کتاب چگونه نه بگوییم و در جواب بله بشنویم
دستهبندی:
امتیاز:
از ۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب چگونه نه بگوییم و در جواب بله بشنویم
«چطور «نه» بگوییم و در جواب «بله» بشنویم» کتابی برای بهرهگیری از قدرت «نه» مثبت برای رسیدن به خواستهها است. ویلیام یوری، نویسنده این کتاب مردمشناسی خواندهاست و در مورد طبیعت و رفتار انسان تحقیق و مطالعه میکند.
«نه» امروزه ضروریترین و تأثیرگذارترین کلمه در زبان است که بالقوه مخربترین کلمه هم هست و گفتن آن از نظر بسیاری از آدمها سختترین کار دنیاست. با این حال وقتی شیوهی درست استفاده کردن از آن را یاد بگیریم، همین یک کلمه این قدرت را دارد که زندگی ما را به کل دگرگون کند. هر یک از ما در لحظاتی از زندگیمان مجبوریم نه بگوییم، چه به دوستانمان، چه به اعضای خانوادهمان، چه به رؤسایمان، چه به کارمندانمان، چه به همکارانمان و چه حتی به خودمان. این مسأله که «آیا نه بگوییم یا نگوییم، و چطور این کار را بکنیم»، کیفیت زندگی ما را تعیین میکند. «نه» به احتمال قوی مهمترین کلمهای است که باید یاد بگیریم آن را درست و مؤثر به زبان بیاوریم.
بریدهای از کتاب:
به احتمال زیاد، «نه» مهمترین واژه در فرهنگ لغت است ولی درست گفتن آن سختترین کار دنیاست.
وقتی از شرکتکنندگان در همایشهایم در دانشگاه هاروارد و جاهای دیگر میپرسم که چرا نه گفتن اینقدر برایشان سخت است، اغلب این جوابها را میشنوم:
«آخر نمیخواهم معامله را از دست بدهم.»
«راستش نمیخواهم رابطهمان را خراب کنم.»
«از کاری که ممکن است به تلافی این کار سرم بیاورد، میترسم.»
پرورش هوش هیجانی (چگونه میتوانید زندگیتان را بهطور مثبتی تغییر دهید)
کریستین. ام وایلدینگ
خداحافظ بیکاریمحمد بقایی
هفت خوان موفقیت (جلد اول)سعید گلمحمدی
۴۴۰ گام به سوی شکوفاییطیب رشید
رازهایی از قدرت مذاکره (تجارت جهانی ۱۴)محمدابراهیم گوهریان
رهبری عملگرا؛ تسخیر قلوب، اذهان و فتح مسابقات با همراهی کریس بردی و مایک فوردکارلو آنچلوتی
تنها راهنمای مذاکره که به آن نیازمندید (تجارت جهانی ۳)پیتر. ب استارک
مدیریت خشم به زبان سادهگیل بلاکسهام
ثروتی که با پول نمی شود خریدرابین شارما
همان همیشگیمورگان هاوزل
۲۶,۹۷۰۷۰%
خیلی کتاب کمک کننده ای هست جوری که واقعا متوجه میشید نویسنده پشت نوشته هاش کلی فکر و روانشناسی بوده متن قابل تامل هست و اگر در حین مطالعه عمل بشه بهش خیلی ملموس تر هم میشه
عالیه