کتاب چهل فرمان به ضمیر ناخودآگاه
خواندن نظراتمعرفی کتاب چهل فرمان به ضمیر ناخودآگاه
شما این قدرت را دارید که افکار خود را انتخاب کنید. پس باید نسبت به چیزهایی که فکر میکنید، آگاه باشید و آنها را مرتب کنترل کنید. به هر چیز که فکر کنید، از قسمت خودآگاه مغز به قسمت ناخوداگاه فرستاده میشود و ضمیر ناخودآگاه نیز آن را بهعنوان یک حقیقت میپذیرد.
«چهل فرمان به ضمیر ناخدآگاه» اثری به قلم علی اصغر سوادکوهی درباره مثبت اندیشی و القای مثبت به ناخودآگاه است.
اگر قصد دارید از این کتاب چیزی بیاموزید، با دانستههای خود با آن برخورد نکنید؛ بلکه با ذهنی خالی از قضاوت، آنرا بخوانید.
اسرار کنترل ذهن؛ پیام به ناخودآگاه ایجاد باورهای مثبت در ضمیر ناخودآگاه
ضربههای شفابخشجک کنفیلد
اعجاز ذهن برترژوزف مورفی
ده راز موفقیت و آرامش درونیوین دایر
۲۵,۷۷۰۷۰%
از اون کتاباست که باید بگی: چشم، از امروز من همهشون رو انجام میدم! به جز چندتا از فرمانها، بقیه راهکار ندارن... مثال میزنم: - از فردا سعی کن افکار منفی رو پر و بال ندیا + ممنون که گفتید، نمیدونستم که باید افکار
این کتاب تقریبا بسیاری از نکته های مهم کتابهایی را که درباره قانون جذب و مثبت اندیشی نوشته شده، بیان کرده ولی بهتر بود نویسنده امانت داری می کرد و در عبارات و جملاتی که از دیگران گرفته، نام گوینده
حس خوب در حین خواندن کتاب با اینکه خسته ام اما دلم نمیاد کتابو ترک کنم اونم بخاطر ترجمه روان و بار آموزشی کتابه و بسیار کاربردی
من از خوندن این کتاب لذت بردم😍 با کلمه کلمش ، جمله جملش زندگی کردم پیشنهاد میدم برای یکبار هم که شده این فرصت رو به خودتون بدین و کتاب هایی رو بخونین که به اعماق وجود خودتون برید و رها
خیلی خوبه...فول آو انرژی مثبت
خوبه
روش های کاربردی رو در اختیار قرار نمیده. یک سری جملاتی رو میگه که شاید عملی نباشه ولی هرزگاهی نیازه که به خودمون یادآور بشیم.
کتابی فوق العاده عالی خدا به آقای سواد کوهی خیر فراوان و شادی بی حد و حصر و سلامتی بده
کتابهای اقای سواد کوهی در کنار کم حجم بودن و پرهیز از تکرار بیهوده و وقت گیر بسیار کاربردی هستن پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونید
آخه نمیتونی شفاف و منطقی کتاب بنویسی آخه وقتی نمیتونی تفکرات واقعا راهگشا ارائه بدی، چرا میای کتاب مینویسی؟!