کتاب معادله خوشبختی: چیزی نخواهید، هرکاری انجام دهید، همه چیز داشته باشید
خواندن نظراتمعرفی کتاب معادله خوشبختی: چیزی نخواهید، هرکاری انجام دهید، همه چیز داشته باشید
«معادله خوشبختی» نوشته نیل پاسریچا(-۱۹۷۹)، نویسنده و سخنران انگیزشی کانادایی است و از پرفروشترینهای نیویورکتایمز به شمار میرود.
فرقی نمیکند که شما یک فرد هجده ساله هستید یا هشتاد ساله، به دنبال موفقیت در کنکور هستید یا راهاندازی کسبوکاری موفق، و یا اینکه میخواهید در زندگی شخصی و روابط عاطفیتان موفق باشید، در هر صورت معادله خوشبختی کتابی است برای همه سنین و تمامی فصول زندگی؛ از جوانی تا میانسالی و پیری. با راهکارهایی ساده و فارغ از هر نوع پیچیدگی که در این کتاب ذکر شده، شما به آسانی می توانید تغییراتی را که میخواهید در زندگیتان ایجاد کنید.
رازهایی که در این کتاب آمده، همگی برگرفته از تجربیات شخصی نویسنده و زندگی واقعی خود اوست، رازهایی که بکارگیری آنها، او را به چنین موفقیتهای بزرگی در سن سیویک سالگی رسانده است.
با مطالعه این کتاب یاد میگیرید چگونه میتوانید از همین لحظه خوشبختتر باشید.
در بریدهای از مقدمه کتاب میخوانیم:
«... سالها به دنبال کتابی کاربردی بودم که در قالب یک چارچوب واقعی من را بهسوی خوشبختی رهنمون کند. چیزی میخواستم ماورای داستان قهرمانها و ژنرالها، داستانهای تمثیلی حیوانات و مطالعات تحقیقاتی با دادههایی باری به هر جهت. کتابی واقعی میخواستم، کتابی کاربردی؛ صریح و ساده! یک کتاب عملی میخواستم که بتوانم هر روز از آن استفاده کنم. و این همان کتاب است.»
فهرست مطالب کتاب:
توصیه های جادویی برای موفقیتزیگ زیگلار
قوانین زندگی من (چگونه راه موفقیت را یافتم)حسین شیرمحمدی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۲۰,۷۰۰۷۰%
کتاب خوبیه برای تفکر جدید در مورد زندگی در مدرسه به ما نمی آموزند خوشبختی چیست ... این کتاب میتونه کمک کنه تا به فهمی درست از خوشبختی برسیم .
کتاب خوبیه. کلا نیل پاسریچا کتاب های انگیزشی و خوبی داره. کتاب ۱۰۰۰ چیز شگفت انگیزش جزو پرفروش ترین های دنیاس که فک کنم تو ایران ترجمه نشده
یه کتاب خودیاری کاملا متوسط برای من شبیه این بود که از روی بیکاری تو صف انتظار دندونپزشکی یه مقاله چند صفحه ای روزنامه رو بخونم بعد ببندم و بذارمش کنار و همین! . این توضیحات جهت آشنایی بیشتر دوستان با کتاب مورد
کتاب خیلی خوبی بود ، حتما ازش استفاده میبرید