معرفی و دانلود کتاب بر مهراب تو + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر مشکی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بر مهراب تو

«بر مهراب تو بُز سپید من...» گزیده شعرهای سافو، یکی از قدیمی‌ترین زنان شاعر یونان باستان است. در یکی از سروده‌های این مجموعه می‌خوانیم: اگر زیبا بود خواهش‌ات و زبان‌ات در پی بیان خواستی ناروا نبود هرگز شرم‌، چنین دیده‌گان‌ات را به زیر نمی‌افکند زیرا که شرم‌، همه گاه هم‌عنان خواهشی نامقدس است‌. دریغا که مرا از یاد برده‌ای یک‌سر! اما خود بگو، مگر می‌شود دیگری را از من دوست‌تر بداری!؟

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بر مهراب تو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببر مهراب تو
فرمت کتابEPUB
شابک۹۷۸-۹۶۴-۸۷۶۵-۲۷-۴

Mohammad
۱۴۰۱/۰۹/۱۱

(۹-۱۱-[۲۱۹]) با اینکه سافو این شعرها رو حدود ۶۵۰ سال قبل از میلاد سروده ولی مضامین شون همچنان نو و تازه ست و یکی از دلایلی که شعرهاش رو ماندگار کرده همینه.

۱۴۰۴/۰۲/۳۱

اشعار زیبا بودند و البته اگر کمی آشنایی با اسطوره شناسی یونان باستان داشته باشید ، بهتر می فهمید اشعار را.

moxenelrod random
۱۳۹۶/۰۲/۰۴

احیانا منظور محراب نیست؟

بریده‌هایی از کتاب

Mohammad
بگذار برود به زودی نزد تو برمی‌گردد و به تو روی می‌آورد اگر امروز دوست‌ات نداشته باشد بعدها پشیمانی خواهد خورد فردا به یقین دوستت خواهد داشت حتی اگر که خود نخواهد.
YaSaMaN
چنان سیب عسلی که سرخ می‌شود در آن بالا بر سر شاخه آن بالا بر بالاترین شاخسار، سیب‌چینان فراموش‌اش کردند نه، نه فراموش‌اش نکردند فقط دست‌شان به او نمی‌رسید!
محمد امین چیزانی
نه عسل و نه زنبوران هیچ‌کدام‌شان برای من نیستند...
محمد امین چیزانی
بر دیدگان‌اش می‌پاشد تاریکی انبوه خود را ... سر نهاده بر سینه‌ی دوشیزه‌ای.
محمد امین چیزانی
باور دارم که هر چه بازوهای‌ام را باز کنم باز هم نمی‌توانم آسمان را در آغوش گیرم.
محمد امین چیزانی
به خاطر اشک‌های من است که بادها ناگزیرند او و اندوهان‌اش را با خود ببرند.
Emma
اروسِ از هم گسلنده‌ی اعضا و جوارح