معرفی و دانلود کتاب تک نسخه کامیابی + خلاصه رایگان
٪۷۰

کتاب تک نسخه کامیابی

۴.۶(از ۱۰ امتیاز)

معرفی کتاب تک نسخه کامیابی

«تک نسخه کامیابی» نوشته اندرو متیوس(-۱۹۵۷)، نویسنده و سخنران انگیزشی است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: فرض کنید شب گذشته نخوابیده‌اید. ساعت چهار صبح بیدار شده‌اید و روز طولانی و سختی را در اداره پشت سر گذاشته‌اید. با رییس اداره و ترافیک خیابان جنگیده‌اید. ساعت ۶ عصر خسته‌وکوفته به خانه رسیده‌اید و روی مبل وا رفته‌اید. آن‌قدر خسته‌اید که حتی حال حمام کردن و غذا خوردن هم ندارید. تلفن زنگ می‌زند. خانمی با صدای بسیار رسمی، پشت خط است. او نام و نشانی شما را چک می‌کند و می‌گوید: «ما از صبح تا حالا دنبال شما می‌گردیم. تبریک! شما برنده‌ی قرعه‌کشی شده‌اید و جایزه‌ی شما بیست میلیون دلار است.» دو متر به هوا می‌پرید: «بیست میلیون دلار! من ثروتمند شدم!» برای پیدا کردن خانواده، پله‌ها را سه تا یکی بالا و پایین می‌روید. به مادر، برادر، دوستان و همسایه‌ها تلفن می‌کنید. «خودتون‌رو برسونید! باید جشن بگیریم!» پرسش: شما این انرژی را از کجا به‌دست آوردید؟ این انرژی بالاخره باید از جایی آمده باشد! شاید بگویید: «از پول!» اما پول که نمی‌تواند منبع این انرژی باشد. شما که هنوز آن را دریافت نکرده‌اید و چه‌بسا این پول فقط یک شوخی تلفنی باشد. به شما می‌گویم که این انرژی از کجا آمده است: این انرژی زمانی در وجودتان جریان پیدا می‌کند که می‌گویید: «این یک لحظه‌ی بزرگ و فوق‌العاده است!» این شیوه‌ی به بار نشستن زندگی است، تفاوت بنیادی و جهان‌شمول میان «اوه، بله!» و «آه، نه!» به همین دلیل است که کودکان سه‌ساله را نمی‌توان متوقف کرد. برای سه‌ساله‌ها همه چیز مهیج و تازه است. آن‌ها گذرگاه‌های انرژی‌ هستند. اگر شما می‌توانستید کودک سه‌ساله‌ای را نگران پرداخت اقساط وام و هزینه‌های درمانی کنید، آن وقت او هم به اندازه‌ی پدربزرگش احساس خستگی می‌کرد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تک نسخه کامیابی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تک نسخه کامیابی
تعداد صفحه‌ها:۲۰۷ صفحه
قیمت کتاب:۷۰۷۷۰ تومان

امید
۱۳۹۸/۰۴/۲۵

متن خیلی روان و قابل فهمه سطح این کتاب واقعا بالاست‌‌ ‌‌ ‌(( و به شدت پُرمغز )) یکی از قوی ترین کتاب هایی بود که توی زمینه قانون جذب مطالعه کردم

Mitra
۱۳۹۹/۰۲/۰۶

خواندن این کتاب حس خوبی داشت. پس از اتمام کتاب، حس رضایت از زندگی، زندگی در لحظه و امید و تلاش برای زندگی بهتر داشتم.

فرشید

کتاب خوب و کاربردی هست

بریده‌هایی از کتاب

شما خالق دنیای خود هستید. به متقاعد کردن دیگران نیازی نیست
امید
شما می‌توانید با نیروی اراده، به خود گرسنگی بدهید و فقط گریپ‌فروت و یا حتی علف بخورید. می‌توانید پنجاه کیلوگرم وزن کم کنید، اما تا زمانی‌که ضمیر ناهوشیارتان اندام جدید شما را قبول نکرده باشد، این کاهش وزن‌ها موقتی هستند.
Dexter
بچه‌ها ذهن هوشیار بزرگسالان را ندارند که به آن‌ها بگوید: «این خیلی سخته!» به همین دلیل کودک سه‌ساله می‌تواند به‌راحتی زبان چینی یا روسی را یاد بگیرد و کودک چهارساله می‌تواند در سه ساعت، اسکی روی برف بیاموزد. بچه‌ها سد، مانع و فیلتر را نمی‌شناسند. این نشان می‌دهد که شما چگونه می‌توانید با احمق خطاب کردن و تحقیر یک کودک، باعث یک عمر عقب‌ماندگی او شوید.
sadaf
بازی زندگی هم همین است؛ باید قوانین آن را بشناسید و بدانید که وقتی احساس بدی داشته باشید، زندگی روی سرتان خراب می‌شود. هر گاه اندیشه‌هایی مانند «من عصبی هستم، من حسودم، من بی‌مصرفم، من قربانی‌ام، من وحشت‌زده‌ام یا من مایوس و درمانده هستم» را از ذهن خود ساطع می‌کنید، زندگی بر فرق‌تان می‌کوبد!
Dexter
«نوع تفکر شما بدون تردید مهم است، اما قدرت واقعی در نوع احساس شما نهفته است.»
Dexter
جهان، یک آینه است. آنچه را درون خود احساس ‌می‌کنید، در دنیای بیرون به دست می‌آورید و دقیقاً به همین علت است که نمی‌توانید با دستکاری دنیای بیرون، زندگی را اصلاح کنید.
sadaf
در آغاز، پیدا کردن دلیلی برای شاد زیستن می‌تواند کار سختی باشد، اما به‌تدریج آسان‌تر می‌شود و هر چه احساس‌تان بهتر شود، اقبال‌تان هم بلندتر می‌شود.
Dexter
در جنگ میان «قدرت اراده و ضمیر ناهوشیار»، برنده‌ی همیشگی، ضمیر ناهوشیار شماست.
Dexter
اگر هنگام اندیشیدن به هدف مورد نظر خود، حس خوب و مثبت به شما دست می‌دهد، در حال خلق نتایج مثبت هستید
Dexter
اگر به چیزی فکر کنید که دلخواه شماست، همان را جذب می‌کنید و اگر به چیزی فکر کنید که کابوس شماست، باز هم همان را جذب می‌کنید.