توانستند حکومت خود را تداوم ببخشند: وحشت و کیش شخصیتی.
Anonymous

حجم

۱٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۹۴ صفحه

حجم

۱٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۹۴ صفحه

قیمت:
۵۰,۰۰۰
تومان