کتاب جامعه و فرهنگ ساحل عاج
معرفی کتاب جامعه و فرهنگ ساحل عاج
کتاب جامعه و فرهنگ ساحل عاج نوشتۀ سیدروح الله حسینی و سعید خان آبادی و ویراستۀ زهرا اصلانی است که انتشارات بینالمللی الهدی آن را چاپ کرده است. این کتاب به معرفی کشور ساحل عاج و جنبههای گوناگون فرهنگی، سیاسی، مردمشناسی و... میپردازد.
درباره کتاب جامعه و فرهنگ ساحل عاج
ضرورت شناخت فرهنگ کشورهای مختلف بهمنظور عمق بخشیدن به کیفیت جنبههای گوناگون روابط دیپلماتیک بر کسی پوشیده نیست. دراینمیان، برخی کشورها بهدلیل وجود ظرفیتها و غنای فرهنگی خود آنچنان که شایسته و بایسته است مورد مطالعه قرار نگرفته و شناخته نشدهاند. کشور ساحل عاج، یکی از کشورهای واقع در غرب آفریقا از جملهٔ این کشورهاست که سیدروحالله حسینی و سعید خانآبادی تلاش کردهاند در کتاب جامعه و فرهنگ ساحل عاج و در ۱۲ فصل به توضیح و بررسی ویژگیهای این کشور از جنبههای جغرافیای طبیعی و انسانی، تاریخ و نظام سیاسی، زبان و ادبیات، نظام آموزشی، ادیان و مذاهب، هنر و صنایع دستی، وضعیت اقتصادی و معیشتی و نیز تشریح و تبیین سطح ارتباط این کشور با جمهوری اسلامی ایران بپردازد.
خواندن کتاب جامعه و فرهنگ ساحل عاج را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
افرادی که علاقهمند به مطالعه دربارهٔ کشورهای مختلف از جمله کشورهای آفریقایی هستند و نیز پژوهشگران و دانشجویان رشتههای جامعهشناسی، مردمشناسی و علوم سیاسی از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب جامعه و فرهنگ ساحل عاج
«کشوری که امروزه به نام ساحل عاج در جهان شناخته میشود، سرزمینی است با شگفتیهای طبیعی، فرهنگی و تاریخی بسیار که نظر هر بیننده و پژوهشگر نکتهسنج را به خود جلب مینماید. ساحل عاج از نظر موقعیت جغرافیایی، ظرفیتهای اقتصادی و تاریخ سیاسی، یکی از مهمترین کشورهای غرب آفریقا و درواقع دروازهٔ ورود به این ناحیه از جهان محسوب میشود. این کشور نسبت به همسایگان خود، از منابع نسبتاْ غنیتر و از پویایی اقتصادی بیشتری برخوردار است، بااینحال، تناقضات بیشتری را نیز، چه از لحاظ طبیعی و چه انسانی، در خود جای داده است. تالابهای بهشتگونهٔ آن در جنوب، کوههای همیشهسبز غربی و مرغزارهای وسیع شمالی، هریک زیباییها و شگفتیهای بسیار دارند. این تنوع در جغرافیای طبیعی، در تعدد و گوناگونی اقوام و جوامع انسانی، با فرهنگ و آدابی چندگونه نیز مشهود است، به این ترتیب در کنار سنتهای بسیار کهن و ریشهدار اقوام و قبایل مختلف، نمودهای عصر مدرن نیز به چشم میخورند؛ بهعبارتدیگر، ساحل عاج، در حوزهٔ اجتماعی و فرهنگی، نمونهٔ بسیار جالبی را از همزیستی سنت و مدرنیته در قارهٔ آفریقا به نمایش میگذارد.»
حجم
۰
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۳۸۱ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۳۸۱ صفحه