کتاب یکصد قاعدهی زندگی
خواندن نظراتمعرفی کتاب یکصد قاعدهی زندگی
«یکصد قاعدهی زندگی» آموزش اصول زندگی بهتر، شادتر و موفقتر به قلم ریچارد تمپلر(۲۰۰۶-۱۹۵۰) است.
نویسنده در مقدمه کتاب درباره آن مینویسد:
زندگی کردن بر اساس قواعد زندگی آن قدرها هم که میگویند، راحت نیست. اگر بود که خیلی وقت پیش، همهی انسانها به آن دست مییافتند. چنین زندگیای اگر قرار است ارزشمند باشد، نباید سهلالوصول باشد. این نشانهی زیبایی قواعد زندگی است. البته در عین حال، تکتک آنها ساده و دستیافتنیاَند. میتوانید هدفی عظیم برای خود ترسیم کنید و این قواعد را یکییکی یا همه را با هم به کار گیرید. من؟ من هم دورادور شما را همراهی میکنم. من هم میدانم چهکار کنم که زندگیام را دائماً در مسیری پر معنا نگه دارم.
آنچه در این کتاب مییابید، همان عقل سلیم قدیمی و نیک است. مطالبی را که با شما در میان میگذارم، خود نیز میدانید. این کتاب کشف و شهود نمیکند بلکه یادآوری میکند؛ به یاد شما میآورد که قواعد زندگی، جهان شمول، روشن و سادهاند؛ به آنها عمل کنید تا نتیجهی آنها را ببینید. آری، عمل کنید تا ببینید.
قرار نیست با مطالعهی این کتاب، میلیاردِر شوید یا ره صدساله را یک شبه بپیمایید. این کتاب میخواهد به زبان ساده بگوید چه احساس درونیای دارید؟ چگونه بر اطرافیان خود تأثیر میگذارید؟ چهجور دوست، پدر، مادر یا شریکی هستید؟ چه اثری بر روی دنیا میگذارید و چه تصوری از شما در ذهن دیگران نقش میبندد؟
در این کتاب قواعد زندگی را به پنج گروه تقسیم کردهام: قواعدی برای شما، قواعد همسرداری، قواعد خانوادگی و دوستی، قواعد حلقههای اجتماعی و سرانجام قواعد دنیا؛ اینها مظهر پنج حلقهی ناخودآگاه است که ما دور خود رسم میکنیم.
ده گام ساده بسوی خوشبختی
ابوذر کرمی