کتاب ۳۰ سالگی
خواندن نظراتمعرفی کتاب ۳۰ سالگی
«۳۰ سالگی، راهی به سوی زندگی دلخواه» کتابی در زمینه موفقیت و نوشته الن جکسون و شیلا پانچال است. نویسندگان این کتاب هردو کسانی هستند که در آستانه ۳۰ سالگی تصمیم به تغییر زندگی خود گرفته و موفق شدهاند.
آنها درباره آغاز همکاری خود و ایده نوشتن این کتاب میگویند:
ما همدیگر را در کافیشاپ ملاقات کردیم و راجع به ایمیلهای خبری و چیزهایی از این قبیل سَرِ صحبت را باز کردیم. در آن زمان ما در واحد تدریس روانشناسی دانشگاه سیدنی درس میخواندیم. ساعتی بعد غرق صحبت در مورد مشکلات سی سالگی شدیم: بحرانهای شغلی غمهای عشق، تغییر روابط با خانواده و دوستان و مبارزه برای ساختن یک زندگی خوب و مفید.
متوجه شدیم که اکثر مردمی که میشناسیم بهدنبال راههایی هستند که توسط آن بتوانند ناپایداریهای مشخص دوران سی سالگی را حل و فصل کنند. ما افکار مربوط به تجربیات خودمان، تجربیات دوستانمان، مراجعهکنندگان و همکارانمان و تکنیکهای متفاوتی را که میدانستیم باهم درمیان گذاشتیم و روشهایی که توسط آنها بتوان به مردم کمک کرد را مورد بررسی قرار دادیم. وقتی آن کافیشاپ را ترک کردیم مأموریتی برای خود در سَر داشتیم. هدف ما این بود: کتابی برای مردمی که با مشکلات سی سالگی دست به گریبانند بنویسیم، دانش و تجربیاتمان را بهعنوان روانشناس و ناجی فردی، باهم به اشتراک گذاشتیم و نتیجه همین کتابی است که اکنون در دست دارید.
شما درمییابید سی ساله شدهاید وقتی که...
ـ ناگهان متوجه میشوید که باید فرد مناسبی را بهعنوان همسر انتخاب کنید.
ـ هیچچیزی را دوستداشتنیتر از تماشای برنامهای درباره دکوراسیون داخلی یا آشپزی نمیدانید.
ـ میخواهید شماره ۱ هرچیزی را داشته باشید.
ـ زیاد از حد به مالومنال فکر میکنید.
ـ چیزهایی میگویید که بهشدت شبیه آن چیزی است که والدین شما میگویند.
ـ آنقدر کار میکنید که وقت ندارید یک شب را به خود اختصاص دهید.
ـ برای رفتن به مهمانی ماتم میگیرید و ترجیح میدهید بهجایش چند سیخ کباب بخورید.
ـ رویای فوتبالیست حرفهای شدن را رها میکنید و بهجای آن رویای فرزندی را در سر میپرورانید که آرزوی شما را عملی کند.
با اقتدار برخاستن؛ آنهم وقتی زمین خوردهایم و تنهاییم
نگاهی به تجارب زنان کارآفرین در ایران (۲)انجمن زنان مدیر کارآفرین
چهلمسپیده سادات محمدیان ماسوله
ستون های زمین (جلد دوم)کن فالت
ستون های زمین (جلد اول)کن فالت
رویای فوتبالیست حرفه ای شدن را رها می کنید و به جای آن رویای فرزندی را در سر می پرورانید که آرزوی شما را عملی کند🤮🤮
فشار سی سالگی داره من خورد میکنه. امیدوارم این کتاب بتونه کمک کنه که راهم پیدا کنم.اگه کتاب یا مطلب خوبی تو این زمینه میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.
بهترین جنبه اش اینه که کمکتون میکنه با خودتون کنار بیایید و تصمیم بگیرین برای زندگی که دوست دارین تلاش کنین
من چند فصل اولشو خوندم و واقعا بحرانم حل شد و دیگه ادامه ندادم😁 ذهن رو نظم می ده تا بفهمی مشکلت با سی سالگیه چیه و چی می خواستی که بهش نرسیدی و بالا رفتن سن برات ایجاد ترس
یعنی کسی این کتابو نخونده؟ تا سی سالگیم تموم نشده نظر بدید راجبش لطفا!
دوستان کسی میدونه چطورباید کد تخفیف رو پیداکنم
کتاب بسیار سطحی به موضوعاتی میپردازد که ریشه ها و دلایلی بسیار عمیق در روان ما دارند و راهکارهایی بسیار سطحیتر برای برطرف کردن هر موضوع ارایه میدهد که هیچکدام کارایی واقعی ندارند و در حد کلیشه باقی میمانند. تنها لطف
سلام کتاب ٣٠سالگی ، کتاب بسیارخوبی هستش که به پرسشهای این دوران میپردازه به شما یکسری تکنیک درمورد مشکلات و تنشهای این دوران معرفی میکنه و کتاب بسیار خوب و کمک کننده ای هستش . بعد از اون پیشنهاد میکنم
کتاب جالبی به نظر میاد
فکر کردن به 30 سالگی، خوفناکه...