کتاب قوانین ثروت
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۵ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب قوانین ثروت
اگر میخواهید پولدار شوید و پولدار باقی بمانید، به توصیههای ریچارد تمپلز در این کتاب عمل کنید.
همهٔ ما دوست داریم وضعیت مالی خوبی داشته باشیم و ثروتمند و پولدار باشیم. کسانی که قبلاً به ثروت رسیدهاند ما را هیجانزده میکنند. آنها چگونه به ثروت دست یافتهاند؟ چگونه میتوانیم ما هم پولدار شویم؟
حقیقت ساده این است که آنچه افراد ثروتمند میدانند ما نمیدانیم و کارهایی انجام میدهند که ما انجام نمیدهیم و ذهنیت خاص و اعمال و قوانین رفتاری خاصی را دنبال میکنند. این قوانین آن افراد را از سایرین جدا میکند که در این کتاب، بهصورت یک سیستم تبیینشده در اختیار شما قرار میگیرد تا بتوانید ثروتمند یا ثروتمندتر شوید. پایه و اساس قوانین این کتاب (همانند سایر مجموعه کتابهای قوانین) را در افراد ثروتمند مشاهده کردهام. در صورت تمایل میتوانید این را یک «جادوی همحسی» بنامید: «اگر همانند افراد ثروتمند عمل کنیم، همانند آنها خواهیم شد.» این روش بهراستی نتیجه میدهد.
به زبانی ساده، این کتاب موارد زیر را برای شما آشکار میکند:
- ثروتمندان از چه طریق به پول میرسند.
- وقتی ثروتمندان پولی بهدست میآورند، چگونه آن را حفظ میکنند.
- افراد ثروتمند چگونه پولشان را هزینه میکنند.
- افراد ثروتمند چگونه پولشان را سرمایهگذاری میکنند.
- افراد ثروتمند چگونه از پولشان لذت میبرند.
- افراد ثروتمند چگونه از پولشان در کارهای خیرخواهانه استفاده میکنند.
بهنظر من وقتی افراد بسیاری میخواهند بدون زحمت پول درآورند، این نشان میدهد که:
- آنها پول نقد زیادی دارند که میخواهند به نحوی از شر آن خلاص شوند.
- آنها بهشدت به «خوششانس» بودنشان اعتقاد دارند.
- آنها دوست دارند ببازند تا دلیلی برای احساس درماندگی و بیچارگیشان داشته باشند.
- آنها بهشدت بهدنبال کسب پول راحت هستند.
این کتاب برای هیچیک از افراد بالا و کسانیکه بهدنبال پول راحت هستند، نوشته نشده است (متأسفم). با وجود این، خواندن این کتاب در کل وضعیت اقتصادی شما را تا حد زیادی بهبود میبخشد.
این کتاب اصول و راهکارهایی را به شما ارائه میدهد که باید بدانید، بفهمید و انجام دهید. این موارد شما را بهسرعت پولدار نخواهد کرد؛ اما احتمال پولدار شدن یا پولدارتر شدنتان را افزایش میدهد، درحالیکه همچنان انسان خوبی باقی میمانید. درواقع، ما میتوانیم همیشه برنده باشیم. بنابراین، چه کاری را باید انجام دهیم؟
افکار همهچیز است
عادت های پول سازاستلان موریرا
۲۶ راز پولسازی وارن بافتاندی هیوارد
در جا زدن ممنوعجان مکسول
پیشگویی پدر پولدارشارون لیچر
نکات جالبی داره و قوانین یا همون نکاتی در مورد ثروت اندوزی ویا به زبان عامیانه پول دار شدن رو بیان میکنه ،اماقوانین این کتاب، فعلا در ایران قابل اجرا نیست،(علت ،اقتصاد بیمار ایران)
کتاب واقعا خوبیه. بجز قسمتی که در مورد تنبلی نوشته و اصلا علمی نیست، بقیه موارد واقعا کاربردی اند. هنگام خواندن کتاب حتما قلم و کاغذ داشته باشید تا مواردی که لازمه رو بنویسید.
کتاب خوبیه، به خصوص که راحت خوان هست و خوب ترجمه شده و معادل انگلیسی کلمات را آورده، در کل قوانین مهمی را به زبان ساده بیان می کنه. خواندن کتاب به زبان اصلی را پیشنهاد می کنم و نیز سایر کتب ریچارد
کتاب خوبیه و مواردی که گفته کاربردی و تجربی هست
چندتا قانون جدید بهم یاد داد که همین یعنی کتاب خوبی هست اما خیلی از قانونها را تکرار میکنه
این کتاب فوق العاده ای کاش ۳۰ سال پیش به دستم میرسید به نظرم هرکس باید یک جلد از این کتاب رو داشته باشه ممنون از طاقچه عزیز
بنظرم خیلی خیلی تکراری بود... و در کل جند مورد مطلب جدید داره فقط. جالب نبود از نظر من
واقعا عالیه این کتاب چون من رو که داره به سمت ثروت میبره هر کاری و هر جایی قوانین خواص خودشو داره واین کتاب داره درباره قوانین ثروت صحبت میکنه و میگه که با چه کار هایی به ثروت خواهید رسید واقعا