کتاب آنچه هست را دوست بداریم؛ چهار پرسشی که زندگیتان را دگرگون خواهد کرد
انتشارات:
نشر روزگار٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب آنچه هست را دوست بداریم؛ چهار پرسشی که زندگیتان را دگرگون خواهد کرد
«آنچه هست را دوست بداریم» نوشته بایرون کیتی و استیون میچل به چهار پرسشی که زندگیتان را دگرگون خواهد کرد، پاسخ میدهد.
هستهی اصلی کتاب آشنایی با آنچه هست، یعنی واقعیت است. این که بتوانیم واقعیت را در زندگی روزمره، آنطورکه هست ببینیم، شناسایی کنیم و موجودیت آن را بهعنوان «واقعیت موجود» بپذیریم بدون آنکه آن را به درست یا غلط تعبیر کنیم. این کتاب کمک میکند تا توانایی تشخیص بین واقعیت و غیر واقعیت را به دست آوریم.
«غیر واقعیت» خود را به شکل ایده، آرزو و خواسته نشان میدهد و در نقطهی مقابل «آنچه هست»، قرار میگیرد. واقعیت آن چیزی است که هست و با خواست ما تغییر نمیپذیرد؛ بنابراین درگیری ما با واقعیت از آنجا آغاز میشود که میخواهیم آن را مطابق با تصور خود تغییر دهیم؛ آنچه یکبار رخ داده دیگر قابل برگشت و تغییر و اصلاح نیست. پس چاره چیست؟ آیا میتوان واقعیت را پذیرفت بیآنکه با آن موافق یا مخالف باشیم و موجودیت آن را بدون هرگونه نظر و فرضیه و برداشتی بپذیریم؟ در این حالت چه اتفاقی در ذهن ما میافتد؟ آیا ذهن چارهای جز سکوت و خاموشی دارد ؟ با خواندن این اثر پاسخ این پرسشهای زندگی خود را بیابید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آنچه هست را دوست بداریم؛ چهار پرسشی که زندگیتان را دگرگون خواهد کرد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | آنچه هست را دوست بداریم؛ چهار پرسشی که زندگیتان را دگرگون خواهد کرد |
| موضوع: | موفقیت و خودیاری |
پرواز عقابج. کریشنامورتی
بازتاب سایهدیباک چوپرا
گرسنه چه چیز هستید؟دیپاک چوپرا
شگفتی وجودجف فوستر
آیوی اندرسن (جلد دوم، مسافران فردا)![]()
نگار مجیری
آفرودیتغزاله بزرگ زاده
گذر آب از زیر پلحسنعلی تدین
گوتو، ملکه دریا و برگزیدهمرضیه محمدی نوری پور
قوس ۵ و ۷علی زهتاب

در این سادگی کتاب خیلی خوبیه فقط دوستان سادگی کتاب گولتون نزنه فقط تمرینات کتابو به مدت یک هفته انجام بدید مطمئن باشید تاثیرش متوجه میشید