کتاب ثروتمندترین مرد بابل
معرفی کتاب ثروتمندترین مرد بابل
کتاب ثروتمندترین مرد بابل اثر جورج سیموئل کلاسون، اثری خواندنی و جذاب است که از برنامهریزی اقتصادی و رسیدن به موفقیت مالی میگوید. این کتاب را با ترجمه ژیلا ناظریان بخوانید و با بیپولی خداحافظی کنید.
درباره کتاب ثروتمندترین مرد بابل
آیا با خودتان فکر کردهاید چرا جورج سیموئل کلاسون، نام ثروتمندترین مرد بابل را برای کتابش انتخاب کرد؟ بد نیست بدانید که بابل یکی از ثروتمندترین شهرها در عهد باستانی بود. اصول اولیه اقتصادی نیز در بابل پایهریزی شد و البته هنوز در سراسر دنیا از این اصول استفاده میشود. واقعیت این است که بابل هیچگونه منابع طبیعی نداشت، در مسیرهای تجاری قرار نگرفته بود و میزان بارندگی هم در آن بسیار پایین بود. چطور چنین سرزمینی توانست به ثروت عظیم برسد؟
تمام شهروندان بابل، ثروتمند بودند. آنان ارزش پول را میشناختند و از همین رو میتوانستد به موفقیتهای مالی بسیاری دست یابند. درآمد بیشتری داشته باشند، پسانداز کنند و میزان پساندازشان را افزایش دهند. اولین معاملات در بابل انجام شدند و پول نیز در بابل به وجود آمد. کلاسون در این کتاب نگاهی انداخته است به روشهای خاصی که اهالی بابل استفاده کردند تا به موفقیت مالی برسند.
احتمالا شما هم این مثل مشهور را شنیدهاید: پول چرک کف دست است. این کتاب، عکس این موضوع را به شما ثابت میکند. سیموئل کلاسون پول را ابزاری برای رسیدن به اهداف و آرزوهای ما میداند. همه به این موضوع آگاهیم که ما به کمک پول میتوانیم به آرزوهایمان دست یابیم. اما شاید برایتان این سوال پیش بیاید که: «چگونه میتوان در دسته افرادی قرار گرفت که با کمک درآمدشان میتوانند به آرزوهایشان جامه عمل بپوشانند؟» پاسخ این سوال این است: آشنایی با قوانین مالی.
این کاری است که کتاب ثروتمندترین مرد بابل برای ما انجام میدهد. با مطالعه این کتاب ما میآموزیم که چگونه جیبمان را پر از پول کنیم، چگونه مخارجمان را کنترل کنیم. داراییهایمان را چند برابر کنیم و از اندوختههایمان حفاظت کنیم. ما باید با روشهای مختلف سرمایهگذاری، از جمله استفاده از ملک آشنا شویم، برای آینده درآمدی مطمئن و سودآور داشته باشیم و توانایی کسب درآمد را در خودمان افزایش دهیم.
چرا باید کتاب ثروتمندترین مرد بابل را بخوانیم؟
جورج سیموئل کلاسون روش منحصر به فردی را برای آموزش قوانین مالی انتخاب کرده است؛ زبان داستان. او به جای اینکه از قوانین خشک و خسته کننده مالی و اقتصادی صحبت کند یا از راهنماها و دستورالعملهای انعطافناپذیر کمک بگیرد، با کمک داستان، ما را به سفری جذاب به بابل میرود. شهری که حالا هرچند روی نقشه وجود ندارد، اما در زمان سرپا بودنش، ثروت بیشماری داشت. دو مرد که با وجود کار زیاد، همچنان فقیر هستند، نزد ثروتمندترین مرد بابل، آرکاد میروند تا به آنها اصول کسب درآمد را بیاموزد...
در حقیقت این داستان در پی ایجاد یک بینش اقتصادی است. بینشی که کمک میکند تا با علل مشکلات مالی آشنا شوید و راه حل مخصوص به هرکدام را بیابید.
کتاب ثروتمندترین مرد بابل را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب اصول اولیه کسب ثروت را به ما آموزش میدهد. تمام افرادی که در دنیای سرمایهگذاری اقتصاد حرفی برای زدن دارند، این کتاب را یکی از منابع الهام خودشان میدانند. بنابراین خواندن این اثر میتواند برای تمام کسانی که به دنبال کتابی مفید در زمینه استقلال مالی میگردند، مفید باشد.
درباره جورج سیموئل کلاسون
جورج سیموئل کلاسون، نویسنده و ناشری آمریکایی است. او ۷ نوامبر ۱۸۷۴ در شهر لوئیزیانا، میزوری به دنیا آمد و در دانشگاه نبراسکا در رشته مهندسی تحصیل کرد. کمی بعد اولین شرکت خود را در زمینه نقشهکشی تاسیس کرد. این شرکت به موفقیتهای بزرگی در زمان خودش رسید اما در رکود بزرگ آمریکا از دست رفت. شرکت بعدی او شرکت انتشاراتی کلاسون بود که نخستین ناشر نقشه راهها در آمریکا بود. جورج جزواتی در مورد راههای رسیدن به ثروت و افزایش آن منتشر کرد که به سرعت مورد استقبال بانکها و بیمهها قرار گرفت و آنها در تعداد زیاد آن را تکثیر کرده و به کارمندانشان دادند. کمکم شهرت این جزوهها به حدی رسید که همه مردم در مورد آن شنیده بودند. جورج جزوات را باهم ادغام کرد و کتاب ثروتمندترین مرد بابل را منتشر کرد. این کتاب تبدیل به یکی از مهمترین کتابهای موفقیت دنیا شد؛ کتابی که الهامبخش افراد بزرگی مانند رابرت کیوساکی نیز هست.
کلاسون دوبار ازدواج کرد و در زمان زندگیاش در جنگ میان آمریکا و اسپانیا هم شرکت کرد. او در ۷ آوریل ۱۹۵۷ در کالیفرنیا درگذشت و در در آرامگاه ملی دروازه طلایی شهرستان سن ماتئو به خاک سپرده شد.
بخشی از کتاب ثروتمندترین مرد بابل
بدشانسی به دنبال آن عدهای است که میگویند خدا به آنانی که صلاح بداند، طلا میدهد.
این کتاب دربارهی موفقیتهای شخصی هر یک از ماست؛ موفقیت به معنای دستاوردهای حاصل از تواناییها و تلاشهای ماست. آمادگی مناسب، کلید موفقیت ما به شمار میآید. بیشک اعمال ما توسط افکار ما جهتدهی میشوند و همینطور افکار ما جهت خود را از فهم و درک ما میگیرند.
دانش و آگاهی مالی، به عنوان راه علاج درد بیپولی در این کتاب معرفی میشود.
برای تحقق این آرزوها و خواستههای مسرتبخش باید پول داشت؛ به همین منظور، با به کارگیری اصول مالی که در این کتاب به تفصیل توضیح داده شد، میتوان جای خالی پول را پر کرد و از زندگی شادتری بهرهمند گردید.
درست مثل قانون جاذبه، این اصول نیز جهانی و ثابت است. همانطور که به خیلیها ثابت شده به شما نیز ثابت خواهد شد که این اصول کلید مطمئنی است برای پولدار شدن، بیشتر شدن موجودی و رشد مالی شما.
مسلماً کسانی که این قواعد ساده را فرا میگیرند پول فراوانی بهدست میآورند:
۱. پول جمع کردن را شروع کن؛
۲. هزینهها را کنترل کن؛
۳. طلایت را چند برابر کن؛
۴. پساندازت را حفظ کن؛
۵. خرید خانه، یک سرمایهگذاری سودآور؛
۶. تضمین کن که در آینده درآمدی خواهی داشت؛
۷. توانایی پول درآوردنت را بیشتر کن
این کتابو من چاپی خوندم... اگر میخواید پولدار بشید این کتاب از اوناییه که حتما باید بخونیدش...!! دنبال نظرات نگردید این کتاب با اینکه ساده ست اما در عین حال قوانینش خیلی تاثیرگذاره.... اگر روی جملاتش فکر کنید میفهمید چقد
قبل از این کتاب، کتاب تولد یک ثروتمند و قبلترش کتاب کیمیاگر منو شیفته ی این سبک کتابها کرد. اگه کسی دنبال کتابیه که موفقیتو به جای قالب دیکته ی بصورت داستانی بهت یادت بده، حتما این کتاب رو بخونه،
بهترین کتاب و جالبترین و امید دهنده ترین کتابی بود که در تمام عمرم خواندم . حتی اگر دیگر در عمرم کتاب نخوانم اما این کتاب را دوست دارم هزاران بار بخوانم. شبیه کتاب پدر پولدار و پدر فقیر هست
این کتاب عالیه!!! با خوندنش آدم نظرش راجع به کار کردن که خیلیا فکر میکنن کسل کنندس عوض میشه.
کتاب بیشتر درباره ی موفقیت مالی هست و بین داستان هاش نکته های جالبی در مورد شیوه زندگی کردن یاد میده. به شخصه اصلا موقع خواندن کتاب احساس خستگی نکردم و سبک داستان گونه اش باعث میشه نکات مد نظر
سلام .کتاب خیلی جالبی بود و شگفت انگیز ب این دلیل ک مطالبی ک قرنها پیش گفته شده بود در دنیای اقتصادامروز ب کار رفته! ... نوع نوشتارش هم خیلی روان بود و بی وقفه خوندم و روشهاش رو
بهترین کتاب برای شروع ثرمتمند شدن و شناخت بهتر پول....پیشنهاد میکنم اول از این کتاب شروع کنید و بعد سراغ بقیه کتابها برید
بالاخره یه کتاب درست و حسابی راجع به درآمدزایی خوندم مثل بقیه کتاب ها راهکار تخیلی نداده بود و واقعا منطقی بودن
قوق العاده عالیه. حتما حتما بخونید. الفبای ثروت تو این کتابه
سلام اگرمیشدازروی شارژتلفن پول کتاب پرداخت میشدخیلی عالی میشدباکارت اعتباری مشکل هست وامنیت پایین دومرتبه ازحساب من پول کسرشدتوسط هکرهاحقیقت دیگه شدم مثل آدم مارگذیده که ازریسمون سیاه وسفیدمیترسه ...باتشکرسپاسگذارم