دانلود و خرید کتاب خانه ای ساخته شده است... ام. برنارد الدرشاو ترجمه سارا خجسته
تصویر جلد کتاب خانه ای ساخته شده است...

کتاب خانه ای ساخته شده است...

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب خانه ای ساخته شده است...

کتاب «خانه ای ساخته شده است...» نوشتۀ ام. برنارد الدرشاو و ترجمۀ سارا خجسته است و انتشارات شاپرک سرخ آن را منتشر کرده است. این رمان نشان می‌دهد که ساختن یک خانه، صرفاً به معنی برپایی دیوارها نیست، بلکه نیازمند درکی عمیق از پیوندهای انسانی و احترام به رؤیاهای فردی نیز هست.

درباره کتاب خانه ای ساخته شده است...

رمان خانه‌ای ساخته شده است... نخستین اثر نویسندگان استرالیایی است با نام مشترک ام. برنارد الدرشاو که در واقع ترکیبی از نام ۲ نویسنده است. این اثر که در سال ۱۹۲۹ منتشر شد، روایتی چندلایه و خانوادگی از دوران میانی قرن نوزدهم در شهر سیدنی را ارائه می‌دهد. داستان، هم‌زمان تصویری از تحولات شهری و اجتماعی استرالیا در آن دوران و نیز بازتابی از کشمکش‌های درونی یک خانواده است که در پی تحقق آرزوها، جاه‌طلبی‌ها و نیز محدودیت‌های زمانَ خود هستند.

داستان خانه‌ای ساخته شده است... با ورود کشتی سلطنتی اینترپید به بندرگاه جکسون آغاز می‌شود. جیمز هاید، افسر تدارکات کشتی، با نگاهی تحسین‌آمیز به شهر نوظهور سیدنی، رؤیای ساختن آینده‌ای نو در سر دارد. او با خود خانواده‌اش را نیز به این سرزمین تازه می‌آورد: فرزندانش ویلیام، فانی و ماد. هاید که زمانی افسر نیروی دریایی سلطنتی بوده، قصد دارد کسب‌وکاری در این شهر درحال‌رشد پایه‌گذاری کند و خانواده‌اش را در دل جامعۀ نوظهور سیدنی جای دهد؛ اما داستان رفته‌رفته به تراژدی‌ای پیچیده تبدیل می‌شود.

هم‌زمان با روایت خانوادگی، رمان خانه‌ای ساخته شده است... وقایع تاریخی استرالیا مثل کشف معادن طلا را در بستر داستان جای می‌دهد و به شکلی زنده و دقیق، رشد اقتصادی و اجتماعی شهر سیدنی را ترسیم می‌کند. بااین‌حال، علی‌رغم پیشرفت‌های ظاهری، گره‌های درونی خانوادۀ هاید و فشارهای اجتماعی، آن‌ها را به سمت سقوط سوق می‌دهد؛ سقوطی که نه‌تنها کسب‌وکار، بلکه پیوندهای عاطفی و انسانی اعضای خانواده را نیز در بر می‌گیرد.

خانه‌ای ساخته شده است... اثری‌ست دربارۀ امید و جاه‌طلبی، دربارۀ محدودیت‌هایی که سنت و ساختار اجتماعی بر دوش افراد می‌گذارد و دربارۀ نبرد پنهانی میان خواسته‌های شخصی و انتظارات اجتماعی. رمانی که از دریچۀ زندگی یک خانواده، جامعه‌ای نوپا و در حال شکل‌گیری را به تصویر می‌کشد.

خواندن کتاب خانه ای ساخته شده است... را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران رمان‌های خارجی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب خانه ای ساخته شده است...

«سپیده‌دم روز شانزدهم ماه ژوئن سال هزار و هشتصد و سی و هفت، کشــتی ســلطنتی اینترپیــد، صــد و ده روز بعــد از تــرک شــهر پورتسموث انگلستان، وارد بنـدرگاه جکسـون اسـترالیا شـد. افسـر جیمز هاید، مسئول تدارکات کشتی و دوسـتش جیکـوب جفریـز، اولین نفراتی بودند که کشـتی را تـرك کـرده و قـدم بـه خشـکی گذاشتند تا به‌منظور بررسی و نمونه‌برداری از اجناس موردنیاز براي تجهیز دوبارهٔ کشتی که افسر تدارکات وظیفهٔ اخلاقی‌اش می‌دانست، گشـتی در فروشگاه‌های بنـدرگاه بزننـد. افسـر هایـد گفت: «من اینجا را دوسـت دارم، البتـه ایـن اسـکله منطقهٔ بی‌رونقی است نمی‌تواند براي دریانوردی که صد و ده روز از خشـکی دور بوده مکان جذابی باشد، منظورم شهر سـیدنی بـود کـه پـر از مهمان‌خانه و رستوران است.»