کتاب معجزات قرن حاضر
دستهبندی:
امتیاز:
از ۴ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب معجزات قرن حاضر
«معجزات قرن حاضر» نوشته لوئیز. ال هی (-۱۹۲۶)، کتابی است که راه و رسم زندگی را میآموزد. در این کتاب داستانها و سرگذشتهای شگفتانگیزی از انسانهای مختلف در جایجای دنیا نقل شدهاست که خواندنش به انسان درس زندگی میدهد.
نویسنده در مقدمه کتاب آوردهاست که آنچه زمینهساز نگارش این کتاب شدهاست نامههایی است که او و همکارانش در موسسه «هی» دریافت میکردهاند. موسسهای که در آن کتابهای خودیاری فراوانی در زمینهی ارتباط جسم و ذهن منتشر میشود.
این کتاب به شما آرامش، انگیزه و شکیبایی لازم را میدهد تا به این شناخت دست یابید که حتی یک فرد بهتنهایی میتواند بستری را برای التیام بخشیدن به تمامی دنیا فراهم کند.
بخشی از کتاب را میخوانید:
در سن بیستوهشتسالگی شغل بسیار خوبی داشتم و حس میکردم بر روی قله ایستادهام. پس از مدتی پرکاری تیروئید در من تشخیص داده شد و دکترها توصیه کردند که باید با رادیواکتیو ید و سیتروئید درمان شوم. از آن جایی که مادرم به سرطان سینه دچار شد و در جریان درمان با اشعههای رادیواکتیو جان خود را از دست داد، از پذیرش درمان با رادیواکتیو طفره رفتم. تصمیم گرفتم در برنامهی غذایی خود تغییرات اساسی بدهم و سبک زندگی خویش را عوض کنم. پس از آن توانستم با همان روشهای طبیعی خودم را درمان کنم.
بلافاصله پس از بهبود، با اتمام روز کاریام، احساس بیهودگی و ناکامی درونم زنده میشد. گویی صدایی به من میگفت باید هر آن چه یاد گرفتهام را به دیگران نیز بیاموزم. اشتیاق من برای آموزش قوی بود، اما از کنار گذاشتن شغل ایمن خود میترسیدم. ترسهایم مرا فلج کرده بودند. همواره سوالات زیادی در ذهنم بودند: چطور میتوانم کسب و کار جدیدی آغاز کنم؟
خدا با توست
جی. پی. واسوانی
زندگی تو را دوست دارد (هفت اقدام معنوی برای رسیدن به شفا در زندگی)لوئیز ال. هی
زندگی! سفری زیبا و تامل برانگیزلوئیز ال. هی
باران بخشایش: بهبودی درونی خود را با بخشایش آغاز کنیدریحانه فرهنگی
خداوند نجوای تو را می شنود: داستان هایی واقعی از دعاهای اجابت شدهنفیسه معتکف
افکار قلبی (گنجینهای از خرد درونی که شما را در مسیر رشد و تحول یاری میدهد)لوئیز ال. هی
همه چیز عالی استلوئیز ال. هی
معجزه نصیب بهترینها میشودگابریل برنستین
کد ذهن شگفتانگیزمنصور بیگدلی
کتاب اسرار؛ رازگشای ابعاد زندگی شمادیباک چوپرا
ازدواج اجباری با ملکه سنسنامحمد رمضانی
پیامهایی از ملکوت؛ گزینگویههای نیل دونالد والش به همراه ۳۱ داستان کوتاهمسعود لعلی
شهامت؛ مؤثرترین و کاربردیترین راهکارهای افزایش عزت نفس (دبی فورد ۷)دبی فورد
شفای زندگی