کتاب موبینگ و سازندگان جنگ روانی (جلد اول)
معرفی کتاب موبینگ و سازندگان جنگ روانی (جلد اول)
کتاب موبینگ و سازندگان جنگ روانی (جلد اول) نوشتهٔ سید احمد طباطبایی و ویراستهٔ زورار پرمه و حمیدرضا قربانزاده کریمی است. انتشارات چاپ و نشر بازرگانی این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب موبینگ و سازندگان جنگ روانی (جلد اول)
کتاب موبینگ و سازندگان جنگ روانی (جلد اول) از موبینگ و کیشهای شخصیتی، ابرچالش رفتاری و ارتباطی سازمانهای ایرانی سخن گفته است. این کتاب به معنادارساختن زندگی در محیطهای کسبوکار و دورکردن کارکنان و مدیران از شیوههایی که از نظر رفتاری و ارتباطی به ما آسیب میرساند و محیط کسبوکار و زندگی ما را پر از استرس و آشفتگیهای روزمره میکند، پرداخته است. نویسنده گفته است که در نوشتن این کتاب از تجارب و دانش بسیاری از اندیشمندان و روشنفکران، مدیران، استراتژیستهای سازمانی بهویژه مدیران و کارشناسانارشد مدیریت منابع انسانی (مانند اعضای مجمع مدیران نظام اداری و منابع انسانی سه قوه) و متخصصان توسعهٔ منابع انسانی بهره برده است.
گفته شده است که موبینگ واژهای است که برای اولینبار در سال ۱۹۸۶ توسط دکتر هینز لیمن، محقق و روانشناس کار در دانشگاه سوئد مطرح شد و از آن به بعد دستمایهٔ بسیاری از تحقیقات روانشناختی سازمانی و اجتماعی قرار گرفت. پدیدهٔ موبینگ یا جنگروانی سازمانی و اجتماعی ریشهٔ بسیاری از تعارضات، اغتشاشات، تهدیدات، سناریوهای سیاه بوده و رابطهٔ بسیار تنگاتنگ با شخصیت فردی و شخصیت اجتماعی دارد. چالشهای شرکتها، سازمانها و انواع کسبوکارها و نیز در سطح اجتماع ریشهای در موبینگ دارد. تغییرات شگرف و پیچیده و روزافزون فناوری در عرصهٔ سخت و نرم، پیچیدهترشدن مدیریت سازمانها، ظهور نظریههای جدید در عرصهٔ هدایت جمع میتواند با نگارهها و ارزشهای شخصیتی افراد در تعارض باشد و این باعث تولد و رشد موبینگ شده که در زمان نه چندان زیادی میتواند سیطرهٔ خود بر کارکنان، اهداف سازمانی، منابع سازمانی، رفتارهای انسانی و اخلاقی در سازمان مستولی کند. در موبینگ افراد نادیده گرفته میشوند، ارزشها و فعالیتهای آنها پوچ میشود، بزرگنمایی خطاها و بدنمایی کارهای درست بخشی از کارکردهای موبینگ است. در موبینگ فقدان فلسفهٔ اخلاق و حکمت در عرصهٔ مدیریتهای نو بهخوبی دیده میشود و از این رهگذر بسیاری از ارزشهای اصیل انسانی در سازمان نظیر هیجانات مثبت، حس احترام، تفکر سازنده را نشانه میگیرد. گفته شده که موبینگ قابلیت این را دارد در نهاد فردی و اجتماعی جای گیرد و تبدیل به یک جانمایهٔ فکری و رفتاری مخرب در قلمرو سازمان و مدیریت سازمان شود.
خواندن کتاب موبینگ و سازندگان جنگ روانی (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد حوزهٔ کسبوکار و ارتباط آن با روانشناسی عمومی پیشنهاد میکنیم.
حجم
۱٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۲۵ صفحه
حجم
۱٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۲۵ صفحه