دانلود و خرید کتاب روابط سیاسی ایران و ترکیه در دوره رضاشاه و مصطفی کمال آتاتورک مهدی فرجی
تصویر جلد کتاب روابط سیاسی ایران و ترکیه در دوره رضاشاه و مصطفی کمال آتاتورک

کتاب روابط سیاسی ایران و ترکیه در دوره رضاشاه و مصطفی کمال آتاتورک

معرفی کتاب روابط سیاسی ایران و ترکیه در دوره رضاشاه و مصطفی کمال آتاتورک

کتاب روابط سیاسی ایران و ترکیه در دوره رضاشاه و مصطفی کمال آتاتورک نوشتهٔ مهدی فرجی است. انتشارات آیدین این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب روابط سیاسی ایران و ترکیه در دوره رضاشاه و مصطفی کمال آتاتورک

کتاب روابط سیاسی ایران و ترکیه در دوره رضاشاه و مصطفی کمال آتاتورک دولت به چگونگی تحول مناسبات ایران و ترکیه در دورۀ رضاشاه و آتاتورک می‌پردازد و به این سؤال‌ها پاسخ می‌دهد کـه مناسبات سیاسی ایران و ترکیه در دورۀ رضاشاه و آتـاتورک از چـه عـواملی متأثر بودند؟ روابط سیاسی دو کشور چه روندی را طی کرده و ایران و ترکیه چگونه و بر اساس چه ضرورت‌هایی توانستند سنگ بنای روابط مبتنی بر اعتماد متقابل و حسن همجواری را بنا کنند و تحولی اساسی در مناسبات خود بسازند؟ رضاشاه و جمهوری ترکیه بنا به ضرورت‌هایی در صدد بازتعریف مناسبات سیاسی و از سرگیری روابط صلح‌آمیز بودند. اما مسائلی از قبیل اختلافات مرزی و شورش کردهای ترکیه در منطقه آرارات مانع تحقق این اهداف بودند. این اثر نشان می‌دهد که روابط سیاسی ایران و ترکیه در چه شرایطی و متأثر از چه عواملی شکل گرفت، موانع و اختلافات موجود بین آنها چگونه حل شدند. شورش کردهای ترکیه و تاثیر آن بر روابط دو کشور، مسافرت رضاشاه به ترکیه، معاهدات منعقده بین ایران و ترکیه و نیز پیمان سعدآباد، مهم‌ترین مباحث کتاب را تشکیل می‌دهند. 

خواندن کتاب روابط سیاسی ایران و ترکیه در دوره رضاشاه و مصطفی کمال آتاتورک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران تاریخ معاصر ایران پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب روابط سیاسی ایران و ترکیه در دوره رضاشاه و مصطفی کمال آتاتورک

«گذشـته و میـراث هـر کـشوری در عرصـۀ مناسـبات خـارجی، نقـش مهمـی در شکل‌گیری سیاست خارجی آن کشور دارد. گذشـته و میـراث مـی‌توانـد، شـامل موضوعات و پدیده‌هایی از قبیل جنگ و صلح، عهدنامه‌های منعقدشده، تجزیـۀ بخشی از مملکت و دخالـت‌هـای اسـتعمارگران و امتیـازات اسـتعماری باشـد. کشورهای متعـددی در طـول تـاریخ و همچنـین امـروزه در عرصـۀ بـین‌المللـی ملاحظه می‌شوند که مدت‌ها تحت تأثیر یـک جنـگ و یـا معاهـدهای، متحمـل هزینه‌هایی شده‌اند. از این رو می‌توان گفت کـه فهـم تـاریخ روابـط خـارجی هـر کشوری، افق دید وسیع و روشنی برای درک سیاست خـارجی و حتـی تحـولات داخلی آن کشور مهیا می‌نماید. میراث گذشـته یکـی از عوامـل تعیـین‌کننـده در شکل‌گیری اصول سیاست خارجی کشوره است. حکومت قاجاریه و امپراتـوری عثمانی در طـول حیـات خـود، فرازونـشیب‌هـای فراوانی در عرصـۀ مناسـبات خارجی و رابطه بـا قـدرت‌هـا بـه خـود دیدنـد.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۶٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۴۰۸ صفحه

حجم

۱۶٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۴۰۸ صفحه

قیمت:
۱۱۰,۰۰۰
تومان