کتاب مردم شناسی تاریخی شناختی علم در ایران
معرفی کتاب مردم شناسی تاریخی شناختی علم در ایران
کتاب مردم شناسی تاریخی شناختی علم در ایران نوشتهٔ ابراهیم فیاض در انتشارات شرکت چاپ و نشر بین الملل به چاپ رسیده است. کتاب مردمشناسی تاریخیشناختی علم در ایران بررسی نقادانهای بر وضعیت علم در ایران است و به طور خاص به عصر صفویه میپردازد.
درباره کتاب مردم شناسی تاریخی شناختی علم در ایران
مردمشناسی تاریخی عصر صفویه میتوانـد چهـارچوبی نظریـهای برای بررسی موضوعات فعلی ایران باشد و برای تبیین آنها به کار رود. در این کتاب سعی شده است کـه ایـن چهـارچوب ارائـه و در مطالعـۀ موردی بررسی علم به کار بسته شود. کتاب تأکید میکند که انسجام فرهنگی و معرفتی در بقا و تکامل یک تمدن نقش مهمی دارد و این انسجام را عاملی کلیدی در ظهور، اوج و سقوط کشورها، ملتها و تمدنها میداند. نحوهٔ توسعه و حفظ دانش علمی درایران مبحث مهمی است که در این اثر بررسی میشود.
این مطالعهٔ مردمشناسانهٔ دقیق از علم در ایران، منبع ضروری برای درک جنبههای تاریخی و شناختی توسعهٔ علمی در جامعهٔ ایرانی است. کتاب مردمشناسی تاریخی شناختی علم در ایران بینشهای ارزشمندی در مورد زیربنای فرهنگی و فکری زمان عصر صفویه که توانسته طی سالیان تلاشها و دانش علمی در ایران را رشد دهد، ارائه میدهد. کتاب ســـاختار فرهنگـــی و معرفتـــی ایـــن دوره را تشریح و در ســـاختاری اجتماعی و سیاسی آن را تحلیل میکند؛ همچنین به تبیین عناصر معرفتی و چگـونگی انسجام آن میپردازد. ۳ فصل اصلی تشکیلدهندهٔ کتاب مردمشناسی تاریخی شناختی علم در ایران به این شرح است:
فصل اول: مردمشناسی شناختی عهد صفویه
فصل دوم: علل نازایایی علوم تجربی در ایران
فصل سوم: علل بومینشدن علوم تجربی وارداتی از غرب
کتاب مردم شناسی تاریخی شناختی علم در ایران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به دوستداران تاریخ و جامعهشناسی ایران پیشنهاد میشود.
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۹
تعداد صفحهها
۲۱۷ صفحه
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۹
تعداد صفحهها
۲۱۷ صفحه