کتاب سرخ پوست
معرفی کتاب سرخ پوست
کتاب سرخ پوست نوشتهٔ نیما جاویدی است. انتشارات ساقی این فیلمنامهٔ ایرانی را همراه با یک گفتوگوی تخصصی روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب سرخ پوست
کتاب سرخ پوست حاوی یک فیلمنامهٔ ایرانی به قلم نیما جاویدی است. این فیلم را شگفتی جشنواره سی وهفتم فیلم فجر دانستهاند؛ فیلمی که فضایی متفاوت داشت و اتفاقی تازه در سینمای مرسوم و جاری ایران به شمار میآمد. این اثر حاوی یک فیلمنامهٔ کلاسیک و مطابق با آموزههای سنتی فیلمنامهنویسی است که گفته شده به همین علت، تماشای چندبارهٔ فیلم را به یک جلسهٔ آموزشی برای بررسی و کالبدشکافی ساختارهای کلاسیک فیلمنامهنویسی تبدیل میکند. این فیلمنامه در ژانر درام، معمایی و عاشقانه نوشته شده و قصهای تاریخی را در بر گرفته است. در سال ۱۳۴۶، یک زندان قدیمی در جنوب ایران، بهدلیل مجاورت با فرودگاهی در حال توسعهْ در حال تخلیه است. سرگرد «نعمت جاهد»، رئیس زندان همراه با مأمورانش در حال انتقال زندانیان به زندان جدید هستند و قرار است خودِ سرگرد همراه با افرادش تا عصر از زندان بروند. «سرهنگ مدیر» که مافوق جاهد است، نزد او در زندان میرود و میگوید که جاهد ترفیع گرفته و قرار است جانشین خود او شود. جاهد که از شنیدن این خبر خوشحال است، طی یک تماس تلفنی متوجه میشود که یکی از زندانیان به نام «احمد»، ملقب به «سرخپوست» همراه با زندانیان دیگر نبوده است. تحقیقات بعدی، جاهد را مطمئن میکند که سرخپوست در زندان است و در جایی پنهان شده است. همزمان، یک مددکار زندان به نام «سوسن کریمی» به دیدن جاهد آمده و به او میگوید که حکم سرخپوست بهطرز مشکوکی از حبس به اعدام تغییر کرده است. جاهد که حکم ترفیع خود را در خطر میبیند، همراه با نیروهای خود، تمام زندان را برای پیداکردن سرخپوست جستوجو میکند.
خواندن کتاب سرخ پوست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات نمایشی، سینما و قالب فیلمنامه پیشنهاد میکنیم.
فیلمنامه فیلم سرخپوست یکی از بهترین فیلمنامه های کلاسیک چند سال اخیره. به کسایی که توی این حوزه فعالیت میکنم پیشنهاد میکنم حتما بخونن. با توجه به اینکه این کتاب دو نکته مثبت داره: اول اینکه فیلمنامه اصلی فیلم هست
قطعا خوندن فیلمنامه یکی از وظایف هر هنرجوی فیلمنامه نویسی هستش...مخصوصا از لحاظ یادگیری و آموزش.... آخر کتاب هم گفتگویی با کارگردان و نویسنده اثر ومده که میتونه مفید و ارزنده باشه برای خواننده
لطفا بی نهایت بزارید
سرخپوست یکی از بهترین فیلمای سینمای کشورمونه. واقعا زیباست. فیلمی که با وجود بازیگر و لوکیشن محدود همون اوایل روی ریتم میوفته و مارو تا آخر درگیر میکنه. تغییرات ریز و درشتی هم بین فیلمنامه و فیلم هست که خب