کتاب حوالی اردیبهشت
معرفی کتاب حوالی اردیبهشت
چاپ دوم کتاب حوالی اردیبهشت نوشتهٔ ستاره شجاعی مهر است. انتشارات آئی سا این رمان معاصر و ایرانی و عاشقانه را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب حوالی اردیبهشت
کتاب حوالی اردیبهشت (چاپ دوم) حاوی یک رمان عاشقانهٔ ایرانی است. این رمان در حالی آغاز میشود که شخصیتی دستهٔ چمدانش را گرفت و از روی ریل برداشت و بهسمت سالن اصلی راه افتاد. او که مثل همیشه محکم و قاطع قدم برمیداشت، از پیش تأکید کرده بود که جز برادرش کسی برای استقبالش نرود؛ زیرا حالوحوصلهٔ شلوغی نداشت. او شوق دستپخت مادرش را داشت. این شخصیت کیست؟ از کجا آمده و به کجا میرود؟ این رمان به قلم ستاره شجاعی مهر را بخوانید تا بدانید.
خواندن کتاب حوالی اردیبهشت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان عاشقانه پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب حوالی اردیبهشت
«لباس گلبهی کوتاهش را پوشید و روبهروی آیینهی قدی اتاق پیمان یک بار دور خودش چرخید و از همانجا چشم به نامزدش دوخت که درست پشت سرش ایستاده بود و با لبهایی آویزان نگاهش میکرد. پشت چشمش آمادهی نازک کردن بود که زودتر از واکنش آن خودش ترش کرد:
- چته پیمان؟
جلوتر رفت و فاصلهاش با یکتا را کمتر کرد:
- این لباست خیلی کوتاهه یکتا، بلندتر نداری؟
میدانست پیمانی که یک رگش به پدرش رفته است میخواهد همین حرف را بزند. با چشمغره رو گرفت و به لبهای تازه رژ زدهاش نگاه کرد تا مبادا رنگ کالباسیاش کمتر شده باشد.
- من همینجوری میام. خوشت نمیاد کنسل کنم نریم اصلا.»
متن روان نبود بااینکه داستانی خوب بود اما درست پردازش نشده نبود