کتاب از کوتهی توست که دیوار بلند است
معرفی کتاب از کوتهی توست که دیوار بلند است
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب از کوتهی توست که دیوار بلند است و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | از کوتهی توست که دیوار بلند است |
| حجم فایل کتاب | ۳.۱۴ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۲۳۶۴۵۷۲ |
| تعداد صفحهها | ۲۳۷ صفحه |
| قیمت کتاب | ۲۳۵۹۰۰ تومان |
کتاب خوب واموزنده ای بود مجموعه ای از داستانها وحکایتهای کوتاه با یک نتیجه گیری اخلاقی همراه با احادیث ، اشعاری مرتبط و یا جملات انگیزشی از نویسندگان وسخنوران بنام در زمینه ی موفقیت .البته بعضی از داستانها نیز خیلی ساده...بیشتر
این کتاب رو نخوندم ولی با توجه به بریده هایی که کاربر زهرا58 گذاشتن، تضمین می کنم عالی باشه. حتتتتما می خونم.👌👌👌👌
مجموعه مطالب جمع اوری شده در کتاب اغلب تکراری بود کتابی جهت یاداوری دانسته های پیشین
داستانهای کوتاه پراز نکات آموزنده والهام بخش 👌🌷
بسیار کتاب خوب ،گویا ، تاثیرگذار و جذب کننده ای بود . بسیار نتیجه محور و مفید بود❤
کتابی است با مثال های زیبا در باب های مختلف زندگی که با خواندن آن بسیاری از نکات به انسان یادآوری می شود.
فقط به اسم کتاب توجه کنین ، درون مایه ای قوی داره
من این کتاب رو نسخه فیزیکش رو دارم و عالیه کتاب های بهشت را به بها میدهند نه به بهانه و نیم کیلو باش ولی مرد باش هم از سعید گل محمدی و همین انتشارات سایر آثار نگارنده از همین سبک...بیشتر