کتاب قدرت ذهن
معرفی کتاب قدرت ذهن
کتاب قدرت ذهن نوشته جکی گوتری و تیم پرستون کتابی است برای تقویت حافظه و قدرت ذهن کودکان.کتاب قدرت ذهن جوری طراحی شده است تا به تقویت قدرت حافظه، خلاقیت، استدلال و تفکر منطقی مخاطبانش کمک کند.
در هر بخش کتاب قدرت ذهن سوالات و شکلهایی وجود دارد که برای گروههای سنی ۱۰ تا ۱۲ سال تأملبرانگیزند و بچهها میتوانند از آن برای گذراندن اوقات فراقت خود استفاده کنند و چیزهای تازه یاد بگیرند.
خواندن کتاب قدرت ذهن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همانطور که گفته شد، این کتاب تقویت حافظه برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ ساله طراحی و تدوین شده است.
جملاتی از کتاب قدرت ذهن
در مقدمه این اثر میخوانید:
«اگر ذهنمان را فعال نگه داریم، تواناییهای ذهنیمان هم تقویت میشود. پزشکان بر این باورند که تمرینات ذهنی از بروز اختلالات در ذهن جلوگیری میکند و سبب افزایش طول عمر میشود. وقتی چیستان یا معمایی را حل میکنیم، حس خوبی به ما دست میدهد. در حقیقت در سایهی تمرینهای ذهنی و پرورش ذهن، سلولهای مغز آمادگی بیشتری برای یافتن پاسخ چیستان بعدی پیدا میکند و رفته رفته میتوانیم از عهدهی پاسخ دادن به پرسشهای دشوارتر هم بر بیاییم.»

کتاب خوبیه و تمریناتش به تقویت حافظه کمک میکنه. صفحه آرایی رنگی و بسیار جذابی داره. 📎 برای خوندن خرید نسخه ی چاپی رو پیشنهاد میکنم چون انجام تمریناتش با نسخه ی الکترونیکی دشواره:')
این کتاب عالی هست و واقعا قدرت ذهن را افزایش می دهد و خیییلی مناسب برای دانش آموزان است. اگر وقت ندارید که در طول هفته این کتاب را حل کنید می توانید مثل من وقت پنجشنبه و جمعه تان را
عالی
به شما کمک میکنه تا ذهنتان برای حفظ هر چیزی آماده باشد
خیلی خیلی خوبه عالیه
چرت بود): داستان نیست تست هوشه حداقل برای ۱۴ سال به بالاست و اصلا برای ۱۱ ساله ها مناسب نیست
عالییییی
عالی بود⚘👍🏻💗