کتاب علم تمرین زورخانه ای
معرفی کتاب علم تمرین زورخانه ای
کتاب علم تمرین زورخانه ای نوشتهٔ علیرضا غلامی است و انتشارات حتمی آن را منتشر کرده است.
انتشارات حتمی یکی از ناشرین معتبر و نامآشنا در حوزه نشر کتابهای تخصصی علوم ورزش و پزشکی است که پس از طی مراحل پر فراز و نشیب، به این جایگاه دست یافته است.
از ابتدای فعالیت، انتشارات حتمی بهطور تخصصی در زمینه علوم ورزشی و آکادمیک به چاپ کتاب پرداخت، اما در سالهای اخیر، اقبال مردم و عموم جامعه به کتابهای ورزشی زیاد شده و اکنون ۷۰درصد از کتابهای انتشارات حتمی در زمینه تربیت بدنی در سطح عمومی، رشتههای ورزشی، فدراسیونها و … است. با توجه به نیاز جامعه بهویژه پس از شیوع ویروس کرونا، اخیراً چاپ کتابهای پزشکی و سلامت و بهویژه پزشکی در حوزه ورزش به مجموعه فعالیتهای انشارات حتمی افزوده شد.
اعتقاد مدیریت انتشارات حتمی بر این است که در زمینه علوم ورزشی باید با علم و پیشرفتهای روز همگام بود و لذا بیش از ۸۰درصد از کتابهای منتشر شده در قالب ترجمه است. تاکنون تعداد ۵۳۷ عنوان از کتابهای انتشارات حتمی در سایت خانه کتاب ثبت شده و برای ۶۹۷ مورد نیز تاکنون شابک صادر شده است.
انتشارات حتمی در مدت یک دهه فعالیت خود در حوزه نشر کشور، موفق به دریافت ۱۲ نشان برتر کشوری ازجمله ناشر نمونه کشور در سال ۱۳۹۳، برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، برگزیده کتابهای علوم ورزشی دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۱ و لوح تقدیر از سوی انستیتو تحقیقات تغذیهای کشور برای چاپ کتاب «راهنمای تغذیه بالینی در کووید ۱۹» شده است.
انتشارات حتمی علاوه بر تقویت زمینههای فعالیت و همکاری با نهادها و مراکز متولی ورزش و علوم ورزشی در کشور، در چشمانداز پیشروی خود، نگاهی نیز به آن سوی مرزهای کشور و حضور در عرصه بینالملل دارد.
درباره کتاب علم تمرین زورخانه ای
زورخانه قدیمیترین باشگاه و مکان ورزشی جهان است. برخی از پژوهشگران تاریخ و فرهنگ، قدمت ورزش زورخانهای را بیش از ۳۰۰۰ سال دانستهاند؛ اما اصل و منشأ دقیق آن در غبار فراموشی تاریخ گم شده است. زورخانهها شباهت بسیاری با معابد مهری دارند. زورخانه پایینتر از سطح زمین ساخته میشود و معابد مهری در کنار یا نزدیکی آب جاری. در زورخانه زنگزدن برای آغاز و پایان و یا اعلام ورود پهلوان به صدا درمیآید و در معابد مهری به هنگام نشاندادن تصویر مهر در پایان یا در آغاز مراسم و یا با ورود بزرگان به صدا درمیآید.
ورزشهای زورخانهای بهعنوان میراثی فرهنگی، نمادی از هویت تاریخی، دینی و ملی ما ایرانیان محسوب میشود. ادب، جزو جداییناپذیر این ورزش است و بیگمان میتوان گفت ورزش زورخانهای، نزدیکترین مکتب به روح واقعی المپیک است.
رفتارهای منصفانه و روحیهٔ جوانمردی، سخاوت، میهنپرستی، برابری، شجاعت، منش ورزشکاری، روح کمالگرایی، راستی و صداقت از خصلتهای ارزشمند مکتب المپیزم است که مانند روحی در کالبد ورزش زورخانهای جاری و ساری است. اگرچه محل پیدایش و ریشهٔ این ورزش مورد اختلاف بعضی از کشورها است؛ با استناد به شواهد و اسناد تاریخی باید آن را در ایران قدیم جستوجو کرد، سرزمینهایی که در یک حوزهٔ تمدنی مشترک قرار داشتهاند که شاملِ هند، افغانستان، عراق و آذربایجان میشود.
آنچه در کتاب علم تمرین زورخانهای میخوانید:
فصل ۱: تاریخچه
فصل ۲: معماری و تجهیزات
فصل ۳: ورودی گود استقرار جرگه زدن
فصل ۴: سنگ
فصل ۵: شنو رفتن
فصل ۶: نرمشهای زورخانهای
فصل ۷: میلبازی
فصل ۸: میلگیری
فصل ۹: پای زدن
فصل ۱۰: چرخ تیز
فصل ۱۱: چرخ چمنی
فصل ۱۲: پای آخر
فصل ۱۳: کباده
فصل ۱۴: کشتی پهلوانی
فصل ۱۵: دعا و خروج
فصل ۱۶: مرشدی
فصل ۱۷: تیمی زورخانهای
فصل ۱۸ تکفر و کفگرد
خواندن کتاب علم تمرین زورخانه ای را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خوانندگان اصلی این کتاب عبارتاند از دانشجویان حرکت شناسی، علوم ورزشی، تندرستی، مربیگری و تربیت بدنی و دانشجویانی که در برنامههای آمادگی پیش از تدریس شرکت میکنند و به طور کل دانشجویان رشته علوم ورزشی که هدفشان یادگیری آمادگی جسمانی، توانبخشی و علم تمرین است و نیز متخصصان تندرستی.
حجم
۷۴٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۲۸ صفحه
حجم
۷۴٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۲۸ صفحه