دانلود و خرید کتاب حمله آدم فضایی ها مژگان کلهر
تصویر جلد کتاب حمله آدم فضایی ها

کتاب حمله آدم فضایی ها

معرفی کتاب حمله آدم فضایی ها

کتاب حمله آدم فضایی ها نوشتهٔ مژگان کلهر است. نشر افق این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این کتاب آموزشی برای کودکان نوشته شده است.

درباره کتاب حمله آدم فضایی ها

کتاب حمله آدم فضایی ها (سطح ۵) که با تصویرسازی‌های «ویدا کریمی» منتشر شده، یک کتاب آموزشی برای نوسوادانی است که کتاب فارسی اول دبستان را تمام کرده‌اند. «حملهٔ آدم‌فضایی‌ها» به دانش‌آموزان نوسواد کمک می‌کند تا با خواندن داستان‌های طولانی‌تر، مهارت روان‌خوانی و درک مطلب خود را افزایش دهند. کودکانی که در ابتدای مسیر فارسی‌آموزی هستند، با خواندن داستان‌های سطح یک تا پنج می‌توانند مرحله‌به‌مرحله و گام‌به‌گام با حروف الفبا و صداهای بیشتری آشنا شوند و به‌‌مرور، کتاب‌های پرحجم‌تری بخوانند. افزایش مهارت خواندن و نوشتن در نوسوادان می‌تواند به بالا‌رفتن سطح اعتماد‌به‌نفس آن‌ها کمک کند. داستان‌خوانی در کودکان در همان ماه‌های اول آموزش می‌تواند باعث یادگیری بیشتر حروف الفبا شود. کودک با داستان‌خوانی می‌تواند همزمان با آموزش حروف در مدرسه، لذت با‌سواد‌شدن را بچشد و دایرهٔ واژگان خود را گسترش دهد.

خواندن کتاب حمله آدم فضایی ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به همهٔ کودکان ۷ سال به بالا پیشنهاد می‌کنیم.

درباره مژگان کلهر

مژگان کلهر در سال ۱۳۵۰ در تهران به دنیا آمده است. او ویراستار، نویسنده و مترجم ادبیات کودک و نوجوان است. نوشتن را با مجلهٔ سروش نوجوان آغاز کرد؛ سپس کارش را با گزارش‌نویسی و نوشتن داستان کوتاه شروع کرد و همچنین به نوشتن رمان و ترجمه‌های متعدد و ویرایش روی آورد. اولین کتاب این نویسنده با نام «کلاغ‌ها نمی‌پرند» را «نشر گل» در سال ۱۳۷۲ به چاپ رساند. این کتاب، برندهٔ کتاب سال سروش نوجوان شد. او علاوه بر کتاب نوجوان، کتاب‌هایی را هم برای گروه سنی کودک و خردسال نوشته است. این نویسنده جوایز متعددی را از آن خود کرده است؛ مانند جایزهٔ کتاب سال سلام بچه‌ها که به کتاب «کی با من دوست می‌شود؟» اثر او تعلق گرفت، جایزهٔ لوح زرین کتاب سال کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای کتاب «نامه‌ای از آسمان» و لوح زرین کتاب سال پروین اعتصامی برای کتاب «کسی که موهایم را شانه زد»؛ «هی با من دوست می شوی» اثر این نویسندهٔ ایرانی همچنین از سوی گروه کودک و نوجوان اسپانیا به زبان اسپانیایی منتشر شده است. مژگان کلهر با ناشرهای مختلفی کار کرده و از ویراستاران انتشارات افق و انتشارات پیدایش بوده است.

نغمه مرغی اسیر
بی حد و مرز
جیم کوییک
مشاور پزشکی خانواده
جان سی. هاربرت
تحلیل و توصیف اهداف و آثار ظهور امام زمان (عج)
علی نوری سعید
تصویر سبز و مسئولیت اجتماعی کسب و کار و بررسی برخی عوامل آن
امیر علیزاده چمازکتی
مدل های کسب و کار در اقتصاد دورانی
روبرتا دی انجلیس
تنها راه رستگاری (خوشنویسی)
سیدمهدی شجاعی
اصول و سازگاری عملکرد ورزشی در محیط های گرم