معرفی کتاب رابطه مهارت های زندگی با احساس تعلق به مدرسه و سرزندگی تحصیلی دانش آموزان دختر
کتاب رابطه مهارت های زندگی با احساس تعلق به مدرسه و سرزندگی تحصیلی دانش آموزان دختر نوشته سحر باجولوند و ناهید بابایی امیری است. این کتاب با مطالب دقیق و علمی خود مرجع مناسبی برای دانشجویان رشتههای روانشناسی و علوم تربیتی است.
انتشارات شهبازی ناشر کتابهای دانشگاهی در رشتههای گوناگون است که به دانشجویان و محققان این رشتهها کمک میکند تا جامع ترین کتابهای رشته خود را از بهترین نویسندگان مطالعه کنند.
خواندن کتاب رابطه مهارت های زندگی با احساس تعلق به مدرسه و سرزندگی تحصیلی دانش آموزان دختر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام دانشجویان رشتههای روانشناسی و علوم تربیتی پیشنهاد میکنیم.
درباره دین
پیاده روی اربعین رسانه شیعهحامد طالبی
A selection of Rumi's divan-e shams-e Tabriziمولانا جلالالدین محمد بلخی مولوی
خواهر خورشیدسیدمصلح الدین مهدوی
فرهنگ سیاسی در ایرانرشید جعفرپور کلوری
بررسی رابطه بین اضطراب های اجتماعی، سبک های دلبستگی، باورهای غیرمنطقی، هوش هیجانیمازیار عندلیب
رقص مترسکهیربد لشکربلوکی
کودکان ثروت ساز ایرانمریم اعیان
پایداری دینامیکی سازه های ساندویچی
غلامرضا عسگری
فرآیند اکستروژنغلامرضا عسگری
رابطه سبک های فرزند پروری با عزت نفس و خودپنداره در پسران ۶ - ۱۰ سال دارای اختلال کمبود توجه/بیش فعالیشهین میرقاسمی تولون
رابطه سبک های فرزند پروری با عزت نفس و اعتماد به نفس پسران ۶ - ۱۰ ساله دارای اختلال یادگیری خاصسیما مجدی
بهبود پرخاشگری براساس بازی درمانی گروهیلیلا عرب مارکده
حقوق بزه دیده در اساسنامه دادگاه کیفری بین المللیفریبا کریمی