کتاب فتح قله های موفقیت بدون دست و پا
خواندن نظراتمعرفی کتاب فتح قله های موفقیت بدون دست و پا
«فتح قلههای موفقیت بدون دست و پا» نوشته نیک ووی چیک( -۱۹۸۲)، سخنران انگیزشی استرالیایی است. او که به طور مادرزاد دست و پا ندارد، توانسته با کوشش فراوان زندگی مطلوبی داشته باشد و بر این اساس، الهامبخش بسیاری بوده است.
نویسنده در آغاز کتاب چنین مینویسد:
«من نیک وویِ چیک هستم. تقریباً حدود بیستوهفت سال پیش بدون اینکه پایینتنهای داشته باشم، به دنیا آمدهام. اگرچه روزها و سالهای اول عمرم را با بیخبری از نقص عضوی که داشتهام، با شادمانی زندگی کردم، اما در دوران نوجوانی و جوانی متوجه شدم که از چه اندامهای حیاتی بدنم محروم هستم. بااین وجود تصمیم گرفتم که به جاهای مختلف دنیا سفر کنم و به جای محدودکردن خود با نداشتههایم، با ایمان، آرزوها، عشق، جرات و جسارت تمامی مردم دنیا آشنا شوم. در این کتاب من تمامی تجربیاتم را در اختیار شما میگذارم.
البته اگر شما این بندۀ حقیر و ناچیز را قابل بدانید که بخواهید گوشهای بنشینید و به حرفهایی که از دلخستهام بیرون میآید، گوش دهید. درواقع اگر مرا بپذیرید به شما یاد میدهم که چگونه میتوان بر تمامی مشکلات و دشواریهای ریز و درشت زندگی غلبه کرد. فقط کافی است زندگی را یک شوخی احساس کنید و آن را آسان بگیرید.»
شنا بر فراز ابرهای اعتماد به نفس
علیرضا رضایی
قوانین زندگی من (چگونه راه موفقیت را یافتم)حسین شیرمحمدی
مهمتر از مهمحامد کرمی متین
رازهای زندگی برتر (پیشنهادها و توصیههایی برای زندگی شاد و فوقالعاده)قاسم عبدالهی
تمرین موفقیت در بازار کاربرایان تریسی
کتاب طلایی مدیران تازه کارموری استتنر
بررسی نظری اثر استخلاف در ساختار و بهبود خواص الکترونی ترکیبات آنولیحسن امرایی
انسان در آرزوی آنچه دارد و نمی داندمجید انصاری
شرط بندی روی اسب بازندهرابرت کیوساکی
نیک ووی چیچ! فکر میکنم نیاز به معرفی نداشته باشه... یه شخصیت بهشدت جذاب و دوستداشتنی. کتاب خوبی بود با ترجمه عالی؛ جوری که اصلا حس نمیکنید ترجمه است. اگه با نیک آشنایی ندارید کلیپهای سخنرانیشو توی نت ببینید. شبکه مستند
من ی کتاب از همین نویسنده دارم ب اسم "مهار نشدنی".پشت جلد کتاب نوشته:من همیشه در کمدم یک جفت کفش دارم زیرا ب معجزه باور دارم...
عالیه واقعا عالیه کسی که تا ته خط ناامیدی رفته و سالم ازش برگشته مطمئنا بهتر می تونه راهنمایی کنه و امید بده _______ بخش هایی از کتاب امید آنجایی است که آرزوها و رویاها آغاز می شوند و به ذهن می رسند. به تعبیر
این کتاب واقعا فوق العاده بود،👌 گفتار صمیمی ای داشت و پر از امید و انگیزه و حال خوب بود ، ♡ با سرچ در مورد زندگینامش متوجه شدم ایشون ازدواج کرده و 4 تا فرزند سالم داره!!😊👪 بادیدن این افراد و محدویتای زیادی
سلام دوستای عزیزم.دارم نمونه اش رو می خونم,این طرز فکر و روحیه و همچنین زاویه ی دید,تحسین برانگیزه👏👏👏👏👏👏 یاد جمله ای از "هلن کلر" نویسنده ی فقید,که از نعمت بینایی و شنوایی بهره نداشت افتادم: "نابینایی فاجعه نیست! فاجعه, نداشتن چشم اندازی
این پسر فوووق العادس!من ویدئو هاشو دیدم.دوسش دارم❤
خوشم نیامد، آنطور که تصور میکردم نبود! مطالبی پراکنده درباره ایمان، امید و ...
لطفا کتابهای دیگه ای از این نویسنده هم بزارید