کتاب نظریه های مدیریت و سازمان
معرفی کتاب نظریه های مدیریت و سازمان
کتاب نظریه های مدیریت و سازمان نوشتهٔ جفری ای. مایلز و ترجمهٔ علیرضا کوشکی جهرمی و سعید سعیدپور و حسن ولیان است و انتشارات اندیشه احسان آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب نظریه های مدیریت و سازمان
نظریهها ابزاری کارآمد است که به ما کمک میکند تا بسیاری از مفاهیم و اهداف مهم را در حوزه آکادمیک مطالعاتی به پایان برسانیم. آنها به ما کمک میکنند تا: ۱) افکار و ایدههای خود در مورد جهان را سازماندهی کنیم،؛ ۲) روابط و تعاملات میان افراد، گروهها، و موجودیتها را ایجاد و تشریح نماییم؛ ۳) پیشبینیها و انتظارات خود در مورد افراد، گروهها، و سازمانها را توسعه دهیم؛ ۴) به فهم بهتری از جهان دست یابیم.
هدف کتاب نظریه های مدیریت و سازمان آموزش جهتگیریهای پیشین و آتی چهل نظریه از مهمترین نظریههای موجود در حوزه مدیریت و سازمان به دانشجویان، اعضای هیئتهای علمی، محققان، مدیران اجرائی، و مشاوران است. آنهایی که در این حوزه بهتازگی وارد شدهاند، میتوانند از این کتاب بهعنوان ابزاری ارزشمند جهت یادگیری در مورد عمل و چشماندازش بهره ببرند و همچنین افرادی که در زمینه نظریههای مدیریت و سازمان تجربه دارند میتوانند دانش خود درباره آنچه که میدانند بازنگری و در خصوص نظریههای جدیدی که اطلاع ندارند، بیاموزند.
بعد از خواندن این کتاب شما قادر خواهید بود تا: ۱) چهل نظریه از مهمترین نظریههای مدیریت و سازمان را نام برده و تشریح کنید؛ ۲) نقاط قوت و ضعف هر نظریه را بدانید؛ ۳) با استفاده از چندصد پیشنهاد پژوهشی که در انتهای فصول ارائه شده است، پژوهش مدنظر خود را انجام دهید؛ ۴) سنجهها و پرسشنامههای مربوطه را از طریق منابع آنلاین بیابید و برای اندازهگیری متغیرهای مهم در هر نظریه بهکار گیرید؛ ۵) برای هر نظریه حداقل پنج منبع مهم را بشناسید؛ و ۶) به سازمانتان کمک کنید تا بهکارگیری مفاهیم اصلی هر نظریه در سازمان، اثربخشتر عمل نماید.
خواندن کتاب نظریه های مدیریت و سازمان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دانشجویان رشتهٔ مدیریت، اعضای هیئتهای علمی این رشته، محققان، مدیران اجرایی و مشاوران پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نظریه های مدیریت و سازمان
«نظریه دلبستگی تعادل حس فرد از تعادل بهینه بین نزدیکی و فاصله از افراد اصلی در زندگیاش را بررسی میکند. این نظریه تلاش میکند که ماهیت روابط مؤثر که مردم با هم میسازند را شرح دهد. این نظریه فرض میکند که تجربههای اوایل دوران کودکی از دلبستگی به مراقبان آنها، تأثیر بلندمدتی روی روابط اجتماعی و نحوه استرس بزرگسالان دارد. نظریه دلبستگی، نظریه توسعه روانی است که بر مبنای مدلهای حیوانات پایهگذاری شده است، مثل لرنز در سال ۱۹۳۵، که چگونگی اثر کودکان حیوانات را بر مادرهایشان بررسی کرده است. هارلو و همکارانش در سال ۱۹۷۰ آزمایش کردهاند که چگونه میمونهای که جدا از مادرهایشان تربیت شدهاند، در هنگام بزرگسالی از مشکلات اجتماعی و احساسی شدیدی رنج بردهاند؟ و هیچ وقت دلبستگی ایجاد نکردهاند (محرومیت)؟ پرخاشگر بزرگ شدهاند و مشکل برقراری ارتباط با دیگر میمونها داشتند؟.»