کتاب ۳۰ روز تا موفقیت در فروش
معرفی کتاب ۳۰ روز تا موفقیت در فروش
کتاب ۳۰ روز تا موفقیت در فروش نوشتهٔ مریدیت الیوت پاول و ترجمهٔ سمیرا رازی و سیاوش سیار ایرانی است و انتشارات دیده بان قلم فرتاک آن را منتشر کرده است. با خواندن این کتاب روابط سودآورتر ایجاد کنید، فروش بیشتری داشته باشید، تجارت بیشتری را هدایت کنید.
درباره کتاب ۳۰ روز تا موفقیت در فروش
فروش یک فعالیت اقتصادی، اجتماعی محسوب میشود. اقتصادی، از باب کسب درآمد در قبال ارائهٔ محصول و خدمات و همچنین اجتماعی نیز از دیدگاه ابعاد ارتباطی و عاطفی. با توجه به پیشرفتهای تکنولوژیک و فرایندهای تولید، محصولات از دید فنی و تکنیکال پارامترهای مشابه هم دارند و لذا به جرئت میتوان عنوان کرد که در عصر حاضر، مزیت رقابتی شرکتها در ارائهٔ خدمات، پرزنت و معرفی محصول، ایجاد و ارتباط با مشتریان بالقوه و حفظ روابط اثربخش با مشتریان است که همان ابعاد ارتباطی و عاطفی را در بر میگیرد.
اثربخشی در این چارچوب اجتماعی و ارتباطی، تاکتیکها و ریزهکاریهایی دارد که علاوه بر ایجاد ذهنیت مثبت در طرف مقابل، باعث استحکام و تداوم ارتباط با ایشان بهعنوان مشتریان سازمان میشود که در نتیجه، تمایز و برتری شرکت یا آن سازمان را در فضای رقابتی حال حاضر رقم میزند.
خواندن کتاب ۳۰ روز تا موفقیت در فروش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر میخواهید در فروش به موفقیت برسید این کتاب را بخوانید.
بخشی از کتاب ۳۰ روز تا موفقیت در فروش
«اعتمادبهنفس کلید موفقیت در فروش است
اعتمادبهنفس اولین بلوک ساختمانی است که در بنای فروش خود به آن نیاز دارید. این سؤالات را از خود بپرسید:
- آیا به ارزش محصول یا خدماتی که میفروشم اعتقاد دارم؟
- آیا به خودم ایمان دارم؟
اگر امیدوارید توان تبدیل کردن مشتریان احتمالی به مشتریان واقعی را دارید، پاسخ شما به این سؤالات باید «بله» باشد. با رعایت مراحل این قانون بهراحتی میتوانید اعتمادبهنفس خود را افزایش دهید. هیچکس با اعتمادبهنفس کارش را شروع نمیکند. این چیزی است که شما باید توسعه دهید. این از یادگیری و سرمایهگذاری روی خود، آماده شدن برای جلسات و تماسهای فروش و ریسکهای کوچک ناشی میشود. هر بار که روی خود سرمایهگذاری میکنید، اعتمادبهنفس شما افزایش مییابد. درحالیکه میتواند یک روند کند باشد، اما پس از اینکه ایجاد شد، با شما میماند و به تمام جنبههای زندگی شما منتقل میشود. این خیلی قدرتمند است!
اعتمادبهنفس و باور شخصی، هستهٔ اصلی فروش موفق است. آیا باید اعتمادبهنفس خود را تقویت کنید؟ این مراحل ساده را امتحان کنید و شاهد رشد اعتمادبهنفس خود باشید:
هدف مشخصی از آنچه میخواهید، داشته باشید
بنشینید و هر چه میخواهید را بنویسید. سپس هرروز صبح آن را با صدای بلند بخوانید. بله، صدای من را شنیدید، با صدای بلند! افراد با اعتمادبهنفس اهداف مشخصی دارند و بهراحتی میتوانند آن را بیان کنند. هدف درست یا غلطی وجود ندارد. این فقط هدف شماست.»