کتاب ده گام ساده بسوی خوشبختی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب ده گام ساده بسوی خوشبختی
«ده گام ساده بسوی خوشبختی» نوشته دکتر آرتور کالیاندرو(-۱۹۳۳) و بری لِنسون است.
دوست دارید از یک زندگی استثنایی و رضایت بخش بهرهمند شوید؟ فکر میکنم اکثر مردم به این سؤال پاسخ مثبت میدهند.
موفقیت یا شکست زندگی ما به این بستگی دارد که در مواجهه با مسائل پیش رو و حل آنها چقدر کارایی داریم؛ مسائلی که ممکن است بسیار پیچیده باشند. یک انسان فرزانه میگوید: "بعد از سپری کردن دورهی کودکستان، مسائل ساده تمام میشوند. "
برای اینکه زندگی بهتری داشته باشیم میتوانیم از جداول، روشها نظامها یا فرمولهایی استفاده کنیم. با این حال، پاسخهای پیچیده به ندرت مسائل پیچیده را حل میکنند. بهترین روش برای مواجهه با روند تغییر عبارت است از برداشتن گامهای ساده یکی پس از دیگری و عمل کردن با ملاحظه، توجه و صبر.
آموختهام که هر تغییر زندگی و هر بخشی از این سفر با حرکت قلب و عقل شروع میشود. تغییر واقعی، از اعماق وجود فرد نشأت میگیرد و در زمان خودش جریان مییابد.
این توصیه در موارد متعددی برای من کارایی داشته است- از تصمیم به کاهش وزن گرفته تا چالشِ مشکلترِ بخشودن کسی که به من آسیب رسانده بود. در همهی این موارد، تمرکز چشمگیر و قلب صبور معجزه میکند.
وقتی تصمیم میگیرید که گامهای قطعی و سادهی زیر را یکی پس از دیگری بردارید زندگی شما به طور چشمگیری تغییر مثبتی پیدا میکند:
تصمیم بگیرید نگرشی مثبت اتخاذ کنید.
عزم خود را جزم کنید که در همهی شرایط مهربان باشید.
در مقابل هیچ مانعی تسلیم نشوید.
گذشته را به فراموشی بسپارید و به جلو حرکت کنید.
در نهایت چنین گامهایی میتوانند به زندگی رنگ بهتری ببخشند. در صفحات بعدی آنها را میکاویم.
خوشحالی، شادی، قدرت و هیجان زندگی میتوانند از همین امروز شروع شوند. اینها میتوانند در افکار و بینشهای ما که در این کتاب کوچکِ طربانگیز مطرح میشوند جریان یابند.
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد دوم): : آشنایی با مهارتهای کنترل مشاجرات و حل مشکلات
علی اکبر حسن زاده
روابط سالمهنری کلاود
بهترین راه برای خوردن یک فیلشا وازموند
نظریه های رفتار اطلاعاتیمحسن حاجی زین العابدینی
دیگر تاسف نخورمارک موچینک
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد اول): خطراتی که بر سر راه دوام ازدواج قرار داردعلی اکبر حسن زاده
اعتیاد به مواد مخدراحترام ملکان
اعتیاد به نتکوین رابرتس