کتاب مهارتهای زندگی برای کودکان
خواندن نظراتمعرفی کتاب مهارتهای زندگی برای کودکان
کتاب مهارتهای زندگی برای کودکان نوشته مژگان کلهر است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
خواندن کتاب مهارتهای زندگی برای کودکان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای والدینی که میخواهند کودکان مستقلی تربیت کنند مناسب و مفید است.
۳۶۵ راه برای پرورش فرزندانی فوقالعاده
آموزش ۳۷ تجربهی باارزش به کودکان پیش دبستانیفاطمه سادات موسوی
بازی با آوا، بازی با الفباء ۱زهره پریرخ
قصهگویی ۱زهره پریرخ
۱۰۱ بازی حرکتیهوبرتا ویرسما
بالابردن اعتماد به نفس؛ راهنمای کودک برای داشتن اعتماد به نفس (مهارتهای زندگی جلد دوازدهم)کریستین آدامز
صد و یک بازی مهارتهای زندگیبرنی بید گروبر
۱۰۱ بازی خانوادگی برای سفر، اردو یا جشنگرفتن در خانهشاندو واردا
خانهی خالهمصطفی رحماندوست
قصه های کوتی کوتی (کتاب اول)فرهاد حسنزاده
ورزش هوش کودکانفرشته جندقیان
بازی با آوا، بازی با الفباء ۲زهره پریرخ
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۵,۱۰۰۷۰%
این کتاب عالی و واقعا مفیده . من با دختر پنج ساله ام خوندم و مسائلی که با تذکر های من و باباش حل پیچیده میشد ، به راحتی با خوندن این کتاب حل شد
این کتاب خیلی اموزشی و خوب هست.من ازش خیلی چیزهایاد گرفتم حتما بخونیدش(نظر دخترم درباره کتاب بود)
خیلی عالیه واقعا راحت تر میشه به بچه یاد داد و ذهنهای خاموش راه میندازه وقتی نمیدونی چطوری بچه راقانع کنی که این خطرناکه به شخصه دوست داشتم ومفید بود توصیه میکنم حتما مطالعه کنید تا سن 7_8به نظرم کارایی
جالب نبود خیلی سطحش پایین بود بچه ها بهتون پیشنهاد می کنم پولتون رو هدر ندین و البته کتاب های رایگانش جالب تر بودنند خصوصا احسان ماندگار که عالی بود وهم اموزنده
کتاب جالبی میتونه برای ۲ تا ۶ ساله ها باشه آموزش های لازم رو با داستان به بچه ها گفته و خیلی برای خلاقیت کودکان خوبه . من برای خواهرم خوندم خوشش اومد .
نخریدم ولی کتاب شو از قبل دارم . برای آموزش به کودکان عالیه
خیلی خیلی گرونه واسه یه کتاب کودکان!؟ولی کتاب خوبی بود👏🏻