کتاب چگونه نه بگوییم و در جواب بله بشنویم
دستهبندی:
امتیاز:
از ۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب چگونه نه بگوییم و در جواب بله بشنویم
«چطور «نه» بگوییم و در جواب «بله» بشنویم» کتابی برای بهرهگیری از قدرت «نه» مثبت برای رسیدن به خواستهها است. ویلیام یوری، نویسنده این کتاب مردمشناسی خواندهاست و در مورد طبیعت و رفتار انسان تحقیق و مطالعه میکند.
«نه» امروزه ضروریترین و تأثیرگذارترین کلمه در زبان است که بالقوه مخربترین کلمه هم هست و گفتن آن از نظر بسیاری از آدمها سختترین کار دنیاست. با این حال وقتی شیوهی درست استفاده کردن از آن را یاد بگیریم، همین یک کلمه این قدرت را دارد که زندگی ما را به کل دگرگون کند. هر یک از ما در لحظاتی از زندگیمان مجبوریم نه بگوییم، چه به دوستانمان، چه به اعضای خانوادهمان، چه به رؤسایمان، چه به کارمندانمان، چه به همکارانمان و چه حتی به خودمان. این مسأله که «آیا نه بگوییم یا نگوییم، و چطور این کار را بکنیم»، کیفیت زندگی ما را تعیین میکند. «نه» به احتمال قوی مهمترین کلمهای است که باید یاد بگیریم آن را درست و مؤثر به زبان بیاوریم.
بریدهای از کتاب:
به احتمال زیاد، «نه» مهمترین واژه در فرهنگ لغت است ولی درست گفتن آن سختترین کار دنیاست.
وقتی از شرکتکنندگان در همایشهایم در دانشگاه هاروارد و جاهای دیگر میپرسم که چرا نه گفتن اینقدر برایشان سخت است، اغلب این جوابها را میشنوم:
«آخر نمیخواهم معامله را از دست بدهم.»
«راستش نمیخواهم رابطهمان را خراب کنم.»
«از کاری که ممکن است به تلافی این کار سرم بیاورد، میترسم.»
۱۵۱ ایده سریع برای ارتباط عالی با دیگران
رابرت دیتمر
بررسی تفصیلی زوجدرمانی هیجانمدارمریم نجفی
از خوب به عالیجیم کالینز
مغز و هوش عاطفیدانیل گلمن
هنر چانهزنی (تجارت جهانی ۱۱)ریچارد ند لیبو
به روش خود ثروتمند شویدبرایان تریسی
آماده برای هرکاری؛ ۵۲ راهکار کاربردی برای افزایش بهرهوری در زندگی شخصی و کار (خلاصه کتاب)دیوید آلن
زندگی شجاعانهبرنه براون
ارتقا کسب و کارجک هافمن
خودانگیزشی فوریجفری پی. دیویدسن
رازهایی از قدرت مذاکره (تجارت جهانی ۱۴)محمدابراهیم گوهریان
۲۶,۹۷۰۷۰%
خیلی کتاب کمک کننده ای هست جوری که واقعا متوجه میشید نویسنده پشت نوشته هاش کلی فکر و روانشناسی بوده متن قابل تامل هست و اگر در حین مطالعه عمل بشه بهش خیلی ملموس تر هم میشه
عالیه