معرفی و دانلود کتاب موش فاضلاب pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر کتاب چ

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب موش فاضلاب

اگر می‌خواهید با آقا یا خانم موش فاضلاب، بیشتر آشنا شوید باید جلد سوم از مجموعه کتاب‌های موجودات حال به‌هم‌زن نشر چشمه را بخوانید.

خانم الیس گراول که عاشق موجودات کوچک حال به‌هم زن است، این مجموعه کتاب را برای آشنایی بچه‌ها با موجودات حال به‌هم زن و چندش‌ناک اما مفید برای طبیعت نوشته است. خانم الیس گراول این کتاب‌ها را نوشته که بگوید هرچند موجوداتی مثل شپش، حلزون، وزغ، موش و امثالهم برای انسان موجوداتی ترسناک و موذی هستند اما وجودشان برای طبیعت ضروری است.

درباره مجموعه کتاب‌های موجودات حال‌به‌هم‌زن

گراول در مجموعه موجودات حال به‌هم زن با زبانی کودکانه و تصاویری ساده اطلاعات علمی زیادی درباره موجوداتی مثل موش فاضلاب، حلزون بی‌صدف، کرم، شپش، وزغ، عنکبوت و مگس به کودکان می‌دهد.

خواندن کتاب موش حال به هم زن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کودکانی که توانایی خواندن دارند (گروه سنی ب و ج) می‌توانند این کتاب‌ها را که به زبانی ساده و روان نوشته شده بخوانند. بچه‌ها با مطالعه این مجموعه کتاب‌ها هم سرگرم می‌شوند و هم اطلاعات مفید و کاملی درباره ظاهر و عملکرد موجوداتی که گفته شد به دست می‌آورند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب موش فاضلاب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:موش فاضلاب
فرمت کتاب:PDF
حجم فایل کتاب:۲۲.۵۲ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۳۶ صفحه
قیمت کتاب:۴۹۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه موجودات حال‌به‌هم زن، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

𝒌𝒆𝒓𝒎 𝒌𝒆𝒕𝒂𝒃📚🕊️
۱۳۹۹/۰۸/۱۷

با نمک و خنده دار❤️

otaku
۱۴۰۰/۰۹/۲۸

عاللللیییییی حتما این کتاب و کتاب های دیگه یعنی وزق؛شپش و کرم رو هم بخونید .و همین جا کتاب ویرگول رو هم پیشنهاد میکنم.

حنانه بانو

خیلی باحال بود

۱۴۰۵/۰۱/۰۹

فکت های علمی جالبی داره

۱۴۰۵/۰۱/۰۷

کتاب بسیار خوب و خنده‌داری است😂 من خودم یک روز موش بزرگ طوسی به خانه مان آمد 😁😂 حتما بخوانیدش . مخصوصا جلد های من کرم هستم/ وزغ / شپش / سوسک / خفاش/ عنکبوت/ و ... 🧡